Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Абе тея "Макс телеком" наистина са "текста четоха". Гледам сега раздават стотици хиляди мегабайти "като за последно", от друга страна цялата им магазинна мрежа е закрита, само дилърите. Във Фейсбук се оплакват, че дружеството било фалирало и "продавало клиентите си" на Виваком. Или поне една жена така твърди. Та се чудя - ако сега човек подпише за някоя яка оферта - с много голям трафик и на ниска цена, дали по-скоро няма да спечели - или ако дружеството фалира, договорът да не се изпълни докрай, или да бъде "продаден" на някой жив оператор, но да си остане с "големия пакет"? :)
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ще спечели разбира се. Или новият оператор ще му признае договора, или ще го накара да подпише при нови условия, ако иска да продължи или му спира услугата. А и модемът ще си остане за тебе, а те не ги заключват.
Но имай предвид, че собственикът като опре до закриване и все вади някакви парички и поддържа оператора жив, може да се наложи да ги ползваш дълго. Зафалирали са уж от 2009та, просто погледни в бгработодател старите мнения. По едно време щяха да им свалят неплатени wimax антени, но си ги платиха, забравиха, даже смениха с lte...
Но имай предвид, че собственикът като опре до закриване и все вади някакви парички и поддържа оператора жив, може да се наложи да ги ползваш дълго. Зафалирали са уж от 2009та, просто погледни в бгработодател старите мнения. По едно време щяха да им свалят неплатени wimax антени, но си ги платиха, забравиха, даже смениха с lte...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Да бе, те така банките дават кредити за нереалистични проекти. Не забравяйте, че освен приходи от сателита, ще има приходи и от разрастващата се мрежа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Всъщност, точно така се взима по-лесно кредит на спорни проекти и съм го написал съвсем ясно: разпределяш риска между повече кредитори, така че никой да не изгори с много. Затова пък лихвите не са приятни, застраховките също.
А разрастрващата се мрежа също трябва да се плати с нещо, което не виждам откъде ще дойде.
Булсатком трябва да решат какво точно искат да бъдат.
А разрастрващата се мрежа също трябва да се плати с нещо, което не виждам откъде ще дойде.
Булсатком трябва да решат какво точно искат да бъдат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Марешки вчера в интервю каза че ноже да се намеси и на пазара на мобилни услуги
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Да, ще е добре някой да купи Макс и/или Булсатком.
Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Като става дума за Макс Телеком, аз от една седмица т.е. 01.02.2017 нямам мобилен интернет а съм в центъра на Бургас.На сайта нямат качена профилактика или проблеми , като се обадиш по телефона първо беше два дни , после до вторник , днес вече стана до петък ,стана ми подозрително , като компанията да има друг проблем а не технически. Това са десет дни до петък, ако изобщо е вярно и за петък. Някой да знае нещо ? Да не са фалирали и така да ни залъгват до датата за плащане на сметките и после сори ама няма да има интернет повече. И много ме затрудняват , закачам се за разни несигурни връзки без да знам докога. Пишете ако сте по наясно от мен какво става.
-
- Регистриран: 10 ное 2016, 20:37
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
http://pik.bg/%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB-%D0%B4%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B0---%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-news629922.html
Имат пари за роуминг с булсатком, през които да им мине интернет. Пари за ремонт на умрели клетки явно няма. :( Щом и за терминирането на войсъра няма... смятай. :( Лошото е, че както казах, на БСК им трябва още малко време поради форсмажорните обстоятелства на. Falcon 9 на SpaceX.
Щом Макс имат авария в Бургас, влез в настройките на рутера или телефона, активирай ръчно сканиране и се закачи за булсатком (284 011).