Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[quote]Е, браво на първите! Това е политика за задържане на клиента. [/quote]
Същото е с домашните телефони. Виваком е с най-висок дял и техните оферти са най-неизгодни за разлика от тези на Мтел и Теленор. Елементарна пазарна логика! Много важно, че няколко твои приятели, комшията и баджанака от петия етаж, както и баба Гинка от не знам си къде са се прехвърлили. Февруари излизат и на трите оператора отчетите за Q4 2016. Тогава ще видим кой какво е прибрал, загубил и т.н. Всичко останало сега са празни приказки и предположения.
Същото е с домашните телефони. Виваком е с най-висок дял и техните оферти са най-неизгодни за разлика от тези на Мтел и Теленор. Елементарна пазарна логика! Много важно, че няколко твои приятели, комшията и баджанака от петия етаж, както и баба Гинка от не знам си къде са се прехвърлили. Февруари излизат и на трите оператора отчетите за Q4 2016. Тогава ще видим кой какво е прибрал, загубил и т.н. Всичко останало сега са празни приказки и предположения.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Гледай, гледай. Прехвърлят се обикновените хора. Фирмите с хилядите хора на изгодни оферти може да си седят. Q4 мен не ме интересува, важното е, че до сега Мтел спа за обикновения народ. Ясно ми е, че фирмените карти са добри.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
брато , не ме интересуват Вашите резултати , само спамиш темата от доста време , направи си една такава за хвалене на великата компания Ментел и си пиши там! Обикновените потребители искаме най-доброто за парите си , и като план и като телефони , това се коментира тук. Още нещо ми е интересно , ама кажи честно , като се сетиш за Ментел става ли ти? почти съм сигурен....
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Днес баща ми е звънял на *88 и от оператор, без да го свързват с лоялни клиенти и без да иска фиксирани директно му предложили познатото вече за 17,99 неограничени (вкл. фиксирани), 12GB + 2GB вайбър и 2GB фейс и за 23,99 лв неограничени (вкл. фиксирани), 20GB + 2GB вайбър и 2GB фейс.[/Quote]
Днес ми звъняха от мтел с оферта за преподписване: Мтел безкрай 2XL с 40% отстъпка. Без безплатни фиксирани. Аз попитах за тези планове от 17,99 и 23,99 лв., но служителката ми каза, че не е чувала за тях.
Днес ми звъняха от мтел с оферта за преподписване: Мтел безкрай 2XL с 40% отстъпка. Без безплатни фиксирани. Аз попитах за тези планове от 17,99 и 23,99 лв., но служителката ми каза, че не е чувала за тях.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Повече от 1 месец ли ти остава до края на договора?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не се прави на специалист, какъвто не си. Твоето мнение няма никакво значение. Всяка оферта е добра според това дали покрива твоите индивидуални потребности. Колкото и да не вярваш има много абонати, които искат да имат неограничени към 5 номера от Мтел вместо 1000 мин. към всички мрежи примерно.
И колко са се прехвърлили, сподели твоя анализ, проучване или там каквото е?
И колко са се прехвърлили, сподели твоя анализ, проучване или там каквото е?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ти се правиш на специалист, не аз. Тук хората споделят какво са видели и знаят, не финансовите модели и политики на кожодера Мтел, който в крайна сметка смъкна (очевидно от долния пост отново не за всички) до цените на конкуренцията. Айде стига си опявал колко сте велики. Първо бяхте вип, после като намалиха цените за не вип клиенти млъкна като риба относно селския казус. Всички разбраха що за стока си, малко провокаторско тролче. Дишай спокойно, не ме боли колко са се прехвърлили от мтел. Важното е, че за 2 години напред имам идеален договор с обхват навсякъде в България. Тва дали виваком ще са на 18-то място и колко са се прехвърлили на тях изобщо не ми пука. Говори си с 5-те номера от мтел и дишай спокойно. ;)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Днес ми звъняха от мтел с оферта за преподписване: Мтел безкрай 2XL с 40% отстъпка. Без безплатни фиксирани. Аз попитах за тези планове от 17,99 и 23,99 лв., но служителката ми каза, че не е чувала за тях.
[/Quote]
Кажи им, че не те устройва и ще се местиш при друг оператор, да видиш, че пак ще те потърсят!
p.s Аз още не съм преподписал на плана за 18 лв. с включените фиксирани, тъй като телефона, които съм си поръчал бил свършил и чакали доставка! А кога ще има никой не знае!
[/Quote]
Кажи им, че не те устройва и ще се местиш при друг оператор, да видиш, че пак ще те потърсят!
p.s Аз още не съм преподписал на плана за 18 лв. с включените фиксирани, тъй като телефона, които съм си поръчал бил свършил и чакали доставка! А кога ще има никой не знае!
"Февруари излизат и на трите оператора отчетите за Q4 2016. Тогава ще видим кой какво е прибрал, загубил и т.н. Всичко останало сега са празни приказки и предположения."
Нямам претенции, че разбирам политиките на мобилните оператори, нито имам желание да споря с някого, не ме и интересуват подобни глупости, но как ще ми докаже, който и да било, истинността за отчетите на операторите? Аз, не им вярвам.Както не вярвам, че в тази държава има контрол, на каквото и да било. С някой постове, наистина прекрачваш добрия тон! След като, повечето от форума не са на твоето ниво и това те дразни, просто не чети. ЧНГ!
Нямам претенции, че разбирам политиките на мобилните оператори, нито имам желание да споря с някого, не ме и интересуват подобни глупости, но как ще ми докаже, който и да било, истинността за отчетите на операторите? Аз, не им вярвам.Както не вярвам, че в тази държава има контрол, на каквото и да било. С някой постове, наистина прекрачваш добрия тон! След като, повечето от форума не са на твоето ниво и това те дразни, просто не чети. ЧНГ!
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
За кой телефон става въпрос?