Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой да има представа какво предлага Мтел като скрити тарифи между 10-15лв на месец ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
11.99 лв. 400 мин. Мобилни и 3840 мб
15.00 лв. 1000 мин. Мобилни и 5000 мб.
15.00 лв. 1000 мин. Мобилни и 5000 мб.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мтел предлагат за 18 лв. 13 гб. Ама ако идвал човек от друг оператор....така ми казаха тукощо. Викам значи за лоялен клиент куците оферти? Еми такава била политиката. Викам Виваком ми дават много по добра оферта от вашата явно ме карате да се махна? Отговорът бе че и те предлагат скрити оферти ама не и за такива като мен с изтичащ договор ами само за чужди абонати.
Определено е тъпо. Се едно ти казват ако си тъп оставаш с нас ..... и трябва да се усмихваш при това...
Е няма как да стане...
Махам се от там не заради ПЕТТЕ ЛВ. а заради отношението. Определено си гонят клиентите не мога да повярва че това е частна фирма...
Определено е тъпо. Се едно ти казват ако си тъп оставаш с нас ..... и трябва да се усмихваш при това...
Е няма как да стане...
Махам се от там не заради ПЕТТЕ ЛВ. а заради отношението. Определено си гонят клиентите не мога да повярва че това е частна фирма...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Пробвай в друг офис, дават и за преподписване, ама някъде се правят на луди. Ако попаднеш на свестен служител, ще ти дадат хубава оферта. Или пък звънни на *88 и искай персонална оферта (която всъщност не е персонална, а я дават на всеки, който пита).
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди малко ходих до Виваком да си направя една справка. Какво ми направи впечатление - Мтел, Теленор и Вива са залепени един до друг и са с еднаква площ + 3 служители. В Теленор 4-5 клиента, във Вива 12 клиента, а в Мтел 0.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
След почти едночасово чакане в мтел ми предложиха следната оферта неограничени и 11 гб нет за 20.39 лв. В началото ми предложиха стандартните планове от сайта и наблегнах на плана на виваком за 18лв. и че мисля да се изместя. Не можело за по-малко. Това е сигурно, защото ми изтича договора началото на март и явно отстъпката е 40% а не 50% както на другите. Поне тел. който си харесах е на цената в сайта за Мтел безкрай 2XL. Понеже не беше наличен ще подписвам другата седмица, главно заради цената на тел. Мислех че ще ме отрежат и ще се пренасям на виваком. Ще видим черно на бяло какво ще пише.
В друг офис на Теленор опитах да получа офертата 16 лв но не ми я дадоха , според служителката били VIP опратор и не случайно били спечелили награда за най бърз оператор.Никога нямали да имат оферти като на Виваком защото били по качественият оператор.:D
[Quote]Преди малко ходих до Виваком да си направя една справка. Какво ми направи впечатление - Мтел, Теленор и Вива са залепени един до друг и са с еднаква площ + 3 служители. В Теленор 4-5 клиента, във Вива 12 клиента, а в Мтел 0.[/Quote]
Аз колкото пъти отида в Сердика Център винаги има опашка в Мтел.. И не мога да си обясня защо е необходимо да се посещава офис - онлайн си поръчваш договор, телефон, плащаш, добавяш услуги, справки.. Нито веднъж не съм ходил в техен обект.
Виж, ако човек има за цел да се пазари за тия невероятни скрити планове, явно е най-добре на място..
Аз колкото пъти отида в Сердика Център винаги има опашка в Мтел.. И не мога да си обясня защо е необходимо да се посещава офис - онлайн си поръчваш договор, телефон, плащаш, добавяш услуги, справки.. Нито веднъж не съм ходил в техен обект.
Виж, ако човек има за цел да се пазари за тия невероятни скрити планове, явно е най-добре на място..
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Половината в мтел просят оферти, а другата половина подават молби за прекратяване :D Утре ще обиколя 2 офиса в младост да видя каква е хавата там.
Всъщност утре работел само офиса на пазара :|
Всъщност утре работел само офиса на пазара :|
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
От 3 седмици се интересувам за скрити оферти за лоялни клиенти към Мтел. Абонат съм от 15 години без никога да съм смнеял номера. Отивам в офисите на Мтел и те ми предлагат само стандартните оферти по каталог за план 2XL. Два пъти се обаждах на оператор на *88 за скрита оферта тьй като договорът ми изтича на 7 декември. От *88 само стандартните оферти ми предложиха. Вчера пак се свързах с *88 и директно заявих на операторката, че искам оферта от 16,99лв за неограничени 11 гб нет. Тя ми отговри че не знае да има въобще такава оферта и е много учудена, че и казах че има хора прeподписали на такива условия.Отговорих и че има и други оператори, на което ми отвърна че ще запише моите искания и може да ми се обадят до 7 дни. Още днес по обяд ми се обадиха от Мтел и ми преложиха мес. такса 16,99лв -(неограничени без стационарни) и 11 гб нет. Съгласих се и отидох в Мтел Мол-Пловдив и преподписах. Взех и телефон Huawei P9 lite за 219 лв ( 2 Xl). Значи можело да има оферти за лоялни клиенти.:)