Теленор без обхват извън населените места
Re: Re: Теленор без обхват извън населените места
варна -обзор-слънчака -по пътя 4-5 места за километър два
Теленор никога не са имали обхват и сега нямат.Иначе в градовете навсякъде е 4g.
Теленор никога не са имали обхват и сега нямат.Иначе в градовете навсякъде е 4g.
Re: Re: Re: Re: Теленор без обхват извън населените места
Здрасти, ако приемем че проблем има с телефона защо днес в Стара Загора ми е фул обхвата и вдига 90-95 мегабита ? Явно в хасковско,пловдивско и ямболско е възможно да има някакви временни проблеми.
Re: Re: Re: Теленор без обхват извън населените места
Само едно допълнение.
Не става въпрос за Теленор, става въпрос за 6s plus.
Ползвам от два месеца близо шестицата, и ми прави впечатление, че никога нямам пълен обхват.
Същата сим я ползвах в Самсунг, и винаги имаше пълен обхват.
Доста други апарати съм ползвал, и винаги съм имал "фул"обхват.
Бях дори на "проверка" в Apple магазин, и те ми казаха че всичко е нормално, няма проблеми с апарата.
Не става въпрос за Теленор, става въпрос за 6s plus.
Ползвам от два месеца близо шестицата, и ми прави впечатление, че никога нямам пълен обхват.
Същата сим я ползвах в Самсунг, и винаги имаше пълен обхват.
Доста други апарати съм ползвал, и винаги съм имал "фул"обхват.
Бях дори на "проверка" в Apple магазин, и те ми казаха че всичко е нормално, няма проблеми с апарата.
Iphone 15 Pro Max
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор без обхват извън населените места
Аз за моето село им писах над 50 - 60 онлайн жалби, колко пъти и звънях, обадиха ми се от техническия и отдел и ми казаха да сменя оператора, после пак и звънях оператора като видя колко жялби имам направо остана без думи и почна да ми се извинява :D.
Re: Теленор без обхват извън населените места
Да случвало ми се е да остана без телефон,обаче от М-тел.Такива теми дето пускате са безмислени!И на трите оператора съм и пътувам в цяла България на длъж и шир по диагонал и,както искате го наричайте буквално и мога да кажа ,че Теленор се държи най-добре,дори по чукарите и горите,където ми е работата се гледа и тв и радио си слушам през мобилния!За разлика от другите два оператора!
п.с.Между другото Виваком вече ги разкарах!
п.с.Между другото Виваком вече ги разкарах!
Re: Re: Теленор без обхват извън населените места
Колега не приемай написаното от мен като спам или пост насочен срещу теленора. Просто споделих какво се случи докато пътувам. Обадих се на 123 и се оказа че подобно оплакване има и от клиенти от Ямбол. Явно в тази част на страната имат някакъв проблем. От теленора съм доволен като цяло но истината е че човек ако иска да има телефон трябва да е абонат поне на два оператора, оказва се че няма оператора покриващ всички региони. Теленор направиха много подобрения по мрежата си но въпреки всичко не успяха да ми предложат стабилна и надеждна връзка, сега ако ги сравним с Виваком определено предимствата и плюсовете са за Теленор. Извън населените места мрежата на теленора е на 3G за разлика от вивакомската която е на 2G. Но погледнато като потребител при една карта на Теленор и една на Виваком мога да получавам входящи и да правя изходящи обаждания в по-голямата част от територията на страната отколкото ако съм само с една карта.
Re: Re: Re: Теленор без обхват извън населените места
Колега, ти сигурен ли си че апарата ти поддържа 3G на 900MHz? И ако да, дали няма нещо свързано с проблем точно с този банд?
Апарата работи на 900, нали където няма 3 минава на 2G. На други места няма проблем. Има проблем само в участъка Хасково-Димитровград и Хасково-Пловдив. Според колцентъра на Теленор 123 са имали подобни сигнали от клиент от Ямбол. Дано е нещо временно, за парите които им плащам няма кой да ми обърне внимание, на Теленор плащам 20 лв а на Виваком 24.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Това е така, защото индикаторът за сигнал в iOS е по-достоверен... При еднаква сила на сигнала (например -75db) повечето android-и показват пълен бар за сигнала, докато iOS ще ти покаже едно или повече липсващи деления на индикатора. Така бяха едно време Siemens-ите, докато Нокиите постоянно показваха сигнал на макс и хората си мислеха, че имат по-добри антени :D Маркетинг...
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор без обхват извън населените места
Че е достоверен индикатора е факт, много го следих през тези няколко дни и се оказа перфектен,вижте снимките които съм качил.