Боб са премахнали услугата за временно спиране на номера до 6 месеца!
Re: Боб са премахнали услугата за временно спиране на номера до 6 месеца!
Като отивам в чужбина и не си платя една сметка, а след 4 месеца се върна и си платя тази сметка, която не съм платил начисляват ли ми за останалите сметки. Нали съм месец за месец и като ми спрат картата още на първия месец, не би трябвало да плащам за останалите, защото не съм ги ползвал. Какво става в този случай?
Re: Re: Боб са премахнали услугата за временно спиране на номера до 6 месеца!
Според мен ще ти чукнат още 2-3 сметки и чак тогава ще ти спрат номера и ще имаш да дължиш
Re: Re: Re: Боб са премахнали услугата за временно спиране на номера до 6 месеца!
Двата лева такса не те ли устройва офертата на БОБ?
Пишеш, че не говориш много или не повече от 300минути, а като те няма в страната пък още повече.
Просто предлагам! Ти си знаеш, кое е най-изгодно.
Направи си простата сметка.
Пишеш, че не говориш много или не повече от 300минути, а като те няма в страната пък още повече.
Просто предлагам! Ти си знаеш, кое е най-изгодно.
Направи си простата сметка.
Re: Re: Re: Re: Боб са премахнали услугата за временно спиране на номера до 6 месеца!
Мисълта ми беше, че аз имам една карта за 15лв. и друга за 0лв. месечна такса (едно време, които бяха) и като съм в чужбина не говоря много. Мислих си да взема тази за 0лв. в чужбина и да плащам, толкова колкото говоря. А другата, като съм в България да я ползвам.
Re: Re: Re: Re: Боб са премахнали услугата за временно спиране на номера до 6 месеца!
Не ме устройва говоря поне 250мин към всички и ползвам около 500 мб това са 25лв някъде минимум просто исках да си запазя старата тарифа за 15лв 500мин и 500мб смс и към боб по 500 това ми е идеално без договор
-
- Регистриран: 07 фев 2017, 02:07
Re: Re: Re: Re: Re: Боб са премахнали услугата за временно спиране на номера до 6 месеца!
Най-близко ти е универсална прима - за 11 лв на месец ( 5 лв за 15 дни с презареждането и 5.99 за вторите 15 дни с смс) получаваш 100+100 национални минути и 200+100 мтел минути. Както и 1000+ 1000 мб. Единствено ако ще ползваш 4g трябва да се купи по-скъп пакет. Може да я заредиш през epay.bg ако виждаш, че й изтича валидността.
Re: Re: Re: Re: Re: Боб са премахнали услугата за временно спиране на номера до 6 месеца!
Пишеш, че половината от времето си в Англия. Това са 6 месеца.
Ако плащаш само да останалото време това са 25лв * 6 месеца
= 150лв. добавяме 6 такси по 2лв. за времето, което те няма тук. Сметката е общо [B]162лв [/B]годишно.
БОБ 15лв за 12месеца са [B]180лв[/B].
Нали си уж човек, които си цени парите?
Както всеки един от нас.
Ако плащаш само да останалото време това са 25лв * 6 месеца
= 150лв. добавяме 6 такси по 2лв. за времето, което те няма тук. Сметката е общо [B]162лв [/B]годишно.
БОБ 15лв за 12месеца са [B]180лв[/B].
Нали си уж човек, които си цени парите?
Както всеки един от нас.
Ако за теб е проблем да плащаш някаква мин. такса за бг. карта, когато с в чужбина, то за какъв **** си там? Очевидно не изкарваш смислени пари.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб са премахнали услугата за временно спиране на номера до 6 месеца!
Проблем е винаги когато плащам за нещо което не ползвам,всичко кътам в банката :D
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Боб са премахнали услугата за временно спиране на номера до 6 месеца!
Бачев
Сам си прецени предплатена или боб или на някаква минимална такса .
За роуминга аз не пътувам но в статиите пише до 60 дни в другата държава и на нета ще има допълнително ограничение . Нали Англия вече няма да е част от ЕС . Мисля че още не прието крайния .
Сам си прецени предплатена или боб или на някаква минимална такса .
За роуминга аз не пътувам но в статиите пише до 60 дни в другата държава и на нета ще има допълнително ограничение . Нали Англия вече няма да е част от ЕС . Мисля че още не прието крайния .