Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
аз ти говоря за това,влизаш в сайта на мтел и влизаш на виваком и сравняваш кво ми говориш за нещо скрито.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Той не е "мой" човек. Просто написах какво ми е казал. Така че ходи при конкуренцията, няма какво да ги чакаш.
Странно ми е, че Мтел и Теленор не са си обявили още скритите оферти официално. Но това ме навежда на мисълта, че изобщо не са притеснени от Виваком. Явно оранжевите са в паника, тъй като скоро им предстои продажба и гледат да се продадат на по-висока цена. Отговорете си на въпроса защо цяла година никой не контрира офертите на вивата. От трите оператора, те са най-нехаресвани заради връзката с Делян Пеевски, Спас Русев и други руски олигарси. За първи път и трите оператора ще имат отрицателен притаст на абонатите.
Странно ми е, че Мтел и Теленор не са си обявили още скритите оферти официално. Но това ме навежда на мисълта, че изобщо не са притеснени от Виваком. Явно оранжевите са в паника, тъй като скоро им предстои продажба и гледат да се продадат на по-висока цена. Отговорете си на въпроса защо цяла година никой не контрира офертите на вивата. От трите оператора, те са най-нехаресвани заради връзката с Делян Пеевски, Спас Русев и други руски олигарси. За първи път и трите оператора ще имат отрицателен притаст на абонатите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Щот това е реалната ситуация.
До преди две седмици и на Вива бяха скрити офертите. Тогава щеше да е още по безсмислено да се гледат сляпо сайтовете.
Солете ги колкото искате Мтел но цените на телефоните им са по-добри при еднакви планове.
За протокола ще се местя към Вива, ще мина профилактично и през Теленор да видя каква никаква глупост ще ми предложат и ще се прежаля да се прехвърля към Вива.
До преди две седмици и на Вива бяха скрити офертите. Тогава щеше да е още по безсмислено да се гледат сляпо сайтовете.
Солете ги колкото искате Мтел но цените на телефоните им са по-добри при еднакви планове.
За протокола ще се местя към Вива, ще мина профилактично и през Теленор да видя каква никаква глупост ще ми предложат и ще се прежаля да се прехвърля към Вива.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]От трите оператора, те са най-нехаресвани заради връзката с Делян Пеевски, Спас Русев и други руски олигарси[/Quote]
Знаеш ли колко ме интересува кой е собственик на компанията?! Щом предлагат добри услуги, което е най-важното, съм доволен. И шефа на фирмата, в която аз работя не е по-добър от изброените от теб, ама човека плаща много добри заплати и аз си го харесвам :D
Знаеш ли колко ме интересува кой е собственик на компанията?! Щом предлагат добри услуги, което е най-важното, съм доволен. И шефа на фирмата, в която аз работя не е по-добър от изброените от теб, ама човека плаща много добри заплати и аз си го харесвам :D
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Всяко второ мнение ти е хейт[/Quote]
Присмял се хърбел на щърбел.
Човекът с големият комплекс от произхода си...
Присмял се хърбел на щърбел.
Човекът с големият комплекс от произхода си...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В каталога го има, но ми казаха изрично преди половин час(пл. Славейков), че е само в комбинация на тази цена. Прехвърлих един номер на 18 лева, исках и втори да прехвърля на този план за 10. Отказаха ми - нямало такъв вариант, и номера си остана на боб 100+100 минути за 2.90лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ясно, но не мога да ти помогна, защото аз съм от Бургас а от поста разбирам, че си в София. Имам същата БОБ- ска карта, на която за 4лв. сложих 4гб. и за 7лв. стана перфектна за детето. Не знам дали все още може да се прибави нета от 4гб., но мисля, че не.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте,
До кога са валидни промоционалните планове на Виваком при прехвърляне на номер ? Благодаря ви предварително !
До кога са валидни промоционалните планове на Виваком при прехвърляне на номер ? Благодаря ви предварително !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
До 31.12 включително.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ще останат поне два-три месеца още, защото януари-февруари се очаква да се преподпишат много договори от клиенти на Мтел. Съдейки по народната любов към тях, ще наблюдаваме великото преселение на народите.:D
пп. Под секрет, от кухнята ми казаха, че скритите планове са с неопределен срок на годност за хора, които се пренасят. Така че не се притеснявайте, изгодни планове винаги ще има!;)
пп. Под секрет, от кухнята ми казаха, че скритите планове са с неопределен срок на годност за хора, които се пренасят. Така че не се притеснявайте, изгодни планове винаги ще има!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra