Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Гледам че много залагате на КЗП а те изобщо не вземат отношение, ето ти един безплатен съвет смени КЗП с КРС така вече може и да се получат нещата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Аз съм им от 15 години клиент без да ми е бил спиран телефона т.е. просрочия и ако до коледа не пуснат план (или не ми предложат) с минути към всички директно отивам в теленор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Защо ти е Мтел, като новите им планове [B]не[/B] включват минути към стационарни телефони и ако искаш такива - трябва да си вземеш и дом. телефон от тях?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Планът, който написах, включва национални минути и към мобилни, и към фиксирани.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Днес ходих в Ямбол да прехвърлям един номер от Боб на Мтел и колкото и да увъртах. не ми предложиха нищо такова . Единственно 25% отстъпка от таксата на Безкрай.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нонстоп 30.99, намален на 21.99 на Теленор. 8GB интернет, неограничени национални минути и неограничени МВ към Facebook (+Messenger), WhatsApp. Достъп до HBO GO. Това си е бил скрит план за нови клиенти, а си представям сега ако някой отиде и поиска този план колко намаление ще дадат... Обаче Теленор се разбиха с тази оферта, перфектно, нетолкова скъп, като се има в предвид, че съм доволен от тяхната 4G мрежа - перфектно! Мислих да се местя към оранжевите, но просто няма кво да кажа. 8) Доколкото помня (неофициално), за 25.99 в Теленор може да получиш 15GB интернет и гореспоменатите бонуси. Оранжевите ме разочароваха с това, че след изчерпването на включените МВ на максимална скорост, то връзката пада до 64 Kbps, като при Теленор е 128 Kbps. :P Теленор ме грабнаха за поне още 2 години, като се има в предвид, че мислех да се местя.(whistle)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Ужасно съм разочорован от Мтел. Като ми изтече договорът, ще си прехвърля номера при някой от другите оператори. Така че дори и неограничени към всички в ЕС да ми предложат, все ми е едно вече.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Добре де, тея вивакома няма ли да пуснат нещо нормално ? Нито планове имат , нито телефонче нещо на промоция.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
[Quote]Аз съм им от 15 години клиент без да ми е бил спиран телефона т.е. просрочия[/Quote]
Добре си минал значи. Аз бях само от 11-12г. и ми надписаха нет в размер на 4лв, и то на Нокия С1-01, при условие, че договорът ми тогава беше още от 2003г.(когато компанията и идея си е нямала, че някога ще предлага мобилен интернет).
Това е то отношение към лоялни клиенти от първият мобилен оператор.
Добре си минал значи. Аз бях само от 11-12г. и ми надписаха нет в размер на 4лв, и то на Нокия С1-01, при условие, че договорът ми тогава беше още от 2003г.(когато компанията и идея си е нямала, че някога ще предлага мобилен интернет).
Това е то отношение към лоялни клиенти от първият мобилен оператор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
За телефоните си прав, но за плановете - нима 45 канала мобилна телевизия, неограничени разговори и 6 гиги на бърза скорост за 18 лева или 16 гиги за 24 лева е зле? Официално не се предлагат вече, но за преподписване или за пренос на номер от друг оператор ги вадят тези оферси "под щанда" ;) Но наистина за старите лоялни абонати трябва да започнат да ни подаряват при обвързване за две години Айфон, НТС 10, Р9, Ноте 7 - както е практиката в наистина европейските страни...