Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Писах ти лично.
Баси нещастниците , досега тъкмо спорех с отдел лоялни клиенти. Дадоха ми за 18лв само към мобилни и 10 гиги нет , по-добра оферта не били давали , имало някакви оферти на 30-31.12, но били само за тези дни сега е това ако искаш ходи си във Виваком , това ми казаха накрая....
Баси нещастниците , досега тъкмо спорех с отдел лоялни клиенти. Дадоха ми за 18лв само към мобилни и 10 гиги нет , по-добра оферта не били давали , имало някакви оферти на 30-31.12, но били само за тези дни сега е това ако искаш ходи си във Виваком , това ми казаха накрая....
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ами вместо да пишеш лични на (явно) служители на този оператор, ги бойкотирайте и отивате при Теленор/Виваком. Защо ще им се молите и унижавате?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И при на мен звънаха от маркетинговия отдел със спец. предложение за 18 лв неорг. само към мобилни и 7 ГБ нет
Имам над 3мес до края на договора
Питах за 12нет и с фикс., ами може да е индивидуална оферта отговориха.
Явно ще се бяга към Виваком, за сега са разбиват с оферта, която и е ЛЕСНО достъпна. Баси как трябва да им се молим на тия. Ай деее
Пък да не говоря как им се разпадат разговорите и колко пъти си чувам гласа обратно , хем скъпо хем скапано
Сбогом ще има май
Имам над 3мес до края на договора
Питах за 12нет и с фикс., ами може да е индивидуална оферта отговориха.
Явно ще се бяга към Виваком, за сега са разбиват с оферта, която и е ЛЕСНО достъпна. Баси как трябва да им се молим на тия. Ай деее
Пък да не говоря как им се разпадат разговорите и колко пъти си чувам гласа обратно , хем скъпо хем скапано
Сбогом ще има май
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ами Ванка цялата тази разправия си я позволявам заради цените на някой телефони които мисля са на оферта. G4 за 349лв и S7 edge za 825лв нямат конкуренция. За Самсунга не можах да им дам номер с такава оферта , а за G4 си е цена с 2XXL
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Малко по-скъп идва, но няма да се унижаваш: https://www.olx.bg/ad/samsung-galaxy-s7-edge-ID6uJCU.html#ce1a1a720d , или пък този: https://www.olx.bg/ad/samsung-s7-edge-nov-ID6uFts.html#74238d0496
Сега остава само да си пренесеш номера.;)
Сега остава само да си пренесеш номера.;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[quote]Ами вместо да пишеш лични на (явно) служители на този оператор[/quote]
Ванка, ти Кансъзов 2 ли стана? Наричаш служител, който ти падне и изнася. Айде оня е по-прост, ама ти все пак си модератор.
Впрочем Мтел са пуснали екстра за фиксирани разговори, което подсказва, че и в бъдеще националните минути няма да включват минути към стационарни.
Ванка, ти Кансъзов 2 ли стана? Наричаш служител, който ти падне и изнася. Айде оня е по-прост, ама ти все пак си модератор.
Впрочем Мтел са пуснали екстра за фиксирани разговори, което подсказва, че и в бъдеще националните минути няма да включват минути към стационарни.
Екстрата е отдавна. И защо по дяволите да плащаш 6-10лв, за нещо което другите ти дават без пари?
Какво като съм модератор? Не мога ли да имам собствено мнение? И нали нямаш бан, въпреки че непрекъснато си позволяваш да раздаваш обиди на тези, които не ти изнасят?!
Хората не трябва да бъдат унижавани или ограничавани, след като си плащат за услугите!
Хората не трябва да бъдат унижавани или ограничавани, след като си плащат за услугите!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ами разбира се, че нямаш право на отрицателно мнение за Мтел. Те са 20г назад, живеят си в ония свят, когато правеха каквото си поискат. 2лв/мин, 2лв като няма друг. Да, ама не. Хората не пасат трева. Всеки на който най-нормално обясних условията на операторите се махна от Мтел. Разбираемо.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Всеки на който най-нормално обясних условията на операторите се махна от Мтел. Разбираемо.
[/Quote]
Същия случай при мен.
[/Quote]
Същия случай при мен.