Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ами например - неограничен нет за интернет телевизията им, социални мрежи и чат, включен НВО ГО, смс-и (поне в мрежата на Вива), минути, смс и интернет за роуминг, или да предложат и други модели iPhone (сега предлагат само 6S 16 gb, при това на доста надута спрямо Мтел и Теленор цена)... Конкуренцията го предлага всичко това :-) А и за 5 лева всичко фрий може да се замислят за дългогодишните лоялни клиенти, ако наистина държат на нас :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Както казваха в един класически български филм, "SORRY, за 5лв. може само да Ви поввозим..."
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В момента скритата оферта е за опт.нет+тв комплект
Цените от брошурата -4лв за целия период
Цените от брошурата -4лв за целия период
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За кой оператор е това нета и тв?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой знае ли сейвинг офертите на Виваком какви са? Скоро ми изтича Maxicall XS намален от 5,80 на 2,90. Офертата 60+60 ми харесва за тези пари, чудя се по-високия пакет 120+120, който е за 9,80 дали ще ми го дадат за 4,90 ако преподпиша. И дали мога да се договоря за неограничен интернет на 128 kbps без да има мегабайти на макс.скорост, че на този план само това му липсва да е идеален. :D
-
- Регистриран: 04 мар 2015, 17:58
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
4 лева 100 минути към всички!
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това 100моб+100фикс или общо 100 за моб+фикс? В момента реално минутите ми са 60+60 за 2,90, което си е по-добрата оферта, тъй като сумарно минутите са 120. ;)
-
- Регистриран: 04 мар 2015, 17:58
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
100 към всички общо
-
- Регистриран: 01 юни 2016, 20:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой знае ли за плана на теленор 17,99 неограничени минути 5000мб. След изчерпване на мб тите до колко се ограничава скоростта или спират нета ?