Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!
Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!
Дай да я видим тая брошура де.
Re: Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!
Пише от утре :)
Колегата до колкото разбирам има познати работещи във Вива и явно го информират у време за такива прИмоции както е написал колегата. Ба, колко повече интернет от 16ГБ за 24 лева :D
Колегата до колкото разбирам има познати работещи във Вива и явно го информират у време за такива прИмоции както е написал колегата. Ба, колко повече интернет от 16ГБ за 24 лева :D
Re: Re: Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!
Говоря за официалните планове, скритите си остават същите засега :-)
Като има връзки или да сподели нещо конкретно или да си трае. Поредната тема знам нещо супер яко ама няма да ви кажа (no)
Re: Re: Re: Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!
Споделям каквото ми казаха и на мен, брошурите ще им ги доставят на хартия утре сутринта. Малко ли са новостите - пакетна услуга, още градове с 4 джи покритие (до декември - в цяла България, просто техните техници изпипват детайлно всичко, преди да обяват пускането на 4 джи в дадено населено място), Айфон 7 и 7 плюс и повече трафик на бърза скорост в официалните планове. Големият гювеч ще е декември, Теленор също тогава ще имат приятни изненади, надявам се и Мтел да отвърнат адекватно на конкуренцията!
Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!
Приятелю,
какво значи това:
троен пакет (оптичен интернет, телевизия и мобилна телефония интернет).
какво значи това:
троен пакет (оптичен интернет, телевизия и мобилна телефония интернет).
Re: Re: Re: Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!
Щом скритите остават същите, значи няма да има нищо по-добро. Стандартните,на кой му пука за тях.
Re: Re: Re: Re: Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!
Добре, щом не знаеш нищо повече ти е простено (beer)
Re: Re: Вива откриват сезона на големите прИмоции!!!
Означава нещо като това, но от Вива :-) http://www.mtel.bg/mtel-NET-TV-MOBILE
За сега от промоции само от Теленор съм бил приятно изненадан. Когато разчистваха телефони, само там наистина имаше големи отстъпки, а не от рода на Мтел и Вива менте офертата ДО 80%, а буквално е 1лв отстъпка и то за целия период с по-ниските оферти. Аз не бих се радвал преди да го видя с очите си. Мтел и Виваком имат някакво извратено разбиране за думата "промоция" :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!