М-тел продължават да нямат генератори на базовите станции
М-тел продължават да нямат генератори на базовите станции
Вижте какво съобщение се отваря на сайтс на оператора. Тези продължават да ни стрижат с високи цени и нищо насреща пък и генератори нямали. На звездата се чува да не ги търсиме за мобилни услуги и всички посещения от техници са отменени.
Да живеят балъците дето им пълним гушите.
Vip оператор!
Да живеят балъците дето им пълним гушите.
Vip оператор!
Re: М-тел продължават да нямат генератори на базовите станции
да беше проверил какво е положението и при другите 2 оператора.. като не искаш да си балък - сменяй ги
Re: Re: М-тел продължават да нямат генератори на базовите станции
[Quote]да беше проверил какво е положението и при другите 2 оператора[/Quote]
Може положението да е същото но поне не го пишат на сайтовете си и като се обадя на 123 (Виваком и Теленор) не се чуват подобни идиотски съобщения " не ни търсете " и "всички посещения от техници са отменени" когато услугата заработи ли да ми изпратят техници ? За какво са ми тогава ?
Това ми звучи малко абсурдно като сервизът на фирма Вюпойнт дето ми отказаха гаранционен ремонт на таблет Леново Йога 3 под предлог че Леново щели да ги фактурират ако им върнат дефектна част! Ако им връщат само здрави части серем им на сервиза, какъв сервиз са тези нещастници !
Може положението да е същото но поне не го пишат на сайтовете си и като се обадя на 123 (Виваком и Теленор) не се чуват подобни идиотски съобщения " не ни търсете " и "всички посещения от техници са отменени" когато услугата заработи ли да ми изпратят техници ? За какво са ми тогава ?
Това ми звучи малко абсурдно като сервизът на фирма Вюпойнт дето ми отказаха гаранционен ремонт на таблет Леново Йога 3 под предлог че Леново щели да ги фактурират ако им върнат дефектна част! Ако им връщат само здрави части серем им на сервиза, какъв сервиз са тези нещастници !
Re: Re: Re: М-тел продължават да нямат генератори на базовите станции
Това се случва само при Мтел... останлите оператори имат генератори.
Re: Re: Re: Re: М-тел продължават да нямат генератори на базовите станции
Макс нямат също. Може би имат някакъв UPS все пак, защото нетът работи още няколко минути, след като спре токът.
Това е несериозно,предлагат най-мизерните и скъпи оферти а мрежата им разграден двор. Само едно мога да кажа не сключвайте договори с Мобилтел!
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
В тоя ред на мисли как са мрежите на всички в снега. Аз където съм пътувал тия дни без Виваком и Теленор не съм оставал.
[quote]Това се случва само при Мтел... останлите оператори имат генератори.[/quote]
Досега не съм имал случай да нямам ток за продължително време и да загубя обхват при VIVACOM или Telenor. За ментел обаче не мога да твърдя нищо.
Досега не съм имал случай да нямам ток за продължително време и да загубя обхват при VIVACOM или Telenor. За ментел обаче не мога да твърдя нищо.
Абе тука сте се събрали баси мрънкачите, във всяка втория тема едни и същи хора плюят само по Мтел. Ми господа като не ви харесва даден оператор го сменяйте и това е, как не ви омръзна само да мрънкате и да се оплаквате?
Re: Re: М-тел продължават да нямат генератори на базовите станции
Така е, но в този случай хората имат пълното право. Не е нормално мрежата на оператор, който е от най-дълго време на пазара, да рухва при всяко бедствие. Да не говорим, че има села, откъснати от света, където единствено чрез мобилния телефон може да се свърже човек.