Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Значи трябва да залепи агилера на новия или да си намери приятел с термопринтер. ;)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И каква стана тя - скритите оферти станаха явни(Теленор), като за компенсация качиха цените на телефоните - до вчера iPhone 7+ 32Gb беше за 1239лв с абонамент Нонстоп 30.99(с промо цена 24.99лв за преподписване), а от днес със същия план телефона е вече на коледна промо цена 1339лв. Galaxy S7 ако не се лъжа беше 909лв, от днес е 919. Намаление има при Huawei P9 - от 769 на 739лв - някаква коледна оферта обаче. И този същия Нонстоп 30.99 преди 2 месеца го предлагаха за 21.99лв...
Днес минах да си платя сметката и да чуя нови оферти - ами няма - на ти същото, което ти предлагахме ексклузивно, за преподписване, като предколедно ти вдигнахме цените на телефоните. Като тъничко ми напомниха, че съм подписал на промо план и като изтече, ако не преподпиша, минавам на доста по-висока месечна такса. Ами ше преподпиша, ама може да не е при вас...
Днес минах да си платя сметката и да чуя нови оферти - ами няма - на ти същото, което ти предлагахме ексклузивно, за преподписване, като предколедно ти вдигнахме цените на телефоните. Като тъничко ми напомниха, че съм подписал на промо план и като изтече, ако не преподпиша, минавам на доста по-висока месечна такса. Ами ше преподпиша, ама може да не е при вас...
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз пък минах на 8лв такса, безсрочно - 100мин и + някакъв нет там и говоря през вайбър и служебния и съм ги таковал и примоциите :)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Като порасна голям на теб искам да приличам :D:D:D.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За тези пари трафика е супер, но да не забравяме, че неограничените не важат за БОБ, което е безумие и към стационарните също. Като направиш 20минути към тия номера и ето ти още 6лв от воле. Ще минавам на Теленор, ако Мтел не преосмислят тези 2 подробности.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За стационарните е ясно,че и боб не знаех!Описано ли е в условията на договора?Ако е така,незнам защо всичко плюят виваком!
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Колегата най-вероятно има предвид, че на най-ниската такса има включени неограничени само към 5 номера семейство и приятели за мобилната мрежа на Мтел (без Боб) и отделно малко минути към други мобилни (там вече включват и Боб). За по-високите планове остава само към стационарните номера наиграването.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Привет, не съм сигурен за боб, не е описано ясно в условията. Тоест казваш, че всички национални мобилни мрежи включват и БОБ? Прочети това тогава, как го тълкувате?
Включените неограничени минути към мобилната мрежа на Мтел и към номера от Семейство и приятели не включват номера на тарифен план „bob“ и се ползват след изчерпване на минутите към [b]всички национални мобилни мрежи. Тези минути не включват[/b] повиквания към кратки номера, номера за услуги с добавена стойност и/или други специализирани услуги (напр. към 131, номера от типа “звезда”, номера от диапазон 0700, Musicall, Mtel+, STUDIO 88, мобилния портал за забавления, номера от диапазон 0700), [b]номера на тарифен план с марка “bob”.[/b]
Включените неограничени минути към мобилната мрежа на Мтел и към номера от Семейство и приятели не включват номера на тарифен план „bob“ и се ползват след изчерпване на минутите към [b]всички национални мобилни мрежи. Тези минути не включват[/b] повиквания към кратки номера, номера за услуги с добавена стойност и/или други специализирани услуги (напр. към 131, номера от типа “звезда”, номера от диапазон 0700, Musicall, Mtel+, STUDIO 88, мобилния портал за забавления, номера от диапазон 0700), [b]номера на тарифен план с марка “bob”.[/b]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това колега е описано само за минутите от МТЕЛ към МТЕЛ, че не включват БОБ.
Всички планове с неограничени минути са неограничени към всички - стига глупости.
Включените неограничени минути към [B]мобилната мрежа на Мтел [/B]не включват БОБ, а не неограничените към всички национални мрежи.
Всички планове с неограничени минути са неограничени към всички - стига глупости.
Включените неограничени минути към [B]мобилната мрежа на Мтел [/B]не включват БОБ, а не неограничените към всички национални мрежи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Интересно какъв им е проблема на Ментел с подбранда им "Боб" - закриха самостоятелните офиси на боба, всичко мина официално под шапката на Ментела, и пак - бобските номера не влизат в "Семейство и приятели"... Пръдлив боб, като всеки ментелски продукт миризлив :D Някой знае ли поне няма ли да пуснат пак бобеца нещо по-блажно - примерно 1 000 минути към всички, смс-и и 4 гиги интернет за 10-15 лева?