Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако още някой колега потвърди за плана на Теленор (18 лв, 7 гб, смси в теленор) - направо отивам да преподписвам.
Ако наистина има такъв план и желая да взема телефон, на какъв план отговаря това предложение (за да разгледам цените в сайта) ?
Ако наистина има такъв план и желая да взема телефон, на какъв план отговаря това предложение (за да разгледам цените в сайта) ?
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тоест това ще са им стандартните планове от декември така ли? Предполагам после поетапно ще смъкват надолу цените както преди 2 години стана, да се надяваме. :)
Мтел предлага Безкрай L с 1000 мобилни минути и 5000 МБ за 15 лв., който важи и за нови абонати и няма нужда от пренос на номер.
Мисля, че всички "скрити" оферти трябва да излязат "на светло", защото на повечето хора не им се занимава с прехвърляния и прочее.
Мисля, че всички "скрити" оферти трябва да излязат "на светло", защото на повечето хора не им се занимава с прехвърляния и прочее.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Нещо са те излъгали. Току що прехвърлих 3 карти при Виеаком. 2 на 18лв и 1 на 25. Няма да описвам условията. Всички тук ги знаем.
Някой може ли да сподели към кого е в момента най-изгодния план с безплатни минути и интернет до 15лв.
До сега майката беше на МТЕЛ и бяхме на договор с интернет и безплатни минути бяха ги разделили на 2 карти понеже на жената не и е нужен интернет и няма къде да го ползва на нейния телефон, а аз ползвах сим картата само с интернета, но сега от МТЕЛ ни заявиха, че са прекратили тази процедура с разделянето при което се ориентирам да я местя на друг оператор. Ако може да споделите оператор при който е възможно интернета и минутите да са на отделни сим карти.
Благодаря
До сега майката беше на МТЕЛ и бяхме на договор с интернет и безплатни минути бяха ги разделили на 2 карти понеже на жената не и е нужен интернет и няма къде да го ползва на нейния телефон, а аз ползвах сим картата само с интернета, но сега от МТЕЛ ни заявиха, че са прекратили тази процедура с разделянето при което се ориентирам да я местя на друг оператор. Ако може да споделите оператор при който е възможно интернета и минутите да са на отделни сим карти.
Благодаря
Аз лично не съм чувал за подобна услуга. А защо не попиташ директно операторите?
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Съгласен съм, че ги има. Но имало некви пакети не питах точно дет или безплатни за целият срок на договора и с тях нета ставал 9 гиги. При теб не е ли така?
За 18лв плана говоря.
Ако е стандарт значи утре отивам в друг офис.
За 18лв плана говоря.
Ако е стандарт значи утре отивам в друг офис.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Точно така , с пакети е. Но за последните 2 години, ако плана не е с пакети, то кма отстъпка(промоция), която при таздяла заплащаш или в пълен или в процентен обем. Ако прекратил предсрочно дъщо заплащаш разликата а субсидиран телефон. Така че не вкждам кой оператор в това отношение би те спечелил. Винаги сме прецакани, но пък получаваме не лоши оферти,които си имат своите условности за да може оператора да се предпази от постоянно предподписване/прекратяване на договори. Въобще не ги защитавам, но и трите са така. :(
Началото на следващият месец идва време за преподписване на договор към Теленор. Не смятам да ги сменям, но искам да получа по-добри условия главно МБ за възможно най-ниската месечна такса. Към момента ползвам 300мин и 300 МБ за 12,74 на месец, не знам как се казва този план. Мисля, че би ми било достатъчно 500-1000мин и 2000-3000 МБ, има ли към момента такива предложения и каква е месечната такса? Очаквате ли от 01.12 подходящ план по-моите "изисквания"?
Питам при Вас защото сте запознати и безпристрастни :)
Питам при Вас защото сте запознати и безпристрастни :)
Преди 2 месеца предлагаха на майка ми план с 1000 минути и 1000 или 1500 мб интернет (дори мисля, че фб/уотсап бяха с неограничен трафин, но пак казвам - преди 2 месеца, може и да не съм запомнил правилно) и цената беше 8,99 лв. Мисля, че може да има нещо подобно под 12 лева в момента.