СБОГОМ НА ВИВАТЕЛ!

terry1
Регистриран: 24 сеп 2007, 17:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: СБОГОМ НА ВИВАТЕЛ!

Мнение от terry1 » 20 авг 2016, 15:41

Да бачкаш за трохи и никой да не го интересува мнението ти свобода ли е за теб?! Робският труд без право на мнение е точно тук, нещо си се объркал. Там дори и да не ти изнасят някой правила поне знаеш за какво бачкаш. България е страна управлявана и притежавана от поредно поколение комунисти и мутроподобни безмозъчни създания. Като ти харесва стой си тук, това не означава че обичаш родината си. То изобщо днес това понятие е доста зле употребявано.

JFOX
Регистриран: 25 сеп 2014, 10:39

Мнение от JFOX » 20 авг 2016, 15:45

Все едно слушам някой бивш комсомослки секретар,
дружинен ръководител или ЗКПЧ.Колко лощо е назапад!
Само как ги ръсиш
[B]Хора без собствено мислене, идеи, свободен дух. Тълпа от зомбита, на които не им липсва нищо...само свободата[/B]

значи тези дето излизат от Европейския същз нямат свобода да избират хехеххехех смех в театрото(woo)(woo)(woo)

СтенлиРойс
Регистриран: 30 яну 2016, 11:58

Мнение от СтенлиРойс » 20 авг 2016, 16:02

@Ванката, толкова си далеч от истината, колкото от тук до последната планета в Слънчевата система. България е агонизираща и умираща държава. Броя и намалява с 40 000 хиляди годишно. Прираста е само при циганите и вече гонят да са половината от населението. При преброяването се самоопределят като други етноси за да скрият истинския си брой. Вече цели класове в училищата са само цигани. Почти нищо вече не се произвежда в България. Внасят се стоки и храни от първа необходимост, в които навремето сме били първи по производство в света. И въпреки намаляващото население, външния дълг расте. Даже не знаех, че преди последните заеми е бил 40 милиарда. Родителите ни ги грабят, мамят и убиват, същите онези цигани, които с техните пари и данъци са отгледани. Хората са озверели и осверепели до степен на безумна агресия. За един клаксон вече пистолет вадят. С 600-700 лева ти казват, че живееш добре, да си щастлив и да не мрънкаш много-много. Кажи ми как ще си купиш жилище в България с тези пари?
За 5 години в Германия си купих голям апартамент в България. Сега ще купувам къща в Англия и за 5 години ще я изплатя тук. И то с наема от единия етаж. В България се трепах 15 години без да спестя една стотинка. За 8 години в чужбина си осигурих на мен и сенейството ми добър и нормален живот, нова кола, жилище, 1 месец почивка всяка година на Канарските острови(излиза ми по евтино отколкото да отида на Слънчев бряг. В Англия имам личен лекар и лекарствата са БЕЗПЛАТНИ.
Заведенията са пълни със щастливи, любезни и усмихнати хора. Колко такива виждаш в България?
И в България има едни 10 %, които живеят добре и грабят останалите 90%.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: СБОГОМ НА ВИВАТЕЛ!

Мнение от Ванката » 20 авг 2016, 16:03

Това е мнението ми на базата на личен опит. Не държа да се налагам.

Изградил съм си някои изводи за живота навън, и този тук.

Колко интересно само - българина като изграден хейтър бърза да напусне държавата си, а чужденците веднъж стъпили тук и искат да останат и живеят в тая гадост. Имам приятели англичани, няколко ливанци, един клиент - приятел американец и всички са единодушни. Тази страна е рай за живот. И всички се чудят, защо се напуска тази страна. Всички се чудят, защо българите са такива намусени, ядосани...

Спирам вече, не виждам смисъл да влизам в диалози. Всеки си щета сам на акъла.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 20 авг 2016, 16:05

Съгласен съм с 90℅ от поста ти и имаш право, но все пак има някаква надежда.
Samsung GALAXY S22 Ultra

JFOX
Регистриран: 25 сеп 2014, 10:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: СБОГОМ НА ВИВАТЕЛ!

Мнение от JFOX » 20 авг 2016, 16:22

почти всички ингилизи тук купили къщи са пенсионери
и никога не биха рабтили за 500 лв
но като се замисля
работодателя ако даде 500лв на работника
то държавата ни или ако ще Меркел да даде още 500 лв за да остане тук работника, а не да емигрира.
Доста от семействата ако получават по 2 хилки на месец не биха били гурбечютчий.Меркел вместо да им дава там помощите да ги дава тук в България директно:)(woo)(woo)(woo)

mobili
Регистриран: 24 май 2015, 16:13

Мнение от mobili » 20 авг 2016, 16:24

След десет-двайсет години няма да има кой да ни погребе тук.
И ще бъдем виновни всички- и тези които останахме и онези, които заминаха. Време разделно е... Уви, не само с телекомите.

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

СБОГОМ НА ВИВАТЕЛ!

Мнение от Holon » 20 авг 2016, 16:57

Комунизма е най-лошото нещо което се е случило на България.

Турците не успяха да строшат духа на Българина за 500години, колкото руснаците за 45...

Докато не умре и последният живял в тази гадна епоха, България няма да се оправи, да се надяваме да не е прекалено късно.

Отговори