Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да продължа това от вчера. А ако на стария договор съм вземал телефон, но в брой, а не на лизинг, дали след като предсрочно съм подновил договора, мога да взема телефон?
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ти си го взел в брой, но е субсидиран с плана ти. Според мен няма да можеш, но все пак посети офис и попитай служител по твоя казус, защото не съм сигурен и да не те подведа нещо.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ок, ще попитам като отида да си плащам сметката.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Забравих вчера да спомена още нещо. Пуснали са новия Айдъл 4 в комплект с ВР очила за около 500лв. Дават го и със скритите планове, като лизинга няма 20лв на месец от Теленор. Телефона изглежда доста впечатляващо.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 02 юли 2016, 15:50
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Когато са ти неограничени разговорите, не показва колко ти остават, а колко си изговорил![/Quote]
Никъде не показва колко си изговорил,можеш ли да качиш шот да видя че нещо ми убегва.
Никъде не показва колко си изговорил,можеш ли да качиш шот да видя че нещо ми убегва.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако питаш за Теленор - не, няма да ти дадат телефон, аз така се прецаках с взет кеш телефон и предварително преподписване заради по-хубав план и ми казаха, че се води субсидиран телефона и докато не изтече новия договор или поне да вляза в последнит 4 месеца, не мога да взема лизинг.
А за колегата kriss_55, който питаше за перминаване на по-високат такса, дали ще плаща за промяната - да, в зависимост от разликата между двете тарифи е различна таксата за преминаване.Ако разликата е до 4лв - 20лв, ако е над 4лв - 10лв.
А за колегата kriss_55, който питаше за перминаване на по-високат такса, дали ще плаща за промяната - да, в зависимост от разликата между двете тарифи е различна таксата за преминаване.Ако разликата е до 4лв - 20лв, ако е над 4лв - 10лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Оферти на Мтел при пренос на номер
15,56 лв.
Неограничени минути към всички мобилни мрежи
3ГБ интернет
19,56 лв.
7ГБ интернет
22,09 лв.
8ГБ интернет
Не знам обаче дали интернета е са всички направления или е разделен.
15,56 лв.
3ГБ интернет
19,56 лв.
7ГБ интернет
22,09 лв.
8ГБ интернет
Не знам обаче дали интернета е са всички направления или е разделен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Само при последното не е разделен. При другите е 2 + 2 GB за Фейс и Вайбър.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте , и аз най накрая се наканих да си пренеса номера към виваком . Проблема е че ми остават още година и половина в мтел ...
От офиса на виваком в който ходих ми казаха че с 3 месечни такси мога да си прекратя договора към мтел , били го приели и те вече .
Може ли някой да потвърди ?
От офиса на виваком в който ходих ми казаха че с 3 месечни такси мога да си прекратя договора към мтел , били го приели и те вече .
Може ли някой да потвърди ?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]казаха че с 3 месечни такси мога да си прекратя договора към мтел, били го приели и те вече.[/Quote]
Няма такова нещо. Излъгали са те. А и в повечето случаи "само 3 месечни такси" при Виваком е мнооого повече от 3 такси, защото включва и всички използвани отстъпки. Бъди много внимателен когато подписваш нещо! Успех! ;)
Няма такова нещо. Излъгали са те. А и в повечето случаи "само 3 месечни такси" при Виваком е мнооого повече от 3 такси, защото включва и всички използвани отстъпки. Бъди много внимателен когато подписваш нещо! Успех! ;)