Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Според мен има смисъл да си искаш индивидуална оферта , нищо не губиш да пробваш.
Аз да питам колегите които взеха от тях S7 edge на 825лв на 20,30лв ли е планът ? На мен с този план ми предложиха G4 за 349лв , но не и Самсунга[/Quote]
Не знам къде виждате s7 edge за 825лв като с 2xl е 1029
Аз да питам колегите които взеха от тях S7 edge на 825лв на 20,30лв ли е планът ? На мен с този план ми предложиха G4 за 349лв , но не и Самсунга[/Quote]
Не знам къде виждате s7 edge за 825лв като с 2xl е 1029
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[quote]
18 лева такса
неограничени мобилни+фикс
12 гб нет
4 гб фейс
2 гб вайбър, като взехме и Huawei p9 lite на 220 лева.
[/quote]
Този план да бяха предложили официално, щяха да привлекат доста клиенти. Жалко за тях.
18 лева такса
неограничени мобилни+фикс
12 гб нет
4 гб фейс
2 гб вайбър, като взехме и Huawei p9 lite на 220 лева.
[/quote]
Този план да бяха предложили официално, щяха да привлекат доста клиенти. Жалко за тях.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Сигурен ли си, че не 2GB към фейс, би трябвало да е така?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Благодаря ти , да знам за проблемите на G4 , но не знам дали в офиса може да се провери дали е 607 или по-висок
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Може, така един приятел направи, е малко ги изнерни, но намериха. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Сигурен ли си, че не 2GB към фейс, би трябвало да е така?[/Quote]
Да прав си - моя грешка - 2 гб за фейс.
Да прав си - моя грешка - 2 гб за фейс.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте, някой знае ли скритите планове на Теленор дали ще продължат и през януари.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Когато не можахме да прехвърлим баща ми, ми казаха, че този за прехвърляне с 5гб нет и неограничени за 16 лв е до 10 януари.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Плановете на Теленор са до 10.01.2017, но аз лично очаквам да ги удължат. Много зависи какво ще предприеме конкуренцията.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ейпъле, въпреки че си дразнещщ на моменти, меко казано, в случая си мнооого прав....Колеги потвърждавам новата оферта от Ментел...Днес и на мен ми я предложиха....
Въпреки че и аз ги направих "сами да си говорят", ама това е друга тема :D (whistle)
Въпреки че и аз ги направих "сами да си говорят", ама това е друга тема :D (whistle)