Теленор пусна и махна нови планове
Теленор пусна и махна нови планове
Сутринта около 5 и нещо бях в сайта на теленор и там за минута се бяха показали нови нон стоп планове и после изчезнаха..
От това което запомних бяха както следва:
Нон стоп 24лв - не му запомних параметрите
Нон стоп 30,99- 15+25гб интернет, неограничени разговори фейс whatsapp без никакви минути към чужбина и роуминг. Явно са видяли че конкуренцията не си дава зор и се отказали.
П.п.нямаше и неограничени смс към теленор
От това което запомних бяха както следва:
Нон стоп 24лв - не му запомних параметрите
Нон стоп 30,99- 15+25гб интернет, неограничени разговори фейс whatsapp без никакви минути към чужбина и роуминг. Явно са видяли че конкуренцията не си дава зор и се отказали.
П.п.нямаше и неограничени смс към теленор
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Теленор пусна и махна нови планове
В момента сайтът е свален за профилактика. Случи ми се и снощи на два пъти да попадна на това съобщение. Възможно е да ги пуснат по-късно днес тези планове.
Дано ;)(yes)
Дано ;)(yes)
Re: Re: Теленор пусна и махна нови планове
Аз си влизам нормално и няма нищо ново
Сънувал си нещо, май :D
Re: Re: Re: Теленор пусна и махна нови планове
Към онзи момент теленор.бг ми беше недостъпен, за под минута време. Снощи пак така, а сега се зарежда без проблем.
Ако ще помогне, и аз бих се включил към съня. :D
Гигабайтите за 30,99 ми се виждат доста. В момента нито Виваком нито Ментетата предлагат толкова много интернет за този ценови слот, дори офертата на Вивата с 16000МБ за 23,99 вече е актуализирана на 8000МБ.
За роуминга и минутите в чужбина - ок, ама СМС-ите защо им трябваше да ги махат? Аз така силно се надявах на национални смс-и, а те и към тяхната мрежа ги ликвидираха. Не разбирам защо в 21-ви век минути и интернет се дават на килограм, а СМС-ите не. Какво толкова ги спира, някой може ли да ми отговори?
За роуминга и минутите в чужбина - ок, ама СМС-ите защо им трябваше да ги махат? Аз така силно се надявах на национални смс-и, а те и към тяхната мрежа ги ликвидираха. Не разбирам защо в 21-ви век минути и интернет се дават на килограм, а СМС-ите не. Какво толкова ги спира, някой може ли да ми отговори?
[Quote] Не разбирам защо в 21-ви век минути и интернет се дават на килограм, а СМС-ите не. Какво толкова ги спира, някой може ли да ми отговори?[/Quote]
В 21-ви век имаш Messenger, WhatsApp, Viber, iMessage и много много такива подобни. Затова според мен ще ти е удобно да имаш включени МБ вместо съобщения. А това че не ги добавят си е чисто и просто стиснатост от страна на всеки оператор :) Ползвай си Messenger и да не ти дреме толкова.
В 21-ви век имаш Messenger, WhatsApp, Viber, iMessage и много много такива подобни. Затова според мен ще ти е удобно да имаш включени МБ вместо съобщения. А това че не ги добавят си е чисто и просто стиснатост от страна на всеки оператор :) Ползвай си Messenger и да не ти дреме толкова.
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Re: Re: Теленор пусна и махна нови планове
Да но не всеки ползва смартфон и си държи нета постоянно пуснат.
[Quote]Не разбирам защо в 21-ви век минути и интернет се дават на килограм, а СМС-ите не. Какво толкова ги спира, някой може ли да ми отговори?[/Quote]
Няма угодия, ей!
Теленор специално си имат планове с неограничени смс-и към тяхната мрежа и някакви за другите. Имат и доп. пакети... Или поне имаха, не ползвам такива неща и не съм сигурен.
Няма угодия, ей!
Теленор специално си имат планове с неограничени смс-и към тяхната мрежа и някакви за другите. Имат и доп. пакети... Или поне имаха, не ползвам такива неща и не съм сигурен.