Булсатком - нови условия за LTE
Re: Re: Re: Re: Булсатком - нови условия за LTE
[Quote]не знам кво толкова Ви бърка да тествате седмица и като не Ви хареса да го върнете [/Quote]
Ходих в офис на булсат и ми казаха. Няма връщане. Подписваш и ползваш. Има покритие, няма покритие сори
Ходих в офис на булсат и ми казаха. Няма връщане. Подписваш и ползваш. Има покритие, няма покритие сори
Re: Re: Re: Re: Re: Булсатком - нови условия за LTE
Снощи работеше като си смених софтуера и от тая сутрин картата на Макс пак ме изхвърля от булсатком мрежата = регистрира се за 2 сек. и спира. Е***И роуминг, е***и мрежата, е***и чудото...
Re: Re: Re: Re: Re: Булсатком - нови условия за LTE
Във Варна в два различна офиса ми казаха с опция за тест за седмица - затова и го взех - така или иначе на МАКС е на макс покритието , реших да не говръщам
Само забравих да питам , сигурно важи плащаш 5 месеца ползваш 6... Което още ти намаля цената и пада оод 10лв
Ако роуминга не се разпадне е голяма далавера, още не успявам да издухам трафика... Тези 40гб са си повече от добре
Едит: за роуминга нема грижи модемчето.
С един и същи телефон на едно и също място с карта на макс правя роуминг към булсат
Обратното с картата от модема на булсат не мога да си закапа тела нито в мрежата им , нито към роуминг
Апн са ок
Само забравих да питам , сигурно важи плащаш 5 месеца ползваш 6... Което още ти намаля цената и пада оод 10лв
Ако роуминга не се разпадне е голяма далавера, още не успявам да издухам трафика... Тези 40гб са си повече от добре
Едит: за роуминга нема грижи модемчето.
С един и същи телефон на едно и също място с карта на макс правя роуминг към булсат
Обратното с картата от модема на булсат не мога да си закапа тела нито в мрежата им , нито към роуминг
Апн са ок
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Булсатком - нови условия за LTE
Хм.... Значи за някои СИМ карти роумингът не работи? Мислех, че е за предплатените така, но ето твоята от модема едва ли е предплатена?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Булсатком - нови условия за LTE
Edit с една и съща СИМ карта в модема роуминг има, в телефона няма...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Булсатком - нови условия за LTE
Има вероятност достъп до мрежите на Булсатком и Макс за сим-карти взети заедно с устройство да се дава само ако картата е в съответното устройство. Демек връзване не само по сериен номер на карта, но и по IMEI на устройство.
-
- Регистриран: 08 авг 2016, 00:47
Е то почва да напомня за Мобиком, и тия са същите кавали.
Особено тоя смешния Нейчо ебалника дето обикаля по телевизиите като изпразнен хуй. Булшита поне не обикалят да тръбят, мълчат си и каквото откопчат като брой клиенти си го къткат.
Особено тоя смешния Нейчо ебалника дето обикаля по телевизиите като изпразнен хуй. Булшита поне не обикалят да тръбят, мълчат си и каквото откопчат като брой клиенти си го къткат.
Поне в случая не е това - размених СИМ картите и същата боза в модема има и Макс и роуминг с Булсатком, макар че ако го пуснеш на автоматично търсене, да го насилиш да се върне на ръчно е успешно в 1 от 5 случая, а usb пръчките въобще нямат ръчно.
В телефона не става - там само мрежата на Макс закача и с новата СИМ карта и с тая от модема. Булсатком закача за 2сек. и те изхвърля. Това обикновено не е проблем, но в някои градове само мрежа на булсатком има... Всякакви ROM-ове и roaming настройки и приложения пробвах. Вкл. Xposed модули. На всички ROM-ове 4G на Теленор и Виваком работят. Но Макс работи само на 2 от тях.- MIUI 7.5 И Kitkat AOSP. А роумингът на нито един ROM не бачка. . Xiaomi Redmi 2.
С тая тирада искам да кажа, че явно не само от модела на телефона и софтуера зависи, но може би в самите мрежи на Макс и Булсатком има нещо недонастроено.
В телефона не става - там само мрежата на Макс закача и с новата СИМ карта и с тая от модема. Булсатком закача за 2сек. и те изхвърля. Това обикновено не е проблем, но в някои градове само мрежа на булсатком има... Всякакви ROM-ове и roaming настройки и приложения пробвах. Вкл. Xposed модули. На всички ROM-ове 4G на Теленор и Виваком работят. Но Макс работи само на 2 от тях.- MIUI 7.5 И Kitkat AOSP. А роумингът на нито един ROM не бачка. . Xiaomi Redmi 2.
С тая тирада искам да кажа, че явно не само от модела на телефона и софтуера зависи, но може би в самите мрежи на Макс и Булсатком има нещо недонастроено.
Re: Re: Булсатком - нови условия за LTE
и някой от пловдив може ли да каже как е с покритието.
Re: Булсатком - нови условия за LTE
Здравейте, може ли някой да ми даде да ползвам на булсатком fusion тв акаунт благодаря