Мобилният интернет на Булсатком

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от velnsl » 20 фев 2017, 18:19

Абе преди около година, две от САЩ не знам кои точно не ми трябва да ги помня понакупиха малко двигателчета за изстрелване на космическа техника в космоса не много. За около 4 млрд долара.
Ако не беше тази отвратителна Русия да създава космическа техникаамериканците щяха да си пращат ракетите "с батут" в космоса както някъде из форумите някой се беше изразил.

Ами ако сам не го осъзнаеш защо е хубаво да купуваш българско ще е доста трудно да ти се обясни.
Ако беше фуй да ти се набие, ама то ъкъл.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от tzincbg » 20 фев 2017, 18:33

Стават, защото в градовете и кварталите, които ми трябват, имат покритие. С тяхна карта говориш чрез приложението zoiper и номер от justcall - 5 ст./мин БГ, 12 ст./мин чужбина, предплатено със софийски номер 02/4ххх ххх

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от samoznai » 20 фев 2017, 18:38

Значи, на тебе това ако ти върши работа, изобщо не ми върши работа на мен. И това е като вместо да си купиш кола, да си купиш мотопед и да казваш, че е същото.

[email protected]
Регистриран: 20 фев 2017, 18:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от [email protected] » 20 фев 2017, 18:47

Докато имат роуминг с Макс Телеком услугата е перфектна. Ако някой иска карта от промоционалните с 300GB на 25 лв да пише на [email protected] , може да се ползва в роуминг и да се плаща само за месеците през които се ползва.
Имам и една вивакомска с 70GB на 39.90 и една мтелска с 80GB на 39.90.

velnsl

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от velnsl » 20 фев 2017, 18:52

Всеки си има различни потребности, някой дават по 7-8000лв за охрана на месец.
Това, че на друг не му се налага да ползва такова нещо, не означава, че не е човек. Та дори и с Айфон за 3000лв в ръка.
На един една малък смарт му върши работа щото бръмчи 600км на месец в града, на друг Ауди А4 му е малко щото ги прави тия 600км за ден, два и се убива от път. Всеки си има отделни потребности и всеки си търси най-изгодното.
Това, че нета на булсат на теб не ти върши работа, не значи че на друг също не значи, че на никого не върши.
Аз също не харесвам белият негър Майкъл Джексън, ама имало милиони дет да купуват касетките, дисковете, плочите. Значи ли, че те са хора без вкус?

[email protected]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от [email protected] » 20 фев 2017, 18:54

Съвсем точно и прямо, на Ванката е време да му отнемат правата защото вече се вживява в ролята на модератор. Никой няма добро мнение за него но му се мазнят да не ги блокира. Вечно е над другите и има мнение за услуги които не е ползвал,работя в Булсатком и смея да твърдя че не е сключвал договор за мобилен интернет за които пише че е ползвал и не бил доволен.

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от samoznai » 20 фев 2017, 19:33

Ебаваш се, нали?
Точно тебе съм те чел как мрънкаш, че на село нямаш 4Г, а ми рекламираш някакви, които предлагат телефония през войп приложение в 15 града?
Ако вие наричате това "мобилен оператор", според мен не сте съвсем наясно какво обсъждаме.
Напомням, че сме 2017.
Две хиляди и седемнадесета.

petar258
Регистриран: 17 сеп 2009, 18:12

Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от petar258 » 20 фев 2017, 20:15

Добре е да пробваш с тяхна бисквитка, може да има разлика в работата. Аз имам тяхна бисквитка и съм предоволен как работи в Бургас. Вярно е че не навсякъде са с фул обхват, но това е по-скоро психологически фактор. Навсякъде където ми е трябвал интернет го е имало и не е имало проблем със скорост. И в един от месеците съм преточил около 40гб от гледане на тв и клипове.

velnsl

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от velnsl » 20 фев 2017, 20:42

[Quote]Ебаваш се, нали?
Точно тебе съм те чел как мрънкаш, че на село нямаш 4Г, а ми рекламираш някакви, които предлагат телефония през войп приложение в 15 града?[/Quote]
По-скоро се ебаваш ти!!!
Аз никога не съм живял на село. Не мисля, че има нещо лошо човек на живее на село. Дори и бих предпочел пред големият град, за съжаление обаче в живота не винаги става така както ни се иска на нас. А тия Войп, Мойп, Зипър, Бластер и подобните изобщо не ги знам за кво иде реч. Съвсем честно и с малко срам пиша това, че 2017 година аз не познавам тези услуги. Обаче ме е срам да попитам, да не се изложа(ама след тия излияния вече ще пусна отделна тема) та си трая и живея в неведение.
За момента БСК не е пълноценен мобилен оператор, а просто БЪЛГАРСКА фирма, достяваща интернет - оптичен, кабелен, мобилен, както и телевизия. Всичко, което доставят и другите без телефония. Аз и на другите 3 не бих нарекъл мобилни оператори, а кожодери, от които трябва да се избере най-малкото зло. Няма добро като в политиката.
Надявам се скоро обаче БСК да стане пълноценен мобилен оператор.
А ти би ли ми дал определение за мобилен оператор, с което да докажеш, че БСК не е такъв?

[email protected]

Re: Re: Мобилният интернет на Булсатком

Мнение от [email protected] » 21 фев 2017, 08:35

Имам излишна карта за интернет на Булсатком от промоционалните с 300GB на 25 лв месечно , може да се ползва в роуминг в мрежата на Макс Телеком и да се плаща само за месеците през които се ползва.
Имам и още две карти които не се ползват, една вивакомска с 70GB на 39.90 и една мтелска с 80GB пак на 39.90 лв месечно.
Ако някой има нужда от карта да пише на лични или на имейла [email protected] .

Отговори