Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Плановете на Виваков са супер.
Само малката подробност, че след около година ползване НЕ ДАЙ БОЖЕ при необходимост да се прекрати договора неустойката може да достигне 200, 300 и повече лева.
Това за мен не е нормално. Нормална неустойка е 80, 100 до 150 лева.
Такива неустойки каквито се очертават обаче изобщо не са приемливи, каквито и да са офертите.
Никой не подписва договор с намерение да го прекрати, но се знае утре как ще ни извърти живота.
Само малката подробност, че след около година ползване НЕ ДАЙ БОЖЕ при необходимост да се прекрати договора неустойката може да достигне 200, 300 и повече лева.
Това за мен не е нормално. Нормална неустойка е 80, 100 до 150 лева.
Такива неустойки каквито се очертават обаче изобщо не са приемливи, каквито и да са офертите.
Никой не подписва договор с намерение да го прекрати, но се знае утре как ще ни извърти живота.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днеска ходих до Виваком и ми казаха че план за 16лв - неограничени + 5гб интернет няма.. за 16лв мога да взема неограничени + 3гб интернет
предложете 2 отделни плана
- само неограничени минути най-ниската такса
- най-евтиния план с интернет поне 1gb
В момента съм на мтел 14.80лв неограничени + 1GB, плюса им е, че позволяваха интернета да е на отделна сим карта което за мен беше по-удобен вариант, но от тази година доколкото разбрах го премахват този лукс и търся алтернатива.
- само неограничени минути най-ниската такса
- най-евтиния план с интернет поне 1gb
В момента съм на мтел 14.80лв неограничени + 1GB, плюса им е, че позволяваха интернета да е на отделна сим карта което за мен беше по-удобен вариант, но от тази година доколкото разбрах го премахват този лукс и търся алтернатива.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Офертата е -50% 2XL с 8гб и добавяш за 1лв пакет с 5ГБ и става 18лв - 13ГБ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Къде са ти дали това? Защото аз подписах за 16,99 лв с 11 GB интернет, яд ме е, че съм изгубил 2GB нет само за 1 лв. :D
-
- Регистриран: 04 окт 2008, 17:49
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имам следното питане мога ли да си запазя номера след като ми изтече договора и да мина на предплатена карта Теленор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Тези допълнителни 3гб е интересно от де са ти ги дали. Как е описано в договора? 2хл -50% с 11бг?
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]11.99 лв. 400 мин. Мобилни и 3840 мб[/Quote]
@goshorz Тази оферта важи ли за преподписване? Интересно е тези МБ-и как са се получили ама ..
За 18лв. офертата на Вива неограничени мин и 12ГБ нет..няма конкуренция, вероятно няма и да има. За 15лв. са стандартните при 3те оператора 5ГБ трафик..
ПС: Мтел твърдо отказват да ми предложат за 18лв. неограничени минути и 11гб както се споменаваше тук по рано за преподписване..
@goshorz Тази оферта важи ли за преподписване? Интересно е тези МБ-и как са се получили ама ..
За 18лв. офертата на Вива неограничени мин и 12ГБ нет..няма конкуренция, вероятно няма и да има. За 15лв. са стандартните при 3те оператора 5ГБ трафик..
ПС: Мтел твърдо отказват да ми предложат за 18лв. неограничени минути и 11гб както се споменаваше тук по рано за преподписване..
А да ви попитам тези планове с обявените цени
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart#tab-bydi-smart
това са цените с -50% или понеже като ги гледам не е много оферта
SMART XS - 13.99 лв. - 300 минути и 300мб
Аз ли нещо не съм схванал или ?
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart#tab-bydi-smart
това са цените с -50% или понеже като ги гледам не е много оферта
SMART XS - 13.99 лв. - 300 минути и 300мб
Аз ли нещо не съм схванал или ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ей, ментел се дърпат и не ми ги дават тези 11гб за 16.99лв. Искат ми номер на някой, който е преподписал на такъв план да видели как точно се води :(
Допълнителния пакет за левче не важал...
Допълнителния пакет за левче не важал...