Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Така е. Големите промоции предстоят през декември ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Добре де, много ми е чудно какво по добро очакваш от това : 18 лв = неограничени разговори и 6000мб нет ?
Може би, че нещо подобно ще ти го предлагат за 12-15 лв?
Може би, че нещо подобно ще ти го предлагат за 12-15 лв?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Защо реши, че очаквам нещо.
Написах че офертата ми харесва.
Ако имаше с малко повече нет за малко повече пари би било екстра.
П.П
Имам предвид 8Гб за 20тина лева
Написах че офертата ми харесва.
Ако имаше с малко повече нет за малко повече пари би било екстра.
П.П
Имам предвид 8Гб за 20тина лева
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Много ми е интересно, защо ви е необходим повече от 16ГБ мобилен интернет? Какво правите на смартфоните си? Едни 6ГБ например би трябвало да стигнат. Как могат да се изразходят 20 ГБ мобилен интернет?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Например с телевизия.Едно полувреме ми смъкна 700 мб.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес в Теленор минах през неограничени + 8ГБ - 25лв, после 2000 мин+ 2 ГБ - 17,90,и на края предложиха неогранични разговори + 5ГБ - 17 лв
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Странно това 4G? Защото няколко пъти съм гледал през бета мачове обаче през 3G и не вярвам да ми е дърпало толкоз, защото до-скоро бях с 2ГБ и само веднъж за 2 години успях да ги изразходвам.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И на мен ми стана интересно и изпратих СМС,като получих потвърждение за активацията.Явно в системата им стои опцията въпреки,че я няма промоцията.Може би трябва да са ти я предложили веднъж,защото при BANANA18 не се е получило.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
:D Да и аз ги активирах днес
Но не виждам никъде цената ...
Ако е 20 лв. или ......:|
Но не виждам никъде цената ...
Ако е 20 лв. или ......:|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Няма логика да е различна от 4 лв,защото в момента въобще нямат предложение за добавка с 4000 мв.Аз дори не си спомням,дали са ми пратили такова предложение,защото изтривам всички СМС,които не ме интересуват.Така,че просто изпратих нов СМС и се получи макар,че го направих от любопитство.На другия си ВОВ-ски номер ги активирах още когато излезе промоцията,но на този не ми трябват още 4000 мв.