Новите предложения на операторите валидни от днес
Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Тези се насраха с "безплатните" неща. То не беше music call, mentel TV, a сега и това...
Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
[Quote]Ти виж в темата за 4G тестовете какво става - скоростта на Вивата пада вече често под 30 - а на места не можеш да се свържеш с 4g, където преди можеше. [/Quote]
Глупости навън си правя 100 мегабита у дома 60. ;)
След две години чакаме новите оферти. Който подписал подписал. Аз съм доволен от това което имам. Намалих цената с 6 лв., а имам 6 ГБ повече нет. Друг е въпросът, че на все повече места има ви фи...
Глупости навън си правя 100 мегабита у дома 60. ;)
След две години чакаме новите оферти. Който подписал подписал. Аз съм доволен от това което имам. Намалих цената с 6 лв., а имам 6 ГБ повече нет. Друг е въпросът, че на все повече места има ви фи...
Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Добре. Ще пусна днес пак тест. Може да се е оправило. То не винаги е така. Просто понякога са много вече маймуните на клона.
Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Теленор не са си обновили страницата. Някой с актуална информация какво се случва при тях ?
Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
[Quote]Копирано от сайта на Мтел:
"С услугата Extra SIM абонатът може да споделя минутите от основния си тарифен план между основната си SIM карта и една допълнителна SIM карта (Extra карта) със същия мобилен номер. Услугата е безплатна в рамките на първия месец след активацията на избрания тарифен план. Месечната абонаментна такса за една Extra карта, след изтичане на промоционалния едномесечен период, е 1 лв. с ДДС."
Тази услуга е автоматично активирана на всеки нов абонат от днес.Честито на всички с новите договори от Мтел[/Quote]
Аз лично го разбирам така - подписваш план и услугата и е активна веднага ( "след активацията на избрания тарифен план", а не след подаване на заявление за получаване на услугата) БЕЗПЛАТНО ЗА ПЪРВИЯТ МЕСЕЦ(пореднитя им трик от типа "като не искаш да плащаш, подай заявление", а не обратно като в нормалният свят.
От там нататък ако не искаш да ползваш трябва да подадеш заявление за да ти бъде спряна
"С услугата Extra SIM абонатът може да споделя минутите от основния си тарифен план между основната си SIM карта и една допълнителна SIM карта (Extra карта) със същия мобилен номер. Услугата е безплатна в рамките на първия месец след активацията на избрания тарифен план. Месечната абонаментна такса за една Extra карта, след изтичане на промоционалния едномесечен период, е 1 лв. с ДДС."
Тази услуга е автоматично активирана на всеки нов абонат от днес.Честито на всички с новите договори от Мтел[/Quote]
Аз лично го разбирам така - подписваш план и услугата и е активна веднага ( "след активацията на избрания тарифен план", а не след подаване на заявление за получаване на услугата) БЕЗПЛАТНО ЗА ПЪРВИЯТ МЕСЕЦ(пореднитя им трик от типа "като не искаш да плащаш, подай заявление", а не обратно като в нормалният свят.
От там нататък ако не искаш да ползваш трябва да подадеш заявление за да ти бъде спряна
Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Вижте как са отрязали пакетите само за нет:
Vivacom- максималният трафик вече е 35. Не 70 гб:
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/mobilen-internet/i-traffic
Мтел от 80 е паднало на 30.
https://www.mtel.bg/mobilen-internet-za-laptop-i-kompyutar
За вас може да е лоша, за мен е добра новина - по-рядко ще ми пада скоростта с по-малко абонати и по-малки пакети. Който хванал, хванал.
Така 5гб за 5лв, 60 гб за 20 лв и 120 гб за 30 лв на Макс отново придобиват смисъл ако си в покритие, зорлем ги държат над водата операторите. :)
Vivacom- максималният трафик вече е 35. Не 70 гб:
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/mobilen-internet/i-traffic
Мтел от 80 е паднало на 30.
https://www.mtel.bg/mobilen-internet-za-laptop-i-kompyutar
За вас може да е лоша, за мен е добра новина - по-рядко ще ми пада скоростта с по-малко абонати и по-малки пакети. Който хванал, хванал.
Така 5гб за 5лв, 60 гб за 20 лв и 120 гб за 30 лв на Макс отново придобиват смисъл ако си в покритие, зорлем ги държат над водата операторите. :)
Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Теленор от днес:
Нон стоп 30,99 = 8000 + 3000 мб, неограничени разговори, HBO GO
Нон стоп 40,99 = 15000 + 5000 мб, същото като 30,99 + 200 мин за роуминг
Стандарт 15,99 1000 мин + 1500 мб
Стандарт 20,99 2000 мин + 3000 мб
Стандарт 25,99 4000 мин + 5000 мб
Нон стоп 30,99 = 8000 + 3000 мб, неограничени разговори, HBO GO
Нон стоп 40,99 = 15000 + 5000 мб, същото като 30,99 + 200 мин за роуминг
Стандарт 15,99 1000 мин + 1500 мб
Стандарт 20,99 2000 мин + 3000 мб
Стандарт 25,99 4000 мин + 5000 мб
-
- Регистриран: 10 авг 2016, 17:47
Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Ново 20, както се казва :D :
[i]Към тарифни планове Мтел сърф автоматично е включена Екстра 100 МВ за 1,00 лв. ( за Мтел сърф XS, S, M и L; до 5 броя на месец) и Екстра 500 МВ за 1,00 лв. (за Мтел сърф XL и 2XL до 5 броя на месец), която ще се активира при изчерпване на включения в тарифния план интернет трафик на максимална скорост. В рамките на един месечен период на фактуриране абонатът може да ползва до 5 броя от посочената Екстра, като валидността им е до края на отчетния период на клиента. Екстрата ще се подновява всеки месец докато клиентът не я деактивира. Тя може да бъде деактивирана от абоната по всяко време тук.[/i]
[i]Към тарифни планове Мтел сърф автоматично е включена Екстра 100 МВ за 1,00 лв. ( за Мтел сърф XS, S, M и L; до 5 броя на месец) и Екстра 500 МВ за 1,00 лв. (за Мтел сърф XL и 2XL до 5 броя на месец), която ще се активира при изчерпване на включения в тарифния план интернет трафик на максимална скорост. В рамките на един месечен период на фактуриране абонатът може да ползва до 5 броя от посочената Екстра, като валидността им е до края на отчетния период на клиента. Екстрата ще се подновява всеки месец докато клиентът не я деактивира. Тя може да бъде деактивирана от абоната по всяко време тук.[/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Големи оферти нема що
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Новите предложения на операторите валидни от днес
Без законо основание. След като е посочено в договори и си се подписал, че приемаш услувията и искаш услугата.
Жалба за какво?
Да, нелоялна практика е. Институциите в страната обаче не са направени за да работят, а просто за да може на определени хора да бъдат назначени на държавна работа.
Жалба за какво?
Да, нелоялна практика е. Институциите в страната обаче не са направени за да работят, а просто за да може на определени хора да бъдат назначени на държавна работа.