Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

twinfs
Регистриран: 06 яну 2006, 18:20

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от twinfs » 14 фев 2017, 17:20

На мен ми е интересно дали Мтел все още предлагат за 18лв плана с неограничени и 12+2+2гб интернет?

Преподписах преди 2 седмици на него и ще е дебилно ако и други хора (визирам приятел) не могат в момента на подобни условия.

dessyteneva
Регистриран: 08 юли 2005, 19:11

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от dessyteneva » 14 фев 2017, 17:33

Няма го, днес говорих с 1551 - лоялни клиенти и най-ниското, което ми предложиха беше 19,90 с някакви 1000/1000 мин/мв и тъпата им телевизия. Лошото е, че има вътрешно споразумение и наистина не се предлагат скрити планове за прехвърляне, незнайно до кога, а ние изпуснахме момента, заради незаконните удължавания на договора на баща ми от страна на червените, сега или остава на същите условия, или ще се прехвърли към Теленор, но на стандартна тарифа от тези в сайта...

t_btt
Регистриран: 03 фев 2014, 13:59

Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от t_btt » 14 фев 2017, 17:55

И аз искам да преподпиша.
Някой има ли данни от Теленор???

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Ванката » 14 фев 2017, 18:01

Няма наистина, приключиха със скритите оферти. Сега говорих с моя човек в теленора, а той ми каза че наистина са се споразумяли и трите оператора (дори не го криеше), въпреки че идеята им е била да си ги има за пренос и преподписване. Всичко това се случва заради отпадането на тъпия роуминг, и доколкото можа да ми обясни, ще има и промяна в цените на абонаментните планове - нагоре.

Който взел - взел, сега е късно. За преподписващите, ако не сте на промо такси, които след изтичането на срока стават солени, изчакайте. Пак ще има скрити планове, но нека да се разбере окончателно какво ще измислят с отпадането на роуминга.
Samsung GALAXY S22 Ultra

ivanovbg
Регистриран: 11 апр 2010, 16:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от ivanovbg » 14 фев 2017, 19:09

Напротив не са приключили със скритите оферти и това със споразумението между операторите няма как да се случи, защото си е картелно споразумение. За мтел потвърждавам: 18лв + неогр. мобилни и фиксирани без 0700 и 12 GB нет + 2 GB viber + 2 facebook. Но явно не го предлагат на всички гледат кои от колко време и кои какви услуги ползва, но борбата за запазване на клиенти под масата си върви!

Nik_21
Регистриран: 02 фев 2017, 14:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Nik_21 » 14 фев 2017, 19:30

[Quote]4. Виваком са спонсори на един не много обичан от мен футболен отбор, а Мтел на любимия клуб![/Quote]
Е това е направо "убийствен" аргумент при избора на моб.оператор. Просто нямам думи. Ето за това ние българите сме най бедните в Европа (не в ЕС, в ЕВРОПА). Приятелю, след като си имаш любим отбор, защо не му изпращаш по банков път част от заплатата си. Защо трябва моб.оператори да вземат от моите пари и от парите на другите абонати и да ги раздават на разните му там спортисти (успешни или най-често неуспешни). Против Гришо нямам нищо лично, но съм против това Теленор да му тъпче джобовете с част от моите и вашите такси. Тогава може би месечната ми такса нямаше да 20 лева, а 15.

P.S. За да не остане впечатление, че съм фен на някой отбор, трябва да ви успокоя - нямам любим отбор, еднакво силно мразя и българските и чуждите футболни отбори.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 14 фев 2017, 19:38

Има го до края на месеца, а след това не е ясно какво ще се случва.

За пренос от друг оператор нещата са добри, когато се прехвърля на фирма.
Утре прехвърлям така една карта и за 22 лева с ДДС има неограничени минути с мобилни и фиксирани, 12ГБ интернет 4G и 300 минути с мобилни и фиксирани към ЕС, САЩ и Канада.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от velnsl » 14 фев 2017, 19:58

Скоро гледах една подобна оферта - различава се само по един параметър за корпоративна група.
Да не е къв Виваком?

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от algor » 14 фев 2017, 20:29

Извинявам се, че пропуснах да спомена: става дума за Мтел.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Sev1
Регистриран: 15 яну 2016, 21:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)

Мнение от Sev1 » 14 фев 2017, 21:56

То ако става въпрос за корпоративни...
За 5 лева има неограничени, вкл фиксирани
5 ГБ нет
И 50-60 % отстъпка за международни и роуминг

Отговори