Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 26 авг 2016, 16:22

Нищо не им дължа - подписал съм в първите дни на януари 2015 г. (точно прИмоцията на Вива от 100 лева на 30), още от октомври ще почнат по телефона да ме тормозят с оферти от рода на "неограничени разговори и 16 гб интернет на бърза скорост за 24 лева плюс подарък смартфон Лайново", винаги като влезеш в тримесечния период за преподписване се започва... Чакам до началото на декември да видя какво ще предложат, за да ме задържат (не искам много - Айфон, НТС 10 или Самсунг Галакси Ноут 7 на НОРМАЛНА цена като за техен клиент още от 2005 г., за да остана поне още две години техен абонат), и ако не ме устройва - в Теленор.

go6koo
Регистриран: 25 авг 2016, 11:00

.

Мнение от go6koo » 26 авг 2016, 17:20

Поради явният оптимизъм царящ тук предлагам следното- тези на които им изтичат договорите около Коледа да кажат какво очакват да им се предложи като условия от оператора за да останат клиенти и като дойде сезона на офертите (края на октомври- началото на ноември) да си признаят какво са им предложили... Отсега залагам 50 кинта, че ще има множество лошо изненадани клиенти които обаче ще се покрият и няма да си признаят, че са ги прекарали- и то без вазелин.

ПС:
[Quote]ако не ме устройва - в Теленор.[/Quote]
Там пък ще цъфнеш и вържеш- по-добре отиди в Мтел, там ще те шибат по-малко.

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: .

Мнение от wer_aac » 26 авг 2016, 17:47

Ще има оферти, така че ходи се скрий. Какви точно не се знае. И дали ще са под масата също.
Най-нормално ще е да варират 18лв 6ГБ и 24лв 16ГБ.
Така, че ходи се скрий някъде. АКо няма подобни оферти веднага прекратявам договора отивам на БОБ за 2,3 месеца и пак ще предложат каквото аз искам.
Явно ти си прекарания и за това лаеш като пес. Изпуснал си преди 2 години нещата и са ти го набили.(А нас ни остави

AAvramov
Регистриран: 12 май 2014, 20:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от AAvramov » 26 авг 2016, 19:40

Имам военна карта- 11 лева всичко неограничено. Гледам ТВ и други, повече от 30 ГБ не съм консумирал, реално мога да мина и с 10-15 спокойно.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от velnsl » 26 авг 2016, 20:04

[Quote]Имам военна карта- 11 лева всичко неограничено[/Quote]
Е, и?
Аз също, но и търся алтернатива. Не искат да храня тая компания вече.
То има ли близки на военните без такива карти?

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Воден-дух » 26 авг 2016, 21:34

Ами дай ми я на мен тази карта, като не искаш да храниш Ментел :-) То ще преядат направо с твоите 11 лева, а за такава оферта аз бих се върнал при тях :-) Ей това, ако го предложат на обикновените хора - ще избият рибата! Ама и шапкарите нагли- дават му за 11 лева всичко неограничено, и той пак недоволен... Утре ще поискат на тях да им плащат, за да ползват тези условия :D

go6koo
Регистриран: 25 авг 2016, 11:00

Re: Re: .

Мнение от go6koo » 27 авг 2016, 08:53

[Quote]Ще има оферти, така че ходи се скрий. Какви точно не се знае. И дали ще са под масата също.
Най-нормално ще е да варират 18лв 6ГБ и 24лв 16ГБ.
Така, че ходи се скрий някъде. АКо няма подобни оферти веднага прекратявам договора отивам на БОБ за 2,3 месеца и пак ще предложат каквото аз искам.
Явно ти си прекарания и за това лаеш като пес. Изпуснал си преди 2 години нещата и са ти го набили.(А нас ни остави[/Quote]

Ще има оферти, но КУЦИ- ако изпитваш трудности да го схванеш кажи и ще ти разясня нещата. Ти се радваш на сегашните тарифи и масовото мнение е, че 16гб за 24лв. е хубава оферта- операторите внимателно следят форумите и настроенията и нищо по-добро от това няма да видите скоро. Ще ви подават малоумни "бонуси" като TV GO, HBO Go или място в някакъв облак и толкова. И внимавай с изразите, че лаещия пес може да ти обърка устата за стълб и да се изпикае в нея...
А за "прекаран" определено не се класирам- от 2008г. получавам ВСИЧКО неограничено за няма и 20 лева на месец, ти колко плащаш?

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: .

Мнение от Blue Sky » 27 авг 2016, 10:19

[Quote]Ще ви подават малоумни "бонуси" като TV GO, HBO Go или място в някакъв облак[/Quote]

HBO Go изобщо не е ненужна услуга ;) Точно заради него като ми изтече договора, ще се прехвърля към Теленор или ще го взема от NET1 заедно с интернет пакет. Не че не си свалям някои продукции на HBO, но техните филми и сериали са уникално добро и заслужават подкрепа! (yes)

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от velnsl » 28 авг 2016, 09:51

Че вземи ти такава карта и ти. Какъв ти е проблема и лаеш навсякъде по темите, където се появи намек за тия карти. Бахти злобното човече дет си. Намираш си дружка униформен и ти взима карта, няма да си единствен.
Твоите 11лв. може да са по-хранителни от на шапкарите. Не съм военен, а си търся оферта от друг оператор, ако още не си стоплил.
Не е задължително да е 11лв, може 17, 18лв. Да не е Мтел при мен е въпроса, а на тия неограничени разговори, смс и т.н. майната им.

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Диян » 28 авг 2016, 10:35

Вчера ходих да си платя сметката в Теленор и без да съм ги питал ми предложиха неограничени национални разговори и 6 гиги нет за 24 лева.

Отговори