Летни промоции 2016
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Летни промоции 2016
Точно от Диджитек през Емаг си бях поръчал същата Лумия, на цена като днешната. Три дни се чудих защо я купих след като имам 640ХЛ и в крайна сметка я разопаковах, ъпдейтнах до Деним, поиграх си половин ден... и я върнах в кутията. Обадих се на Емаг и попитах какво трябва да направя, за да върна телефона. Обясниха ми с кого да се свържа и на другия ден я пратих по куриер. Бях отписал парите за месец, но за голямо мое учудване на третия ден ми ги бяха възстановили по карта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Летни промоции 2016
с дижитк съм нямал проблем но с друга фирма да
още отначало поискаха да платя пътните обратно за транспорта и нататък вече бяхя ме спечелили емаг а не другите фирми
още отначало поискаха да платя пътните обратно за транспорта и нататък вече бяхя ме спечелили емаг а не другите фирми
Re: Re: Re: Летни промоции 2016
Samsung Level On заслужават ли си парите
Все пак са просто слушалки
Никъде не намерих честотни характеристики
Само , че са с 41 ома импеданс ... Според мен е много
Слушалките които ползвам най често са 16 ома !?:S
Все пак са просто слушалки
Никъде не намерих честотни характеристики
Само , че са с 41 ома импеданс ... Според мен е много
Слушалките които ползвам най често са 16 ома !?:S
Re: Re: Re: Re: Летни промоции 2016
Не знам за слушалките, но аз дебна промоция на часовника Gear S2 Sport. Ако засечеш нещо - някъде, пусни един пост в темата. Много искам един такъв за коледа.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Летни промоции 2016
Като пуснат Ноте 7 за 800 лева без договор и с негърмяща батерия - тогава да ми говорят за прИмоции, то залежала стока всеки може да разкарва с такива прИмоции като техните!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Летни промоции 2016
Промоциите са хубаво нещо ! В цял свят ги има !
Те слушалки няма как да залежат
Или свирят добре или са претупана работа :)
По-дочух , че по коледа ще има добри оферти !(yes)
Те слушалки няма как да залежат
Или свирят добре или са претупана работа :)
По-дочух , че по коледа ще има добри оферти !(yes)
Без договор за 800лв ще го пуснат след година и половина - две.;)
Това, че сега има проблемни бройки няма да се отрази значително нацената. Бъдете реалисти, а не оптимисти!:)
Това, че сега има проблемни бройки няма да се отрази значително нацената. Бъдете реалисти, а не оптимисти!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Летни промоции 2016
Ванка, в олх има нови запечатани за 320лв. Обаче излизат само ако търсиш за "Samsung Gear S 2" т.е. с интервал S 2
Супер, но точно сега съм малко като изпразнен чувал.:D
Хубава промоция от емаг на микро сд карта - супер висок клас 64гб.: http://www.emag.bg/karta-pamet-samsung-sdxc-pro-plus-64gb-class-10-uhs-i-mb-sd64d-eu/pd/D5VX23BBM/
Ето тази си поръчах за самсунга, много добра оферта: http://dice.bg/samsung-microsdxc-128gb-evo-plus-uhs-i-memory-card-microsdxc-pamet-sys-sd-adapter-za-samsung-ustroistva-klas-10-item24195
п.с. Получих си нещата от dice.bg. и получих промо код с 10% отстъпка към следваща покупка. Ако някой иска да си поръчва нещо от там да ми пише на лс, да му дам кода, защото на мен не ми трябва вече.
Хубава промоция от емаг на микро сд карта - супер висок клас 64гб.: http://www.emag.bg/karta-pamet-samsung-sdxc-pro-plus-64gb-class-10-uhs-i-mb-sd64d-eu/pd/D5VX23BBM/
Ето тази си поръчах за самсунга, много добра оферта: http://dice.bg/samsung-microsdxc-128gb-evo-plus-uhs-i-memory-card-microsdxc-pamet-sys-sd-adapter-za-samsung-ustroistva-klas-10-item24195
п.с. Получих си нещата от dice.bg. и получих промо код с 10% отстъпка към следваща покупка. Ако някой иска да си поръчва нещо от там да ми пише на лс, да му дам кода, защото на мен не ми трябва вече.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Летни промоции 2016
Днес ги получих Samsung Level On Wireless EO-PN - 900
М - тел перфектни и този път - Неразпечатвани
Звукът е страхотен , по добър от най добрите тапи и слушалки с които мога да сравня
Добри ниски и високи
Добър звук и през кабела ..
Просто слушането е наслада ..
(yes)
М - тел перфектни и този път - Неразпечатвани
Звукът е страхотен , по добър от най добрите тапи и слушалки с които мога да сравня
Добри ниски и високи
Добър звук и през кабела ..
Просто слушането е наслада ..
(yes)