Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от В@НК0 » 03 яну 2017, 14:00

[Quote]Кажи им, че не те устройва и ще се местиш при друг оператор, да видиш, че пак ще те потърсят! [/Quote]

Така и направих. Казах офертите на другите оператори. И казах, че не ми е изгодно това, което предлагат. Отговори ми, че ще провери за офертите, които искам аз дали се предлагат. Ще видим дали пак ще се обадят. До края на договора ми остават 3 месеца и нещо.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Вито » 03 яну 2017, 14:21

А до края на трите месеца, ако никой не ти се обади и добрите оферти секнат?

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Sharky_80 » 03 яну 2017, 14:36

Със сигурност ще му се обадят! Надали ще секнат добрите оферти! Другия вариант ако се прехвърля при Виваком е да плати 3 такси неустойка, от което се губи смисъла на евентуално по-добрата оферта, както и цените на апаратите са по-добри при Мтел!

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Вито » 03 яну 2017, 17:34

Някой ще обясни ли, значи ли новодобавената клауза, която липсваше в договора ми от преди две години, дали означава, че след като изтече срокът, ще си остана на същата цена каквато плащам и в момента за Smart L - 23.99 лв.?

[Quote]• След изтичане на минималния срок споразумението автоматично продължава действието си за неопределен срок. След изтичане на минималния срок, абонатът може да прекрати споразумението с 30-дневно писмено предизвестие, без да дължи неустойки.[/Quote]

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Blue Sky » 03 яну 2017, 17:39

Пише ли някъде, че в абонамента са влючени еди-си-какви добавки, които за първите 2 години са на стойност 0лв.?

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Вито » 03 яну 2017, 17:47

Сега видях, че изрично си пише на втора страница, че след края на договора се плащат стандартни цени... :D

bat_ves
Регистриран: 11 сеп 2012, 03:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от bat_ves » 03 яну 2017, 17:55

И какво стана сега Колеги , започва нов месец а всичко като планове и цени на телефони по старо му . Отдавна не е било така , винаги имаше нещо ново...

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Диян » 03 яну 2017, 17:57

Всяка година коледно-новогодишните оферти са били до края на януари

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от velnsl » 03 яну 2017, 18:32

[Quote]Цяла година никой не отговори официално на офертите на оранжевите, защото им беше ясно, че те са с цел бърз ръст на показателите и продажба на по-висока цена...
Недейте да правите кръчмарски анализи между втората и третата чаша ракия. Разбирам, че повечето тук сте по-ограничени като интелект, но поне се постарайте малко.[/Quote]
Какво ме интересува кой кога ще се продава? Предпочитам да имам добра оферта и изгодни условия. Мтел не е оператор, който заслужава да плащам такса от 12лв за 200 минути към всички и 2ГБ на максимална скорост за да съм му лоялен. Спрях си карта при тях след 12 години вярност(като ми начукаха 4лв нет на нокия 2330, защото аз съм от тия стотинкаджиите). В момента съм техен абонат, но ги чукам аз. Вече 2-3 месеца. Мъст!!! Кеф голям. Няма да си кривя душата.
А относно интелекта то е ясно. Кой прави оценки на база 5 поста за интелекта на човека? За мен лично почитателите на "ябълките" нямат равни в човешката раса по интелект. Може би при едноклетъчните да (най-много до врабче;поне повечето; всяко правило си има изключения, но ти не си едно от тях).
[Quote]Фактите са, че Мтел пусна добрите планове няколко месеца след Виваком. Паднаха на нивото на селския оператор.[/Quote]
Прав си. Дават стационарни минути без да им ги искат, дават вече и повече гиги някъде(както пишат някои във форума, значи са паднали на догонващ оператор, ама пак цигания - ама дайте ми номер с тоя договор, ама аз не го знам; а да сетих се може, ама отидете в друг офис). Кога беше времето 7лв за минута, то да го разкараш клиента между офисите в града? А сега изгавриш се с него и той влезе в съседният офис на Виваком или Теленор(е има и безмозъчни дето продължават мазохистично да се стоят за да се гаврят с тях в офисите).
[Quote]Напълно нормално. Винаги догонващия оператор(в случая Виваком) атакува с по-ниски цени, докато първия(в случая Мтел) е в изчакваща позиция известно време.[/Quote]
Мтел има планове с 18 гиги. 2 повече от Виваком. Как да го разбирам?
[Quote]Отваряш сайта и по челото те удря план за 70лв [/Quote]
Сигурно са почти аналогични на вивакомския за 18лв. По-зле. за 70лв все още няма стационарни. Каква трябва да е таксата за да има минути към стационарни - 100, 150лв?
[Quote]направи си една такава за хвалене на великата компания Ментел и си пиши там! Обикновените потребители искаме най-доброто за парите си , и като план и като телефони , това се коментира тук. Още нещо ми е интересно , ама кажи честно , като се сетиш за Ментел става ли ти?[/Quote]
Не прави такава тема! Аз ще ти се изакам с нея. Лично(и с удоволствие). Не му става от Ментел. Дупето му се овлажнява.
[Quote]Колкото и да не вярваш има много абонати, които искат да имат неограничени към 5 номера от Мтел вместо 1000 мин. към всички мрежи примерно. [/Quote]
Да предимно социопати дето познават и комуникират с 2-3 човека. И по този оначин оставят 2 номера за мама и тате.
[Quote]А до края на трите месеца, ако никой не ти се обади и добрите оферти секнат? [/Quote]
Тук напълно съм съгласен с мнението. Следващи добри оферти януари-март 2019г.
[Quote]След изтичане на минималния срок [b]споразумението автоматично продължава действието си за неопределен срок.[/b][/Quote]
по този начин написано споразумеието продължава независимо колко пакета имаш на 0 лв.

Отговори