Предплатен пакет Bravo на Vivacom без 4G ?!
Предплатен пакет Bravo на Vivacom без 4G ?!
Днес закупих предплатен пакет Bravo, с идеята да тествам 4G-то на виваком. Тръгна само 3G. След разговор на 123 ми бе казано, че предплатените карти са ограничени отностно 4G? Имало клауза в общите условия, която така и не открих?
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Re: Предплатен пакет Bravo на Vivacom без 4G ?!
Да те осведомя и при Теленор е същата практика на предплатена карта си само на 3G,д околкото знам само Мтела не ограничават потребителите си,които са на ваучери да не ползват 4G/Lte мрежи.Тъпо,ама на тях да им го обясни някой ;) !!!
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
Тва е за твое добро бе, бате, погледни в ценоразписа колко е мегабайтът. За една минута тестване ще платиш колкото за една година абонамент.
Re: Re: Предплатен пакет Bravo на Vivacom без 4G ?!
Това е предплатена и няма как да ти вземат повече от колкото си им дал вече.
Къде работиш колега Виваком или Теленор?
На предплатена съм към Теленор и зимата тествах с 4G апарат и сим карта мрежата им и до ден днешен си сърфирам с 4G!!!
На самата сим карта пише с големи букви 4G, на гърба LTE Sim карта, 3 в 1. На уеб страницата за дадения пакет никъде не видях ограничение:
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/bravo
Зимата тествах на Теленор предплатена карта и там 4G-то си работеше. Много странни са Виваком, обяснявам им, че съм взел предплатената карта за да тествам 4G услугата в различни райони на страната, от 123 ми отговарят че няма 4G за предплатените карти. Това си е подвеждане на потребителя.
http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/bravo
Зимата тествах на Теленор предплатена карта и там 4G-то си работеше. Много странни са Виваком, обяснявам им, че съм взел предплатената карта за да тествам 4G услугата в различни райони на страната, от 123 ми отговарят че няма 4G за предплатените карти. Това си е подвеждане на потребителя.
[Quote]На самата сим карта пише с големи букви 4G, на гърба LTE Sim карта, 3 в 1. На уеб страницата за дадения пакет никъде не видях ограничение:[/Quote]
А случайно някъде да видя и 1 думичка показваща, че ще ползваш 4Г мрежата? ЗАЩО изобщо реши, че ще ползваш 4Г с предплатената карта? Значи гледаш някаква пластмаса с картинка, въобразяваш си глупости и после ревеш "Измамиха ме"- добре, че картинката не е била с някоя кака, сигурно щеше да очакваш и минети да ти правят и да ревеш, че са те излъгали...
Обяснявам простичко- чиповете за ЕДНАКВИ без оглед дали ще е предплатена картата, дали ще е само за данни (за таблет) или ще е на сметка. Системата не гледа картинките, а работи с номера на сим картата и това, че ти си въобразяваш разни глупости е само твой проблем.
А случайно някъде да видя и 1 думичка показваща, че ще ползваш 4Г мрежата? ЗАЩО изобщо реши, че ще ползваш 4Г с предплатената карта? Значи гледаш някаква пластмаса с картинка, въобразяваш си глупости и после ревеш "Измамиха ме"- добре, че картинката не е била с някоя кака, сигурно щеше да очакваш и минети да ти правят и да ревеш, че са те излъгали...
Обяснявам простичко- чиповете за ЕДНАКВИ без оглед дали ще е предплатена картата, дали ще е само за данни (за таблет) или ще е на сметка. Системата не гледа картинките, а работи с номера на сим картата и това, че ти си въобразяваш разни глупости е само твой проблем.
Re: Re: Re: Предплатен пакет Bravo на Vivacom без 4G ?!
go6koo пишеш пълни глупости! И аз си взех същата карта със същия предплатен пакет и в офиса "компетентните" служители ми гарантираха че ще мога да ползвам 4G.
Наистина е подвеждащо.
Наистина е подвеждащо.
Купи си предплатен пакет за мобиле интернет Easy Traffic и там ще имаш 4G!
Samsung Galaxy S22 ULTRA