Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 23 авг 2016, 09:53
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Бахти тъпия виваком.[/Quote]
Кое му е тъпото ? Че ти дават при пренос 40 ГБ за целия срок на договора + неограничени разговори на Смарт L, ако това им е тъпото разбирам те. Към картата стандартно си има 4GB и ти добавят безплатно 9 пакета с удвоени мегабайти.
П.с
На скайп aladin6505 имаш оферта.
Кое му е тъпото ? Че ти дават при пренос 40 ГБ за целия срок на договора + неограничени разговори на Смарт L, ако това им е тъпото разбирам те. Към картата стандартно си има 4GB и ти добавят безплатно 9 пакета с удвоени мегабайти.
П.с
На скайп aladin6505 имаш оферта.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не знаех за тази оферта, наистина ли е реална?
Каква е цената на абонамента?
Каква е цената на абонамента?
Нямат 6S плюс - само 6S, и то единствено версията с 16 гб памет. Следващият месец очакват 7 (900 лева) и 7 плюс (1 100 лева) - само за лоялни клиенти при преподписване на скритата оферта от 24 лева.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес преподписах с Мтел. Направиха ми оферта Мтел-Безкрай 2ХЛ -50%. За 16.99 неограничени с всички мобилни и 8ГБ нет. Което ме устройва идеално. Но преди това ги излъгах,че Теленор ми дават за 18 лв неограничени и 5ГБ нет. ;) Така че се пазарете! ;):D
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
А телефонче дадоха ли ?
И това - неограничени към мобилни не е много оферта.
И това - неограничени към мобилни не е много оферта.
Тази оферта 2ХЛ-50% към мобилните включва ли се БОБ?
И другият ми въпрос какво правиш със стационарните телефони - 0,30 лв/мин?
И другият ми въпрос какво правиш със стационарните телефони - 0,30 лв/мин?
-
- Регистриран: 08 мар 2006, 16:29
Току що бях в МТЕЛ и отказаха да ми дадат плана от 15 лева. Казаха, че за всеки се изготвя индивидуално предложение и за мен ,този не важи. До сега съм плащал 60 лева такса на месец за двете последни години. Казаха да си пусна предизвестието ако предложението им не ми харесва. Смятам, точно така и да направя.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мини на 15,99 с безплатни разговори +3 гига нет. Ама телефони няма.
-
- Регистриран: 08 мар 2006, 16:29
Не ми предлагат алтернатива. Офертата е 25 лева ,безплатни разговори, 6+2+2 ГБ нет, минути ,смс-и и МБ в роуминг ( не ми трябват а от догодина отпада) и телефон по тарифа 2хл. Не ми е нужна тази тарифа а се оказва, че е единствена към мен.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Прехвърли си номера във Виваком. Там ще получиш за 24лв. неограничени минути включително и фиксирани, също така и 16гб. плюс подарък още 100 гъби, но за 100 дни. След изтичането на договора, таксата стандартно става 36лв. Можеш да вземеш и готин телефон на добра цена.
Другия ти вариянт са Теленор. Най-добрата мрежа в страната, те са новият ВИП оператор по качество, а цените са конкурентни на другите. За 22лв. неогр.разговори включително фиксирани, плюс 8 гиги и куп благинки към тях.
Защо така сте се вкопчили в тоя Мтел, не знам?!
Другия ти вариянт са Теленор. Най-добрата мрежа в страната, те са новият ВИП оператор по качество, а цените са конкурентни на другите. За 22лв. неогр.разговори включително фиксирани, плюс 8 гиги и куп благинки към тях.
Защо така сте се вкопчили в тоя Мтел, не знам?!
Samsung GALAXY S22 Ultra