Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това в офиса на "Мадрид" ли се случва?
-
- Регистриран: 29 яну 2010, 11:35
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
....."cristobal .. 22.12.2016 10:33
15.99 - неограничени национални минути + 5ГБ
17.99 - неограничени национални минути + 10ГБ + неограничени смс-и към Теленор
21.99 - неограничени национални минути + 15ГБ + неограничени смс-и към Теленор" .....
.......................................................................................................................
[B]Това са плановете Нонстоп, но с промо цени. Условията (минути, GB, роуминг и др.) са същите.[/B]
Има и скрито условие - след изтичането на 2 г. договор, ако не си подписал нов, излиза от промоция и отива на стандартната абонаментна такса.
[i]Вероятно тогава (след 2 г.) пак ще има нови промоции.[/i]
П.П. - Една подробност (по скоро недостатък) за телефоните Telenor M200 - поради някакво странно инженерно хрумване, камерата му снима само в режим панорама и тъй като е 2 MPx, заради фокуса прави мисията невъзможна т.н. портретни снимки за спомен, както и макро снимките.
15.99 - неограничени национални минути + 5ГБ
17.99 - неограничени национални минути + 10ГБ + неограничени смс-и към Теленор
21.99 - неограничени национални минути + 15ГБ + неограничени смс-и към Теленор" .....
.......................................................................................................................
[B]Това са плановете Нонстоп, но с промо цени. Условията (минути, GB, роуминг и др.) са същите.[/B]
Има и скрито условие - след изтичането на 2 г. договор, ако не си подписал нов, излиза от промоция и отива на стандартната абонаментна такса.
[i]Вероятно тогава (след 2 г.) пак ще има нови промоции.[/i]
П.П. - Една подробност (по скоро недостатък) за телефоните Telenor M200 - поради някакво странно инженерно хрумване, камерата му снима само в режим панорама и тъй като е 2 MPx, заради фокуса прави мисията невъзможна т.н. портретни снимки за спомен, както и макро снимките.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Има и скрито условие - след изтичането на 2 г. договор, ако не си подписал нов, излиза от промоция и отива на стандартната абонаментна такса.[/Quote]
Условието не е скрито а е явно!
Аз имам подобен договр и без да ги питам ми казах,че след 24 месеца влизат в сила стандартните цени.
Условието не е скрито а е явно!
Аз имам подобен договр и без да ги питам ми казах,че след 24 месеца влизат в сила стандартните цени.
Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Всичко е навързано. Приеха предсрочното прекратяване, защото като платиш отстъпките назад и 3-те пълни такси си набутан. Затова днес почти всички планове са промоционални.
Например: Подписваш за 2 години, след 1 година искаш да прекратиш договорът, викаш си идеално плащам 3 такси и всичко ми е наред. Да ама не. Да речем знаете за 3-те пълни такси, но плащате и отстъпките и за тези 12 месеца в които сте ползвали услугата. Да речем план на виваком смарт s, 13,50 на промоция, но се подписва за плана и два пакета с минути и MB. Стандартната такса на планът е 18 лева + 4 лева за минутите и 4 лева за MB. И какво излиза, че трябва да се платят 3*26=78 и отстъпките за тези 12 месеца 12,50*12=150 лева. Всичко 228 лева. И много зависи, какви други клаузи са вмъкнали в договора. Вярно ако не се прекрати и се ползва до края на срока на договора е добре, но ако ли не... :)
Това е единственото нещо, което ме спира да подпиша.
Например: Подписваш за 2 години, след 1 година искаш да прекратиш договорът, викаш си идеално плащам 3 такси и всичко ми е наред. Да ама не. Да речем знаете за 3-те пълни такси, но плащате и отстъпките и за тези 12 месеца в които сте ползвали услугата. Да речем план на виваком смарт s, 13,50 на промоция, но се подписва за плана и два пакета с минути и MB. Стандартната такса на планът е 18 лева + 4 лева за минутите и 4 лева за MB. И какво излиза, че трябва да се платят 3*26=78 и отстъпките за тези 12 месеца 12,50*12=150 лева. Всичко 228 лева. И много зависи, какви други клаузи са вмъкнали в договора. Вярно ако не се прекрати и се ползва до края на срока на договора е добре, но ако ли не... :)
Това е единственото нещо, което ме спира да подпиша.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не става колега... бях в друг град и там проверих в 3 магазина и не го дават този план от 9.99.. това е цена само за комбинация и това е...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ами тя обикаля между офисите ан Мадрид, Дондуков и Раковска. телефона са и го дали на Раковска и там е подписала, но офертата за плана и е дадена на един от другите два.
Абе походи си няколко дена и загуби няколко часа, чак не знам защо беше токлова упорита ама това с телефона дойде като награда за усилията май.
Абе походи си няколко дена и загуби няколко часа, чак не знам защо беше токлова упорита ама това с телефона дойде като награда за усилията май.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Сега ми се обадиха от Мтел за 3-ти път, като офертата е 18лв./мес. неограничени мобилни и стационарни, 12гб интернет + 2гб за фейсбук и 2гб за вайбър, като цената на телефона ще е, като за безкрай 2хл! Мисля да отида до офис и там да подпиша, за което ще пиша допълнително!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Е, това вече е пробив :) Очакваме коментар дали успешно си приключил сделката :Д
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес бях в офис да подпиша, но телефона, който си бях харесал го нямаше и до оферта не се стигна! Иначе момчето от офиса ме пита каква е офертата и каза, че за първи път чува за подобна оферта със стационарни, но не се е обаждал да пита, така че надявам се да не са ме метнали, че ще им е за последно!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз си мисля, че днес следобяд са ти звънели от Теленор. Повече ми прилича на техен план.