Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди малко бях в два офиса
Теленор: все още днес можеш да подпишеш на 24.99 неограничени и 20 гиги нет , но за утре не се знае A5 2017 660лв
Виваком: 24.99 и 8 гиги нет са новите оферти за преподписване А5 2017 560лв
Теленор: все още днес можеш да подпишеш на 24.99 неограничени и 20 гиги нет , но за утре не се знае A5 2017 660лв
Виваком: 24.99 и 8 гиги нет са новите оферти за преподписване А5 2017 560лв
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Няма промяна.
15 лв неограничени (вкл. фиксирани), 3GB + 2GB вайбър + 2GB фейс
18 лв 12GB 2GB + 2GB
24 лв 20GB 2GB + 2GG
15 лв неограничени (вкл. фиксирани), 3GB + 2GB вайбър + 2GB фейс
18 лв 12GB 2GB + 2GB
24 лв 20GB 2GB + 2GG
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Е то е ясно, че няма как да ги няма. Аз не знам що се спичате.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Човече и аз така си мислех , но ходих и Виваком повече от 8 гиги нет за 25лв не дават. Обясних им че сега отивам да се прехвърлям в теленор със 20гиги и недадоха по-добра оферта , това им е този месец вече. В Теленор за сега тази оферта ми казаха ще я има още ден два и я махат. Не знам колко ще е при Мтел още , но махнат ли хубавите оферти другите два оператора и те ще ги резнат то е ясно. Мислех да подпиша сега с Теленор , техните цени на телефоните с по 100лв отгоре . Въобще от много избиране май се прецаках :)
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ако не ти е решаващ телефона вземи първо план с добри параметри. В теленор можеш и после да си вземеш апарат на изплащане, при другите 2 е заедно с подписването. И да, при тях техниката е най-скъпа.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
При Мтел трябва веднага при Вива мисля има седмица време като интервал. Това ми казаха като ги питах за пренос към тях.
Също така кой каза че Вива имат iPhone7 щот на сайта им и 6 вече няма и в офис са ми казвали че не предлагат 7ци по коледа.
Също така кой каза че Вива имат iPhone7 щот на сайта им и 6 вече няма и в офис са ми казвали че не предлагат 7ци по коледа.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Виваком никога в сайта си не са имали iPhone. Скоро не съм влизал в техен офис, но есента в няколко офиса имаха изложени iPhone 6s (тогава още не беше излезнал 7). А иначе съм попадал на обяви в OLX за iPhone 7 с гаранция от Виваком, имаше и снимки на гаранционните карти, така че някъде го предлагат със сигурност.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Предлагат 7, без +, с 25 лв абонамент 7 32GB е 1,170 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
При Виваком може да се купи апарат до 20 дни след подписването/преноса.
И както казаха колегите - имат и предлагат iPhone 7, но нямат наличност и това е големия проблем, а колко ще се чака зареждане никой не се наема да каже.
И както казаха колегите - имат и предлагат iPhone 7, но нямат наличност и това е големия проблем, а колко ще се чака зареждане никой не се наема да каже.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!