Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имам карти и на Мтел и на Виваком, на които ползвам 4G. От Мтел хич не съм доволен, покритието им е много слабо, на много места в София няма 4G, особено в затворени помещения. Също така и скоростите не са кой знае какви, обикновено 40-50 Mbps. От друга страна от Виваком съм доста доволен. Почти на всякъде в София покритието е пълно, а дори да не е, пак го има по-слабо за разлика от Мтел. Скоростите са не по-малко от 60-70 Mbps, стигат и до 90-100 Mbps. И за мое учудване имат и 4G покритие в софийските села на 30-40км от София. Докато бях на морето преди около месец (Златни пясъци), там и двата оператора, които ползвам имаха много нестабилно 4G покритие, ту го имаше, ту го нямаше. За други градове нямам наблюдения
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Само олигофрен би си помислил да обръща нещо от чужда валута в наши пари да га си "мисли" колко аджеба е по-скъпо навън....
Я сега 47x24 = 1128 паунда
24x22 = 528 + 1000 = 1528лева!
Коя цифра е по-голяма - оставям на теб да решиш!
Я сега 47x24 = 1128 паунда
24x22 = 528 + 1000 = 1528лева!
Коя цифра е по-голяма - оставям на теб да решиш!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
Само олигофрен не би взел предвид, че когато един оператор купува оборудване, доставчика не го интересува дали валутата в страната му е лев, долар, паунд. Цената е една за всички, дори големия оператор в UK ползва сериозни отстъпки заради мащаба.
P.S. Няма такава оферта неограничен план с iphone - 47паунда. Над 70!
P.S. Няма такава оферта неограничен план с iphone - 47паунда. Над 70!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
[Quote]Само олигофрен би си помислил[/Quote]
... че заплатите "тук" и "там" са еднакви, както и наемите, както и осигуровките и другите разходи.
... че заплатите "тук" и "там" са еднакви, както и наемите, както и осигуровките и другите разходи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .
[Quote] че заплатите "тук" и "там" са еднакви, както и наемите, както и осигуровките и другите разходи.[/Quote]
Явно някой ти е виновен, че си безработен некадърник- размърдай се, почни да вадиш пари и ще си купиш айфонче.
Явно някой ти е виновен, че си безработен некадърник- размърдай се, почни да вадиш пари и ще си купиш айфонче.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте, абонат съм на Мтел от години и до скоро без да се замислям те бяха моя фаворит. Новите им планове "Безкрай" не толкова безкрайни :| . Към днешна дата ползвам плана им за 35 лева / неограничени с с 10 гига/ но ми предстои да преподписвал след месец и малко и реших да зачета какво предлагат. Мтел безкрай 2XL - 8+8 гига и неограничени , за 33.99 лева с ДДС и естествено като попитах за ТО ми предложиха 25% надолу та стана 25.49 лева с ДДС . До тук всичко е ОК на първо четене . Да да ама не са баш неограничени , пише си точно и ясно - "Минути към всички национални МОБИЛНИ мрежи" а към фиксираните /домашни телефони/ 30 стотинки на минута с ДДС .
Та в предвид горното съвсем спокойно и целеустремено мигрирам към 21.99 лева с ДДС в Теленор с нонстоп.
Та в предвид горното съвсем спокойно и целеустремено мигрирам към 21.99 лева с ДДС в Теленор с нонстоп.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Говори с някой в офисите им и им кажи, че занимаваш за Теленор ако не ти дадат минути към всички. Ако не стане не виждам причина да не се преместиш - и аз съм в същото положение и смятам това да направя.
Днес преподписах на скрития план на Виваком за 24лв., и след като изтече договора минавам на стандартната му такса 36лв., като се запазват условията - неогр.разговори и 16 гъби нет! Дори стандартната такса за този план е нищо за това, което получавам насреща!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Някой знае ли от кога е тази [B]такса от 25лв[/B] при мтел за преподписване към по-скъп план преди да ти е изтекъл договора? :D Явно преди 2 години много хора са преподписвали по 2-3 пъти като беше голямото надцакване и сега са решили да изкарат някой лев от това.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди 23 месеца наказателната такса, която се плащаше беше 19.90 лв, след това е станала 25 лв.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black