Нови измами в Мтел!

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Нови измами в Мтел!

Мнение от AVKansazov » 24 авг 2016, 19:44

[Quote]От тогава започнаха да валят мнения и публикации на платени тролове как мрежата на Мтел се е скапала, как няма 4Г никъде и всякакви други платени публикации, които имат за цел да сринат имиджа на Мтел. [/Quote]
Фактите са си факти.Не е нужно да ни плащат за да потвърждаваме че от 2 години мрежата ви е тотален боклук и 4г-то ви е само "барабар петко с мъжете".Ние си плащаме за това.Пък жълтата преса да си пише каквото иска.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Нови измами в Мтел!

Мнение от velnsl » 24 авг 2016, 19:47

Те сами си се чернят. Сякаш не пимните подмяната на билингсистевата, когато сметките бяха десетократно завишени и т.н.
Може и да имат 4Г, ама където работя аз ходя да говоря по прозорците и входовете на сградите. За това 4Г не ми се мисли. А работя в близост до центъра на доста голям областен град. Да не говорим как ме прецакаха с предплатената ми карта, дупетата еВани.
Да не говорим, че редовно получавам СМС-и за пропуснати разговори без телефона изобщо да ми е включен. За това обаче ще пусна друга тема скоро.
Имам странното усещане, че до месец Март, когато изтичат промоциите доста хоа ще си бият шута от там.
Изобщо тая компания са пионери в тази дисциплина.
Съжалявам, че пиша така с откровен хейт към тая компания, но просто не мога да скрия любовта си към нея.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Нови измами в Мтел!

Мнение от Apple_fan » 24 авг 2016, 21:45

[quote]Не е нужно да ни плащат за да потвърждаваме че от 2 години мрежата ви е тотален боклук и 4г-то ви е само "барабар петко с мъжете".[/quote]
Аз пък съм доволен и от 3Г, и от 4Г.
[quote]Сякаш не пимните подмяната на билингсистевата, когато сметките бяха десетократно завишени и т.н[/quote]
Никакво надписване не е имало. Просто вместо да плащаш за месец за месец, трябваше да се платят 3-4 фактури накуп. Това че човек не си е заделил пари навреме, си е негов проблем. Ама като че ли в прованса много мразят Мтел. Много ми е смешно, като казват "Мтьел много лъжат в сметкитИ" :D

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Нови измами в Мтел!

Мнение от AVKansazov » 24 авг 2016, 22:16

Нормално, на ментел проблемите са винаги в клиентите му... щото той други проблеми няма ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Мнение от Диян » 24 авг 2016, 22:26

"[u]Мтьел[/u] много лъжат в сметкитИ"
Интересно ми е господин столичанин в повече как ще го изговориш това,много държа да чуя първата дума,подчертал съм я.

velnsl

Мнение от velnsl » 26 авг 2016, 10:37

[Quote]икакво надписване не е имало. Просто вместо да плащаш за месец за месец, трябваше да се платят 3-4 фактури накуп. Това че човек не си е заделил пари навреме, си е негов проблем.[/Quote]
Ще се съглася, ако ми докажеш твърдението, че
4 сметки по 40лв (пропуснати за плащане) правят 300лв сметка за изтеклият период.
Или пък на мен когато за една секунда съм влязъл два пъти в нета Нокия С1-01. Сигурно и този проблем е от мен.
А за мрежата на Мтел, който е независим трол и ползва услугите на Мтел знае какво е.

emil11
Регистриран: 02 юли 2012, 10:14

Мнение от emil11 » 26 авг 2016, 13:43

Аз лично никак не съм доволен от Мтел,служебния ми номер е към тях и на село, което е близо до Радомир в равнина обикалям по двора да търся къде има обхват, а за интернет забрави. Имам 2,5 гигабайта в плана и в момента, които ги похарча все едно съм без интернет, а работя в центъра на София.

go6koo
Регистриран: 25 авг 2016, 11:00

Мнение от go6koo » 26 авг 2016, 17:43

[Quote]Никакво надписване не е имало. Просто вместо да плащаш за месец за месец, трябваше да се платят 3-4 фактури накуп.[/Quote]

Разбира се не е имало надписване- само имаше нагли измами за които успешно осъдих любимият ти работодател и платиха 150 бона глоба на държавата + 30 бона щети на мен и отделно на адвоката ми. Много ми беше "забавно" след цялата простотия със системата им да получа фактура за 27 000+лв. при положение, че сметките на цялата фирма бяха обичайно по 2-2,5 бона месечно. Казвам им "Дайте да видим къде е дефекта- ще платя след проверката" и ми казаха "Първо ще си платиш, после ще търсим проблема и ако има такъв ще ви върнем парите". Разбира се платих за да съм изряден, взех си разпечатка за всеки телефон, заведох дело и изключително лесно доказах, че дядо Гошо не може да бъде сега в Пловдив, след 30 мин. в Скопие, 3 часа по-късно в Киев и т.н. Общо взето за 2 дни 5 човека от фирмата би следвало да сме обиколили света със скоростта на Супермен и бяхме провели ужасно количество разговори в роуминг... Вярвай ми, дори със самолет не мога да стигна от Киев до Лос Анджелис за 2 часа- Супермен ряпа да яде :D
И с цялата си наглост Мтел ми предлагат "Дължимите 30 бона може ли да останат като кредит срещу бъдещи фактури?"- толкова са тъпи, че очакваха да остана техен клиент :D

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Re: Re: Re: Re: Re: Нови измами в Мтел!

Мнение от behroozwolf » 26 авг 2016, 18:10

Аз пък съм доволен за моето села в планината, където само Мтел имат 2-3 чертички на 3G, а Виваком и Теленор едвам се успява да се хване нещо и на 2G :D.

velnsl

Мнение от velnsl » 26 авг 2016, 19:34

Къде са сега Мтелските тролове да защитят първият ни оператор и да ти напишат, че ти всъщност здраво си се объркал.

Отговори