Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Обаждаш се на *88 и се свързваш с оператор. Искай да те свържат с отдел лоялни клиенти. Там питай какво могат да ти предложат за преподписване. На получената оферта може да се направиш, че пак не те устройва и свалят още от цената. Първо ти предлагат 25% отстъпка от таксата, а с разправии може и до 40% отстъпка да стигне. Аз така направих и от 34 лв. Безкрай 2XL ми смъкнаха на 21 лв. с малко по-малко нет от официалното. Обаче ако искаш и телефон, цената му скача от тази, която е за 2XL. А в офисите се правят на луди гадовете.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако на мен ми я предложат бих я приел (beer)
[Quote]Здравейте!
Току що бях в офис на Виваком и ми предложиха да подпиша за 20лв - 4000 мин. 12 ГБ нет 200 мин Роуминг.
Заслужава ли си??? Мисля,че е добре горе-долу а??? [/Quote]
Плана бил само за бизнес клиенти , така казахав офис на Виваком и на 123.
Току що бях в офис на Виваком и ми предложиха да подпиша за 20лв - 4000 мин. 12 ГБ нет 200 мин Роуминг.
Заслужава ли си??? Мисля,че е добре горе-долу а??? [/Quote]
Плана бил само за бизнес клиенти , така казахав офис на Виваком и на 123.
-
- Регистриран: 25 юли 2016, 09:19
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не знам кое от инфото вече е публикувано и кое - не, но все пак...
Коледните промоции на Теленор ще започнат на 25.11, а тези на Виваком на 01.12. Направих си труда да обиколя трите оператора днес и по-долу можете да видите резултата.
Офертите от трите оператора са:
Теленор(при преподписване на договор):
17,99 лв/мес.(24 месеца) - неограничени минути към всички моб. и фикс. мрежи, 5 GB 4G интернет, 25 GB Capture, неограничени MB към Fb, Messenger и Whatsapp
24,99 лв/мес.(24 месеца) - неограничени минути към всички моб. и фикс. мрежи, 10 GB 4G интернет, 50 GB Capture, неограничени MB към Fb, Messenger и Whatsapp
М-тел(при пренос на номер):
17,99 лв/мес.(24 месеца) - неограничени минути към всички моб. мрежи и 10 GB 4G интернет
Виваком(при пренос на номер):
13,99 лв/мес.(24 месеца) - 1000 минути към всички моб. и фикс. мрежи, 5 GB 4G интернет
17,99 лв/мес.(24 месеца) - неограничени минути към всички моб. и фикс. мрежи, 9 GB 4G интернет
Коледните промоции на Теленор ще започнат на 25.11, а тези на Виваком на 01.12. Направих си труда да обиколя трите оператора днес и по-долу можете да видите резултата.
Офертите от трите оператора са:
Теленор(при преподписване на договор):
17,99 лв/мес.(24 месеца) - неограничени минути към всички моб. и фикс. мрежи, 5 GB 4G интернет, 25 GB Capture, неограничени MB към Fb, Messenger и Whatsapp
24,99 лв/мес.(24 месеца) - неограничени минути към всички моб. и фикс. мрежи, 10 GB 4G интернет, 50 GB Capture, неограничени MB към Fb, Messenger и Whatsapp
М-тел(при пренос на номер):
17,99 лв/мес.(24 месеца) - неограничени минути към всички моб. мрежи и 10 GB 4G интернет
Виваком(при пренос на номер):
13,99 лв/мес.(24 месеца) - 1000 минути към всички моб. и фикс. мрежи, 5 GB 4G интернет
17,99 лв/мес.(24 месеца) - неограничени минути към всички моб. и фикс. мрежи, 9 GB 4G интернет
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Доста ялови оферти,пак в сегмента над 15 лв защо не пуснат оферта за 8лв 500 мин и 2000 мб нет?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
А един Iphone 7 без пари и всеки път като си плащаш жалката таксичка да ти врътват по един BJ за щедростта ти не искаш ли.
Някой хора май само искате и искате. Офертите са си много добри и на трите оператора. Между 15-25лв имаш всичко каквото ти трябва.
Някой хора май само искате и искате. Офертите са си много добри и на трите оператора. Между 15-25лв имаш всичко каквото ти трябва.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не му се "връзвай" на [B]bachev31[/B], той още си кара на предплатена и все гроздето му е кисело... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Отлични са си офертите. Малко ме е яд, че нямаше на Вива офертата за 18 лв. с 9 ГБ като преподписвах, но и 16ГБ ми влизат в употреба когато съм по път и ми трябва ТВ.
Поради условията за прехвърляне на номер, приятел ще се прехвърли от Мтел на Вива и ще си ползва същата оферта за 18 лв. По този начин губят, но пък след 2 години може пак да се прехвърли на Мтел. :D
Всъщност и моята оферта при преподписване уж беше само за прехвърляне на номер, но ми я дадоха. Така, че проверявайте в офисите какво всъщност става.
Поради условията за прехвърляне на номер, приятел ще се прехвърли от Мтел на Вива и ще си ползва същата оферта за 18 лв. По този начин губят, но пък след 2 години може пак да се прехвърли на Мтел. :D
Всъщност и моята оферта при преподписване уж беше само за прехвърляне на номер, но ми я дадоха. Така, че проверявайте в офисите какво всъщност става.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Между 15-25лв имаш всичко каквото ти трябва.[/Quote]
И как реши, че знаеш какво ми трябва? Аз искам 100мин. и 5гб нет, нищо повече не ми трябва- нито смс-и, нито телевизии, нито облаци, нито други простотии. Това което аз искам не заслужава повече от 8лв. такса, максимум давам 10лв.- не искам да давам 14лв. заради многото минути които не ми трябват.
Да не говорим, че масовия клиент с тарифа тип "неогр. разговори и 10+гб трафик" рядко ползва повече от 200мин. и още по-рядко му свършва трафика, но си плащат 20+лв./месец понеже е "престижно" да имаш по много от всичко.
PS: @Вито, цифрите горе са примерни и не са важни- дразнещо е все да се намира някой да ми казва какво трябва да ми харесва и да ползвам...
И как реши, че знаеш какво ми трябва? Аз искам 100мин. и 5гб нет, нищо повече не ми трябва- нито смс-и, нито телевизии, нито облаци, нито други простотии. Това което аз искам не заслужава повече от 8лв. такса, максимум давам 10лв.- не искам да давам 14лв. заради многото минути които не ми трябват.
Да не говорим, че масовия клиент с тарифа тип "неогр. разговори и 10+гб трафик" рядко ползва повече от 200мин. и още по-рядко му свършва трафика, но си плащат 20+лв./месец понеже е "престижно" да имаш по много от всичко.
PS: @Вито, цифрите горе са примерни и не са важни- дразнещо е все да се намира някой да ми казва какво трябва да ми харесва и да ползвам...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това което искаш го имаше, но си изпуснал влака. Слим боб + 4-те ГБ за 5 лв. Така в резервния телефон имам 100 минути към всички и 4ГБ нет за по-малко от 8 лв.