Теленор без обхват извън населените места
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор без обхват извън населените места
Един от тези сигнали от Ямбол е моят . Първо на 4G започна да не отваря никакви страници. Понеже пътувах след обяда към работа се оказа и по целия път вече на 3G , че има същия проблем. Работя на 60 км и по пътя интернета беше неизползваем. Вече на работа сигнала премина на Е след няколко минути показваше Telenor 3G без да има обхват и никакъв шанс да се обдиш или получиш обаждане. След час нещата се оправиха.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор без обхват извън населените места
Да се надяваме че ще го оправят, дано е бил временен проблем.
По казуса за Ямбол:
[Quote]За някъде около Ямбол бяхме пускали заявка и по спомен отговориха, че има проблем и след 2-3 месеца щяло да се оправи, което ме навежда на мисълта, че не е в липса на антена, а някакви настройки.
[/Quote]
По казуса за Хасково:
[Quote]
В Хасково благодарение на обаждането ви засилиха сигнала на два от сайтовете. А в селото подозирам, че просто няма клетка и ще ги питам дали е планирана.
[/Quote]
[Quote]За някъде около Ямбол бяхме пускали заявка и по спомен отговориха, че има проблем и след 2-3 месеца щяло да се оправи, което ме навежда на мисълта, че не е в липса на антена, а някакви настройки.
[/Quote]
По казуса за Хасково:
[Quote]
В Хасково благодарение на обаждането ви засилиха сигнала на два от сайтовете. А в селото подозирам, че просто няма клетка и ще ги питам дали е планирана.
[/Quote]
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор без обхват извън населените места
При още една такава бележка с теб ще се занимава полицията. И аз имам доста данни за теб. Ще се намерят и свидетели.
Според мен е редно всеки един, който има проблем на независимо кой оператор да им сигнализира. Иначе няма да се оправят нещата. Не че така е сигурно, но има все пак някаква надежда.