Пред фалит ли са Макс Телеком?

dedeto
Регистриран: 06 юли 2016, 15:10

Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от dedeto » 07 юли 2016, 09:35

Ехеее, те нямат никакъв шанс. Това за собственика не го бях разбрал..

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от samoznai » 07 юли 2016, 09:43

Сменила са собственика? Верно? Това е доста сериозна новина, ако е истина...
Иначе, смятам, е са пред фалит, защото имат да дават едни доста милиони за честотите, които получиха на 1800 МХц и не е ясно откъде ще ги вземат - нямат клиентите, които да плащат сметки и освен нови яки кредити не виждам как ще ги намерят тея пари.
Мрежата им не е мръднала като покритие от година, а може би и повече. И при 30 000 абоната най-много, естствено, там където я има работи добре, но... гласова услуга? Тц.
Къде е националния роуминг с Мтел?
Да сте чули нещо по темата различно от "скоро" в последните 8-12 месеца?

hddsoft
Регистриран: 08 мар 2015, 21:28

Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от hddsoft » 08 юли 2016, 01:02

И аз чакам национален роуминг, че съм харесал офертата със 100 000МБ за баба от село. :D

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от mishobehar » 08 юли 2016, 11:47

Бъди сигурен че тези 100 000мб ще са само в мрежата на Макс. Такава е практиката на операторите по света които ползват национален роуминг. Иначе никой не би си купил план от 7GB за 24.90лв от Мтел, като може да си купи 100GB от Макс на същите пари :)
Пише го в звездичката:
** Услугата е достъпна в зоните на покритие на 4G мрежата на Макс.
Такава е практиката на RCS-RDS Romania. Бях в Румъния преди няколко месеца и техните оферти за предплатени карти бяха най-изгодни, ама с много ограничено покритие и мегабайтите не важаха в националния роуминг, а само минутите. (имаше възможност да си доплатиш за мегабайти, нещо такова беше)

dedeto
Регистриран: 06 юли 2016, 15:10

Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от dedeto » 11 юли 2016, 08:52

Мдаа, явно нещата не изглеждат никак добре за тях..

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от tzincbg » 11 юли 2016, 13:51

Явно стратегията винаги им е била да се движат по ръба с ясното съзнание,че един оператор винаги ще е ценен за купуване дори на загуба, заради лицензите, оборудването, възможността за събиране на данни за интернет и евентуално гласовите потребители. Същото направиха гърците от Космоте, продавайки Глобул на Теленор с голяма печалба,въпреки големите загуби.
Преди години ми казаха, че Макстелеком дълго не си били платили инсталирането на wimax антените, оправили са го явно. Модемите бяха слаби и това оправиха.
Lte лицензите си ги плащат макар и късно. Последно чух, че известно време след сключването на договора за роуминг с булсатком, изцяло започнали да разчитат на техния интернет.
Мтел роумингът не работи защото, според някои в договора макс е бил задължен да покрие голяма гаранционна такса. Не знам дали всичко/част от това не са слухове от конкуренцията, за да се откажат хората, и отказвайки се хората, да стане истина(самосбъдващо се пророчество). Факт е обаче, че винаги правят нужното,за да работят, и да закъсат ще ги купят - мтел или булсатком, все ще ги купи, но чух, че който ги купи, нямало да получи и честотите...
[b]Колкото до това важат ли мегабайтите в роуминг - зависи. Тези на макс важат в мрежата на булсатком.[/b]

Arthur
Регистриран: 16 май 2008, 14:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Arthur » 13 юли 2016, 16:13

https://my.maxtelecom.bg
познайте дали работи днес

mathur
Регистриран: 18 дек 2010, 20:36

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от mathur » 13 юли 2016, 17:43

Работи , току що си влязох в профила...

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от zaboraboy » 15 юли 2016, 09:27

Преди няколко месеца подаряваха пакети Войсър,изтече ли промоцията,че така и не се възползвах?

Arthur
Регистриран: 16 май 2008, 14:45

Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?

Мнение от Arthur » 19 юли 2016, 16:22

https://www.maxtelecom.bg/bg/namerete-ni/pokritie

нова карта

Отговори