Проблем с проверка на текущо потребление при мтел безкрай
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Проблем с проверка на текущо потребление при мтел безкрай
Здравейте.На 15,07. преподписах договора си с мтел. Преминах на безкрай L 1000мин+1000мб.Като към този план за 4лв.на месец ми активираха допълнителен пакет от 2000мн.+4000мб. И принципно трябва да имам 3000мин. и 5000мб. Сега на 21,07 новият план влезна във сила,но като си проверя текущото потребление.Ми показва и казва че имам използвани 200мин.от1000 и 300мб от 5000. Проблема е че не виждам тези 2000мин. от допълнителния пакет.Обаждах се няколко пъти на *88 и ми казват че при всички на безкрай с допълнителния пакет е така, и всеки момент ще ги видя,но от 21 до сега още не съм ги видял.Има ли някой от форума който да е на безкрай с допълнителния пакет от 4лв. и има ли го този проблем при него.
Re: Проблем с проверка на текущо потребление при мтел безкрай
Може да се появяват след като вече си черпил от тях?
Re: Re: Проблем с проверка на текущо потребление при мтел безкрай
Няма логика,аз имам международни,и дори и да не ги ползвам пак си ги показва.Въпроса е ако има някой на тази тарифа да каже дали ги вижда?
Re: Re: Re: Проблем с проверка на текущо потребление при мтел безкрай
Не се притеснявай, на всички пакетите не се показват, докато не се черпи от тях. ДОРИ теоретично да те таксуват, винаги можеш да се обадиш и веднага да коригират сметката, имаш си договор с определени условия.
И аз имам такава карта и същото - не се показват минути от допълнителния пакет, само мегабайти.
И аз имам такава карта и същото - не се показват минути от допълнителния пакет, само мегабайти.
-
Re: Re: Re: Re: Проблем с проверка на текущо потребление при мтел безкрай
Благодаря за информацията.
-
Re: Проблем с проверка на текущо потребление при мтел безкрай
Ако някой се сблъска със същия проблем,да знае че дори и да започне да черпи от допълнителния пакет.Пак няма да може да си ги проверява.Проблема бил че още търсили решение как да се визуализират.Били запознати с проблема и търсели решение.Но не се знае кога ще го намерят.
Говоря само за минутите.
Говоря само за минутите.