ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

СтенлиРойс
Регистриран: 30 яну 2016, 11:58

Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

Мнение от СтенлиРойс » 27 юни 2016, 00:02

Нищо не ме учудва вече. Българина умира за аванта. Преди години на Великден една фирма в Пловдив беше решила да подари на хората 2 буса с козунаци. Щяха да се избият като диви зверове. Някой бяха награбили по 4-5 наведнъж.

WhiteSnake1
Регистриран: 09 фев 2016, 10:20

Мнение от WhiteSnake1 » 27 юни 2016, 00:03

Здр!Какво е това нещо "Стационарен нет"? У нашто село такова животно нема бре.Само биволи,крави,и телета.Петли и кокошки.За какво ми е тъпия стац.нет,след като имам такъв МОБИЛЕН И МЪРДАМ навсекъде,де си искам.Без кабели да ми се плетат у краката.Като свърши,че го преместим у другио крачол бре чичо.И беж у ХОРЕМАГО,да му ливнем 2-3 сливовици,има дал господ.Като свърши догодина по КОЛЕДА,некъде ми казаха,че свърши,ке взема другата карта(резервната),и че почнем от нея да точим благо вино и люта ракия.Само мезе да има.И мераклии да СПЯТ И ПЪРДЯТ у нето.За 3 дена съм изтокал бая вино и мастика(към 150-170 GB).Дадох и на комшията Пешо и стринка Донка малко и те си налеят от чучура,разбирай МАНДРАТА.-:)
АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И НАЗДРАВЕ!(beer)(beer)(beer)(beer)(yes)

coverage
Регистриран: 26 авг 2015, 10:34

Мнение от coverage » 27 юни 2016, 06:52

[Quote]Малко глупав въпрос, но: Как да си включа тази Data Pool?! Абонат съм на Traffic L.[/Quote]
Късно е чадо, къде спа като я имаше че не си я включи ? В момента е спряна и не се предлага и не се активира. Ще я пуснат като оправят схемата с многото мегабайти които дава безплатно. Тогава пък сигурно няма да ти бъде изгодна и няма да си я активираш.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

Мнение от Боби13 » 27 юни 2016, 07:10

Не е нужно да показваш селенията си навсякъде. Дори на село трябва да знаете, че писането с главни букви в Интернет означава високо говорене, викане и каране (beer)

WhiteSnake1
Регистриран: 09 фев 2016, 10:20

Re: Re: Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

Мнение от WhiteSnake1 » 27 юни 2016, 14:57

E ПА ЩО НЕ?Я съм от село и не го крия,ей ся тук под върбата пия МАСТИКА НА КРИСТАЛИ И слушам ЕМИЛИЯ,АНЕЛИЯ ,ГАЛЕНА и всите други заедно.КОЯ от коя по сгодни женици!::)
СТРИЙМВАМ,давам жега на макс,на буталата,да се въртят перките на грамофона и ПУЦАЙ КУМЕ,ТИ СИ ЦАР!:)УДРИ,удри,удри,дето свариш!Маке ти трън ниеден,и дълбока МАНДРА БЕЗ ДЪНО!:)
АЙ СЪС ЗДРАВЕ И НАЗДРАВЕ!:)
И ВСЕКИ ПО ПЪТЯ СИ!:)

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

Мнение от Боби13 » 27 юни 2016, 15:19

Има разлика между селяния и да живееш на село. Освен това продължаваш да пишеш с главни букви, а за чалгата.... стигнал си дъното и продължаваш да дълбаеш (no)

andreev0606
Регистриран: 04 мар 2015, 17:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

Мнение от andreev0606 » 27 юни 2016, 18:39

Излишно се нервирате.Питали Магарето защо ревеш посред мегдана ?Ами ако не тук къде другаде ще си покажа простотията ! Така че загуба на време е да пълниш пробита Кофа!

coverage
Регистриран: 26 авг 2015, 10:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

Мнение от coverage » 27 юни 2016, 19:02

Бря ти в ролята на магарето ли се вживяваш днес или на Сандокан с двата ножа ?

Отговори