Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И като оставиш нета включен без да искаш и сметката полита.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Значи на този етап майка ми няма да пожелае да преподписва.. Тя момента плаща 9,99 и получава 500 национални минути и 300 мб интернет. В сайта на теленор има предложение Старт 11,99 с 1000 минути към теленор и 100 извън мрежата на теленор, 300 мб интернет и 15 гб кепчър. Ще я посъветвам да изчака още малко, може да пуснат някакви по-интересни планове до 10-12 лева.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Имам 7 договора в Мтел - мобилни телефони, интернет, телевизия, и искам да прехвърля на мое име две прима карти.
Не правят голямо потребление, но искам да имат интернет.
При тези условия дали в Мтел ще мога да договоря два нови договора на 1/2 безкрай L плана ?
По принцип търся нещо около 10 лева месечно. Няма проблем да подпиша и за 2 години. Другият вариант е да ги пренеса във Виваком на XS
Не правят голямо потребление, но искам да имат интернет.
При тези условия дали в Мтел ще мога да договоря два нови договора на 1/2 безкрай L плана ?
По принцип търся нещо около 10 лева месечно. Няма проблем да подпиша и за 2 години. Другият вариант е да ги пренеса във Виваком на XS
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой има ли опит да сподели. От Виваком правят ли компромис ако примерно остават 3 мес. и половина до края на договора. Дават ли преподписване на промоционален план от тези дето трябва да ти остават по-малко от 3 мес. до края на договора?
Няма аванта- като останат 3 месеца тогава получаваш промоционалните условия. Но то и няма повод да бързаш, през януари сегашните цени пак ще ги има като "скрити" оферти- за пренос или преподписване винаги са давали цените валидни за "комбинация с друга услуга".
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Интересува ме тези оферти за споменатите телефони с план М-тел 2xl за 16.99 лв., дали се предлагат още, по-точно за пренос на номер. Понеже в сайта им ги няма тези телефони.
Ментел 2xl 16,99 лв. неограничени мобилни и 11GB нет.
LG G3 89,99 лв.
LG G4 349,99 лв.
HTC One A9 369,98 лв.
Huawei P8 169,99 лв.
Ментел 2xl 16,99 лв. неограничени мобилни и 11GB нет.
LG G3 89,99 лв.
LG G4 349,99 лв.
HTC One A9 369,98 лв.
Huawei P8 169,99 лв.
Обикновено преди да влезеш в трите месеца за преподписване от Виваком се обаждат с лична оферта и ти предлагат някакъв план . На мен ми се обадиха един месец предварително .
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На мен от както им забраних преди години (когато дълго бях на безсрочен) да ми се обаждат с предложения за оферти, не са посмели да ми звъннат. :D
А защо не пробваш да преподпишеш договор днес, като се уточнява дата, от която да влезе в сила договора. Нищо, че е подписан днес.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Да, предлагат се още, обаче не мога да ти кажа дали важат за пренос на номер.
Може до звъннеш на +359888088088 да се свържеш с оператор и да попиташ.
Може до звъннеш на +359888088088 да се свържеш с оператор и да попиташ.