Теленор мами потребителите

recheck
Регистриран: 12 яну 2017, 19:00

Re: Теленор мами потребителите

Мнение от recheck » 11 фев 2017, 17:31

Аз за това му предложих да иде до друг офис, но не ме послуша.

pe6ev_62
Регистриран: 30 ное 2008, 19:17

Re: Re: Теленор мами потребителите

Мнение от pe6ev_62 » 13 фев 2017, 11:45

"Аз за това му предложих да иде до друг офис, но не ме послуша."

Настойчиво съветвам всички да послушате съвета! Бях пред отказване от Теленор след 13 години! В три офиса ми предлагаха глупост след глупост! Едва в четвъртия попаднах на читав управител!

sabin_zaimov
Регистриран: 03 май 2011, 20:40

Re: Re: Re: Теленор мами потребителите

Мнение от sabin_zaimov » 13 фев 2017, 12:29

Е не бих си причинил това да обикалям по офиси, ако не ме устойват условията отивам директно в конкуренцията и ако там ме устройва им тегля чертата без много да му мисля. Пак казвам на всички преди да вземете някоя услуга помислете дали ще ви трябва в дългосрочен план, защото знете как е и при тримата играча ше ви пробутат куп ненужни услуги.

DNST
Регистриран: 05 яну 2016, 09:40

Re: Теленор мами потребителите

Мнение от DNST » 13 фев 2017, 13:55

Тъкмо драснах жалба до КЗП за услугата им Combo+. Според условията в сайта им нито един от актуалните им планове (включително скритите) не може да бъде включен в услугата, като в това число участват и интернет плановете и домашен телефон. Друго условие за да ползвате услугата е поне един от номерата да е с НОВ номер, т.е. този номер ще е с някой от актуалните планове, а те не могат да участват в услугата и от там и самата услуга пак не може да се активира. Дори и да сте с някой стар абонаментен план на Теленор, който не е посочен в изключението, то Теленор са се постарали всички интернет планове да са изключение, както и всички планове за домашен телефон, тоест и да подновите договор по стар план за телефония, то пак няма как да активирате услугата, защото всички планове ИНТЕРНЕТ и HOME са в изключенията.. Да видим КЗП какво ще направят по въпроса.

Отговори