Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На вивакома никакъв вариант ли няма да премина на по-висок план, при промо условия, 1 година преди да ми е изтекъл договора..?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Предложиха ми 21 лева със неограничени мобилни + фикс, и 7 гб нет, от които 2 само за фейсбук, 2 за вайбър и 3 свободни. Другата оферта беше тази,за която писах преди малко и приех :) Общо взето минутите за фикс мрежите явно са тегава работа, но ако нета не ви е много важен - тази от 21 лева бива.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Според мен би трябвало да си платиш само оставащата такса(стандартна ако ползваш отстъпка) без да ти начисляват други суми след като ти остава само 1 месец.Някой който е по запознат да сподели как е при Мтел.А казаха ли ти дали има 4Г към плана и ако взимаш телефон с кой план се гледат цените им?
Кога ти изтича? Ако ти остава само 1 месец, ще платиш таксата без ДДС.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На 7.01 засичат номера, но се сетих, че има телефон на изплащане, който откраднаха и ще изчакам да излезе и последната фактура и да я платим и тогава ще го прехвърляме, тя картата е на баща ми и затова не се сетих веднага, телефонът му го откраднаха още началото на януари, но ако тръгнем да прехвърляме, ще искат отстъпката за телефона сигуно, а и не помня този трансфер М нов, дали имаше отстъпки когато подписахме и какви и не искам да го набутвам с излишни пари. Днес ще прехвърлим само на майка ми картата, която отдавна е с изтекъл договор и й звънят всеки ден да я лъжат, че не можело да остане на старата тарифа и трябвало да преподпише задължително. Вбесяват ме просто и не веднъж се карах с тях, обяснявах, че по закон договорът е безсрочен и няма как да я задължат да подпише, но те си продължават атаките с позвънявания и смс-и и именно заради това ще я прехвърля, а и на Теленор е много по-добро предложението, тя сега има за 9,90 неограничени разговори към 5 номера на Мтел, а там ще има към всички и интернет 5мв за 16 лв.Дано офертата остане и до началото на януари, за да прехвърля и баща ми, ако не, все ще има някоя друга подобна надявам се.
Няма. Може да преминеш на по-високо план, но е на стандартните условия. :( Само с нова карта или ако си в последните 3 месеца.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]там ще има към всички и интернет 5[B]мв[/B] за 16 лв.[/Quote]
Да не е правописна грешка?
На другите им дават 1000 пъти повече.
Поздравления за решението да се махнете от този оператор.
Да не е правописна грешка?
На другите им дават 1000 пъти повече.
Поздравления за решението да се махнете от този оператор.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Съжалявам, грешка е наистина :)
Иначе ето финала на историята: звънях сутринта на *88 и овцата там, без никакво извинение за думата, ме убеди, че няма да има никакви неустойки, ако си платим и последната вноска по лизинга. Добре, че момчето, което ни прие молбата за прехвърляне провери, явно при познат колега и ни каза, че ще дължим 134 лв, иначе щяхме добре да се набутаме! Не знам какво включват, явно някакви преференции, които трябва да се възстановят, защото самия план е към 17 лв, а последната вноска за телефона е внесена, но евала на това момче, че не се полакоми да ни прехвърли и ни каза истината!!! Другия номер ще е прехвърлен в понеделник сутринта, там проблем няма, защото е на безсрочен договор, но за този, когато го подписвахме станаха някои грешки, първо не бяха въвели правилно таксата и първата фактура беше като за 12 месечен договор, а не за 24, после я коригираха след две седмици скандали и обещаха една такса отстъпка, но на следващия месец, няма да се изненадате, ако ви кажа, че такава отстъпка нямаше и отново последваха разправии и явно заради това непрекъснато бърникане по системата, договорът е с начална дата март месец, вместо февруари и има още срок... Веднъж да го измъкна и него от там и няма да си помисля дори за тия нещастници Мтел, но ще трябва да почакаме до началото на март за съжаление, надявам се тогава също да има хубеви оферти за прехвърляне!
Иначе ето финала на историята: звънях сутринта на *88 и овцата там, без никакво извинение за думата, ме убеди, че няма да има никакви неустойки, ако си платим и последната вноска по лизинга. Добре, че момчето, което ни прие молбата за прехвърляне провери, явно при познат колега и ни каза, че ще дължим 134 лв, иначе щяхме добре да се набутаме! Не знам какво включват, явно някакви преференции, които трябва да се възстановят, защото самия план е към 17 лв, а последната вноска за телефона е внесена, но евала на това момче, че не се полакоми да ни прехвърли и ни каза истината!!! Другия номер ще е прехвърлен в понеделник сутринта, там проблем няма, защото е на безсрочен договор, но за този, когато го подписвахме станаха някои грешки, първо не бяха въвели правилно таксата и първата фактура беше като за 12 месечен договор, а не за 24, после я коригираха след две седмици скандали и обещаха една такса отстъпка, но на следващия месец, няма да се изненадате, ако ви кажа, че такава отстъпка нямаше и отново последваха разправии и явно заради това непрекъснато бърникане по системата, договорът е с начална дата март месец, вместо февруари и има още срок... Веднъж да го измъкна и него от там и няма да си помисля дори за тия нещастници Мтел, но ще трябва да почакаме до началото на март за съжаление, надявам се тогава също да има хубеви оферти за прехвърляне!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Наистина има нещо сбъркано в системата на М-тел.Тези дни се опитвам да купя един телефон от Теленор или М-тел.Отивам при червените и им казвам,че ще прехвърля номер от БОБ при тях и ще взема iPhone 7+.Юнака ми заявява,че трябва да подпиша договора и тогава ще пусне заявка за телефона.На въпроса ми,ще гарантира ли,че до Коледа ще го получа(за подарък е),ми отговори нагло Не.Отделно,в случай,че ми го доставят ще трябва да заплатя депозит за това,че е субсидиран.Казах,че ще го платя в брой,но това не променяло нещата,защото не съм фигурирал в системата им.От 1998 г фактурата ми се издава от М-тел,но иначе ме няма в системата им?!?Жалка картинка!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Защо изобщо се занимаваш в магазина, като всичко може да се уреди по имейл или от сайта, и ще ти доставят и договора и телефона по спиди!