Ноемврийски промоции
Re: Re: Re: Re: Re: Ноемврийски промоции
Бихте ли споделили къде получавате скритите оферти? (интересува ме само София).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ноемврийски промоции
Не е имало офис където да не ми предложат оферта. Само Мтел не съм питал още, щот съм им абонат и трябва да чакам да останат поне 3 месеца.
Теленор от днес - 17лв неограничени минути и 5гб и цена за Iphone7 32gb - 63лв на месец.
Теленор от днес - 17лв неограничени минути и 5гб и цена за Iphone7 32gb - 63лв на месец.
Re: Ноемврийски промоции
Днес като си плащах сметката , ми предложиха неква оферта за 24.99 неограничени разговори към всички и 10000гб 4Г нет . При Теленор!Била лична индивидуална !
Re: Re: Ноемврийски промоции
Това е офертата с HBOGO предполагам, иначе според мен във всеки офис на Теленор ще ти ги предложат при пренос, а може и при продължаване. Мога да потвърдя за Мол София и магазина на М.Луиза и Козлодуй.
На тази такса 20.99лв. Виваком дават 20 000мб.и неораничени минути към всички и 45 канала тв. Това е оферта при пренос.
Re: Re: Re: Ноемврийски промоции
Някой да сподели и какви устройстава са му предложили и на какви цени:).
[Quote]24.99 неограничени разговори към всички и [B]10000гб[/B] 4Г нет[/Quote]
това е офертата. за тази такса нета направо е неограничен.
това е офертата. за тази такса нета направо е неограничен.
Е чак за 21 лв... не беше ли повече?
Хахаха :D колегата вероятно е искал да напише МБ, а не ГБ, иначе 10000гб наистина нетът си е направо неограничен. :D
Re: Re: Re: Re: Ноемврийски промоции
На мен ми предложиха за преподписване първо офертата за 17 или 18лв(неограничени минути(без международни) + 5Гб +неограничен трафик към фейсбук и още нещо си), след като си поисках и HBO Go, ми предложиха за 25 лв неограничени минути с 10Гб. С последната оферта цената на iPnone 7 32Гб беше около 1000лв, а на 7+ около 1200 - като цените при план Нонстоп 30.99. В петминутния разговор на три пъти ми предложиха P9 вместо iPhone-a - на половин цена и го има даже наличен :S . Иначе 7-ца до 2-3 дни, а 7+ чак около Нова година. Съответно в магазина(мол Панорама, Плевен) нямаха дори мостра, не им се полагало, в Плевен само в мгазина до Театъра...