Теленор мами потребителите
Re: Теленор мами потребителите
Аз за това му предложих да иде до друг офис, но не ме послуша.
Re: Re: Теленор мами потребителите
"Аз за това му предложих да иде до друг офис, но не ме послуша."
Настойчиво съветвам всички да послушате съвета! Бях пред отказване от Теленор след 13 години! В три офиса ми предлагаха глупост след глупост! Едва в четвъртия попаднах на читав управител!
Настойчиво съветвам всички да послушате съвета! Бях пред отказване от Теленор след 13 години! В три офиса ми предлагаха глупост след глупост! Едва в четвъртия попаднах на читав управител!
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Теленор мами потребителите
Е не бих си причинил това да обикалям по офиси, ако не ме устойват условията отивам директно в конкуренцията и ако там ме устройва им тегля чертата без много да му мисля. Пак казвам на всички преди да вземете някоя услуга помислете дали ще ви трябва в дългосрочен план, защото знете как е и при тримата играча ше ви пробутат куп ненужни услуги.
Re: Теленор мами потребителите
Тъкмо драснах жалба до КЗП за услугата им Combo+. Според условията в сайта им нито един от актуалните им планове (включително скритите) не може да бъде включен в услугата, като в това число участват и интернет плановете и домашен телефон. Друго условие за да ползвате услугата е поне един от номерата да е с НОВ номер, т.е. този номер ще е с някой от актуалните планове, а те не могат да участват в услугата и от там и самата услуга пак не може да се активира. Дори и да сте с някой стар абонаментен план на Теленор, който не е посочен в изключението, то Теленор са се постарали всички интернет планове да са изключение, както и всички планове за домашен телефон, тоест и да подновите договор по стар план за телефония, то пак няма как да активирате услугата, защото всички планове ИНТЕРНЕТ и HOME са в изключенията.. Да видим КЗП какво ще направят по въпроса.