Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Относно офертата за преподписване на Мтел за 18 лв. с включени стационарни и 12 гб нет; сега ми се обадиха от 088133 да ме уведомят, че телефона, който си бях поръчал е наличен и ми го пращат, като каката сподели, че понеже плана е нов в приложението, което ще подпиша може да не пише, че се включват стационарните, но гарантира, че ще се включват! Ако искам след, като го подпиша да отида в офис и там да ми го допишат на ръка и да ударят печат! Гаранцията ми била, че разговорите се записвали и нямало да има проблем! Малко се чудя какво да правя... ако решат да ме изклатят ходи доказвай какво сте си говорили със служител Х!
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Абсолютно не може да се вярва на това дето ти говори каката, но иди да ти сложат печат и да го добавят, поне да има нещо черно на бяло, ако въобще може да се приеме като валидно...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
[Quote]каката сподели, че понеже плана е нов в приложението, което ще подпиша може да не пише, че се включват стационарните, но гарантира, че ще се включват[/Quote]
"Обещания само". Както се пее в една хубава българска песен.
Независимо, че са мтел. Абстрахирам се от мнението ми за оператора има възможност огромна да те изклатят. За мен лично съм си на 100% убеден, но теб нямам как да те удебя/спася. Следният пост се пише около коледа (обърни внимание).
[Quote]На въпроса за впечатленията от операторите след пътуванията по празниците, ще цитирам поста си от една друга тема. От центъра на Самоков, до Била, хотел Гранд.
"МТел LTE - под 2 Mbps DL, под 1 Mbps UL. Имам и тяхна флашка, но е на 3G - около 200 Kbps DL, 150 Kbps UL.
100% не е от апарата. Изключително зле, а не съм по села и прочие.
На километър от въпросния Самоков и телефонно обаждане не мога да направя, защото се разпада. За нет дори не говорим, защото НЯМА.
Това е почти цяла година така,[B] за пръв път бях в района около Април... В офис ми обясниха през май, че било временно[/B] и тяхната мрежа била най-добра, да не се притеснявам." [/Quote]
от тук http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/479233/page/16/%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5.
За съжаление докато не те изклатят няма как да разбереш. А консултантите ще ти свалят звезди, докато подпишеш. Това им е работата. После вече си две години техен роб и без стационарни.
Замисли се - за такса 70лв стационарни няма. На теб за 18 ли ще пуснат? Прочети няколко пъти цитирнаният пост и осмисли.
И помни: обещаването не е като даването.
Тук очаквам Епълфен да ме изяде.(blush)
ПС: Забравих да допиша нещо много важно и за трите оператора: гласът в слушалката казва: разговорът МОЖЕ записан. Записва се на 100%, но в момента в който ти потрябва на теб за да имаш основание да искаш нешо повече, да докажеш такава "лъжа"(като на каката примерно АКО се окаже лъжа) записът автоматично ще изчезне и дори да го има просто ще те излъжат. Ще е останал случайно неизтрит.
Виж ако е да те цакат теб, тогава се пази.
И това се отнася и за [B]трите оператора[/B]. Не само мтел.
"Обещания само". Както се пее в една хубава българска песен.
Независимо, че са мтел. Абстрахирам се от мнението ми за оператора има възможност огромна да те изклатят. За мен лично съм си на 100% убеден, но теб нямам как да те удебя/спася. Следният пост се пише около коледа (обърни внимание).
[Quote]На въпроса за впечатленията от операторите след пътуванията по празниците, ще цитирам поста си от една друга тема. От центъра на Самоков, до Била, хотел Гранд.
"МТел LTE - под 2 Mbps DL, под 1 Mbps UL. Имам и тяхна флашка, но е на 3G - около 200 Kbps DL, 150 Kbps UL.
100% не е от апарата. Изключително зле, а не съм по села и прочие.
На километър от въпросния Самоков и телефонно обаждане не мога да направя, защото се разпада. За нет дори не говорим, защото НЯМА.
Това е почти цяла година така,[B] за пръв път бях в района около Април... В офис ми обясниха през май, че било временно[/B] и тяхната мрежа била най-добра, да не се притеснявам." [/Quote]
от тук http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/479233/page/16/%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5.
За съжаление докато не те изклатят няма как да разбереш. А консултантите ще ти свалят звезди, докато подпишеш. Това им е работата. После вече си две години техен роб и без стационарни.
Замисли се - за такса 70лв стационарни няма. На теб за 18 ли ще пуснат? Прочети няколко пъти цитирнаният пост и осмисли.
И помни: обещаването не е като даването.
Тук очаквам Епълфен да ме изяде.(blush)
ПС: Забравих да допиша нещо много важно и за трите оператора: гласът в слушалката казва: разговорът МОЖЕ записан. Записва се на 100%, но в момента в който ти потрябва на теб за да имаш основание да искаш нешо повече, да докажеш такава "лъжа"(като на каката примерно АКО се окаже лъжа) записът автоматично ще изчезне и дори да го има просто ще те излъжат. Ще е останал случайно неизтрит.
Виж ако е да те цакат теб, тогава се пази.
И това се отнася и за [B]трите оператора[/B]. Не само мтел.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес от Мтел ми се обадиха отново за преподписване и от разговора стана ясно, че плана за 18лв с неограничени и 12GB не може да ми го предложат, но пък ми предложиха неограничени и 8GB за 20.39лв, което си е 40% отстъпка от плана XXL.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
По-малко гиги, за повече пари. Супер! Следваща оферта ще е 3Гб и 21лв такса.
Неограничените предполагам са само мобилни.(не си писал по-въпроса)
Във Виваком дават повечко и не ти искат номер на такъв договор. Защо не отидеш там?
Или им намекни за раздяла. Може и да отворят малко кесиите.
Ти ще плащаш.
Неограничените предполагам са само мобилни.(не си писал по-въпроса)
Във Виваком дават повечко и не ти искат номер на такъв договор. Защо не отидеш там?
Или им намекни за раздяла. Може и да отворят малко кесиите.
Ти ще плащаш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Аз подписах на този план - 18 лв. неограничени вкл. фиксирани 12 г. бърз и 2 за ф. и 2 за вайбър. Вярно е за приложението - не си правят труда да пишат за фиксираните понеже ги дават на малко хора и съответно не им е нужно да пишат допълнително. Важното е че в системата им го пише!!!!
В офис го дописаха с подпис на служител и печат на Мтел.
Щях да се прехвърлям на друг оператор заради липсата на вип отношение. После съобразих че не мога да се сърдя на юридическо лице. А на конкретни служители които са се държали нагло.
Т.е. почнах дълги преговори ей така за спорта,зада стигна до тази оферта. А и е добре когато измъкнеш подобна оферта от такива кожодери нали ☺
Искам да благодаря на колегите които ми съдействаха със съвети как да падходя.
В офис го дописаха с подпис на служител и печат на Мтел.
Щях да се прехвърлям на друг оператор заради липсата на вип отношение. После съобразих че не мога да се сърдя на юридическо лице. А на конкретни служители които са се държали нагло.
Т.е. почнах дълги преговори ей така за спорта,зада стигна до тази оферта. А и е добре когато измъкнеш подобна оферта от такива кожодери нали ☺
Искам да благодаря на колегите които ми съдействаха със съвети как да падходя.
-
- Регистриран: 11 мар 2013, 11:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Днес минах през офис на Мтел и направо с въпроса какво ще ми предложите за пренос отговора беше 18лв неограничени без фиксирани и 10 гиги нет има и за 15лв 1500мин към всички и 6 гиги май като цената на П9 лайт е 260лв с двата плана,има и за 22лв неограничени без стационарни и 16 гиги и П9 лайт за 220лв.След това във Виваком за преподписване 18лв неограничени и 12 гиги и П9 Лайт за 300лв,като нито в Мтел нито във Вива имаха П9 Лайт.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
На мен по телефона от МТЕЛ ми предложиха "персонална оферта" - за 18 лв. 8GB и неограничени към мобилни, която отказах. Много ми е интересно на какъв принцип изибират на кого, какво да пределожат, тъй като виждам доста различни оферти. С такова отношение "пазарлък" и аз се замислям дали след 2 месеца да не се прехвърля.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Колега зависи какви са условията на сегашния ти договор.
Мен в лоялни клиенти ми проучиха историята.
Да зада стигна до тях -лоялни,а и като разговаряхме ми се наложи да се пазаря. За мен обаче бе удоволствие - за спорта. Винаги можех да отида към Вива;)
Мен в лоялни клиенти ми проучиха историята.
Да зада стигна до тях -лоялни,а и като разговаряхме ми се наложи да се пазаря. За мен обаче бе удоволствие - за спорта. Винаги можех да отида към Вива;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мнението е изтрито.
Важното е, че поне са склонни да дадат същата или поне подобна оферта. Преди години колкото и да се пазариш нищо не даваха.