Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Старият ми договор изтича на 17.02.2017 г. Тази оферта ми я предложиха на 23.12, като това им беше 3-то предложение, като преди това им бях казал, че без стационарни ме губят!
Аз имам още 2 месеца.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Малко избирателно се обаждат(Ментел), аз имам 7 дни до края на договора, но досега се обадиха само да ми кажат, че могат да ми предложат неограничени мобилни(без стационарни)+10ГБ за 34лв, ако съм искал стационарни да си продължа текущият(35лв).
ПС: с другите им отдели се чуваме по 2-3 пъти на ден(и от моя и от тяхна страна) по друга линия, може и затова да не ме искат повече :)
ПС: с другите им отдели се чуваме по 2-3 пъти на ден(и от моя и от тяхна страна) по друга линия, може и затова да не ме искат повече :)
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Кво ти пука, отивай при вива или теленор за 18лв неогр и фиксирани, както и 10-12ГБ. Пък те нека ти искат 34лв:D
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Винаги предлагат нещо около сегашната ти месечна такса.
Няма как до сега да си плащал 35 и да ти влязат с оферта за 18кинта. При всички оператори е така.
При последващи обаждания вече сменят плочата.
Аз да питам някой знае ли номер на отдел лоялни клиенти на Мтел. И има ли смисъл да си искам по-добра индивидуална оферта. Или веднъж предложена не правят промени.
Няма как до сега да си плащал 35 и да ти влязат с оферта за 18кинта. При всички оператори е така.
При последващи обаждания вече сменят плочата.
Аз да питам някой знае ли номер на отдел лоялни клиенти на Мтел. И има ли смисъл да си искам по-добра индивидуална оферта. Или веднъж предложена не правят промени.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Според мен има смисъл да си искаш индивидуална оферта , нищо не губиш да пробваш.
Аз да питам колегите които взеха от тях S7 edge на 825лв на 20,30лв ли е планът ? На мен с този план ми предложиха G4 за 349лв , но не и Самсунга
Аз да питам колегите които взеха от тях S7 edge на 825лв на 20,30лв ли е планът ? На мен с този план ми предложиха G4 за 349лв , но не и Самсунга
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Този план може да падне до 16,99 лв, така че те съветвам пак да се обадиш, но по-добре този 18 лв, с него пак цените са с 2XL, цената на G4 попринцип си е толкова с 2XL, ако все пак се спреш на G4 виж СН да е 607... или по-висок.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Аз получих индивидуална оферта от Мтел за 25лв неограничени разговори и 16gb.
Казах, че не ми харесва и ми предложиха неограничени и 8gb за 20лв.Като чета по-горе какви оферти дават не разбирам защо се пазарят така.
Остават ми около 2 месеца до края на договора.
Казах, че не ми харесва и ми предложиха неограничени и 8gb за 20лв.Като чета по-горе какви оферти дават не разбирам защо се пазарят така.
Остават ми около 2 месеца до края на договора.
Да изсипя малко хейт
[Quote]Аз получих индивидуална оферта от Мтел за 25лв неограничени разговори и 16gb.[/Quote]
Супероферта за мтел. Някой тук го взеха за 18лв на теб 25. Това е индивидуална оферта.
Радвай се, че не са те карали да обакаляш от магазин на магазин в търсене на "офертата".
Ами пазарят се Мтел щото са си манг... такъв оператор.
[Quote]Аз получих индивидуална оферта от Мтел за 25лв неограничени разговори и 16gb.[/Quote]
Супероферта за мтел. Някой тук го взеха за 18лв на теб 25. Това е индивидуална оферта.
Радвай се, че не са те карали да обакаляш от магазин на магазин в търсене на "офертата".
Ами пазарят се Мтел щото са си манг... такъв оператор.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес от Мтел - оферта за задържане, след като казахме, че отиваме във Виваком да прехвърляме карта с изтекъл срок на договора за 18 лв - неограничени и 12 гб. Служителката в офиса първо предложи някаква за 27 лева с неограничени мобилни и даже не обърнах внимание колко нет. След като и казахме, че е смешно спрямо офертата на конкуренцията се обади на по високо ниво служител, който предложи 21 лева с 3 гб нет, 2 за Фейсбук и 2 за вайбър. При отказа и на тази оферта и цитиране на 18 левовата в Виваком и категорично заявено, че без фиксирани няма да стане предложиха финалното, на което се съласихме:
18 лева такса
неограничени мобилни+фикс
12 гб нет
4 гб фейс
2 гб вайбър, като взехме и Huawei p9 lite на 220 лева.
18 лева такса
неограничени мобилни+фикс
12 гб нет
4 гб фейс
2 гб вайбър, като взехме и Huawei p9 lite на 220 лева.