Виваком - Специални оферти за фенове на ПФК Левски

petrov555
Регистриран: 30 сеп 2009, 18:04

Виваком - Специални оферти за фенове на ПФК Левски

Мнение от petrov555 » 20 фев 2017, 19:27

http://www.vivacom.bg/bg/1914

Всеки, който чувства себе си левскар и има желание да стане абонат на „Виваком“ или да преподпише договор с телекомуникационната компания БТК, може да получи преференциални условия, а в същото време да подкрепи и любимия си клуб.

Как ще се случва това? Всеки привърженик може да вземе необходимия за целта специален талон от административната сграда на клуба на ул. „Тодорини кукли“ 47 от 9:30 до 17:00 часа или от официалния магазин на сектор „А“ на „Vivacom Арена“. Няма ограничение в броя на талоните.

Какво получаваме срещу представения талон? Срещу всеки получен талон приносителят му има право да подпише/поднови един договор с Виваком. В случай, че имате желание да подарите талон на приятел, можете да получите повече от един талон.

Каква е ползата от талоните? За всеки предоставен от Левскар талон, подписвайки своя индивидуален договор, в който и да е от магазините на „Виваком“, „ПФК Левски“ АД получава комисионна за целия срок на подписания с талона договор.

Къде мога да подпиша договор? Във всеки един магазин на „БТК“/„Виваком“.

Какви възможности имаме? Всеки приносител на талон може да подпише договор по свой избор в зависимост от индивидуалните му нужди и желания от всички предлагани към момента планове и за всички услуги на „Виваком“.

Какво ни прави специални освен това, че сме от Левски? „Виваком“ предоставя и специален план с условия за Левскари – „ Левски–2017“, от който можете да се възползвате отново по Ваша преценка и само срещу предоставен талон. Всички специални оферти можете да намерите тук - http://www.vivacom.bg/bg/1914

Как ще разберем какъв е нашия принос за клуба? ПФК Левски ще прави отчети на всеки 6 месеца за получените приходи като комисионни от подписаните договори срещу левскарски талон.

Очаквайте: „ПФК Левски“ ще предостави възможност на всички организации на привържениците в страната да разпространяват от негово име въпросните талони по места, при специални за тях условия.

Благодарим Ви за подкрепата, фенове. Левски е силен, когато сме обединени.

[email protected]
Регистриран: 20 фев 2017, 18:43

Re: Виваком - Специални оферти за фенове на ПФК Левски

Мнение от [email protected] » 20 фев 2017, 20:01

Ето и офертата за феновете на Левски:
Мобилна услуга

Неограничени минути към всички национални мрежи
Безплатни разговори в затворена група "Левски 1914"
5000 MB мобилен интернет на максимална скорост
15 TV канала с VIVACOM TV GO
128 GB облачно пространство
Цена 1599лв./мес.

Ето и офертата за фенове на ЦСКА:
https://www.mtel.bg/cska

Сега остана теленора да пуснат оферта за феновете на Лудогорец.
:D

bkaraivanov
Регистриран: 11 мар 2013, 11:30

Re: Re: Виваком - Специални оферти за фенове на ПФК Левски

Мнение от bkaraivanov » 20 фев 2017, 20:14

За феновете на Славия няма ли нещо (woo)

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Мнение от velnsl » 20 фев 2017, 20:17

Първо да се извиня на всички, които помислят мнението ми за хейт.
Аз съм Левскар, бях. Отбора още ми лежи на сърцето, но няма нищо общо с отбора от онова време.
Последно като гледах мач на Левски вратарят беше, тоя дет смени Иванков, не му помня вече името. Не знам името на нито един пън от отбора.
6 поредни загуби от вечният съперник - отбора на чорбарите, нищо за 100-годишнината на отбора. "Еи, Богу! Как да го обичаш тоя отбор?"
Как да не помогнеш на любимият си клуб за да станат петцифрени заплатите на тия влачещи дървета?
За Левски трябва да се играе със сърце и душа, не са само парите. Трябва да радваш феновете, играта ти да им доставя наслада, а не просто 200-300 болни ментално фена, които си мислят че гледат футбол/спортно ходене с топка както е в нашето първенство и гледат опиянени на стадиона половинчасовите спринтове на пънчетата. След 30-тата минута спинта е вече изключенние. Не само за Левски. Погледнете мачовете в Европа, Южна Америка - бягане до последната секунда.
Как да стане обаче след снощното препиване на отбора?
Писано честно предпочитам да гледам кварталните мачове по игрищата от колкото мачовете на любимият ми отбор(пиша тази констатация с огромно съжаление. Там се играе с хъс за победа, огромно желание и за без пари.
Не гледам мачовете им вече 10 години(поне, до тогава гледах единствено мачовете Левски - ЦСКА, това бяха истинските мачове), а и няма нужда - чорбарите на работа ме осведомяват редовно.
Ако съм от управителният съвет бих ги оставил на минимална заплата. Бонуси само при победа или евентуално старание. Естествено, че не може само да се бие, обаче може постоянно да се пада както показа Левски с 6-те си поредни загуби.
Все пак, който има желание нека да подкрепи любимият ми отбор, аз лично няма да го направя.
Офертата на Виваком не е нещо индивидуално според мен. Същата оферта я има и Теленор.

Грешка! Май я няма. Все пак бих предпочел Виваком пред Теленор при еднакви оферти(лично мнение не ангажирам никого с него).

[Quote]
Неограничени минути към всички национални мрежи
Безплатни разговори в затворена група "Левски 1914"
5000 MB мобилен интернет на максимална скорост
15 TV канала с VIVACOM TV GO
128 GB облачно пространство
Цена 1599лв./мес.[/Quote]
Тая оферта е за истински фенове. И най-вече платежоспособни, ама те са на премиум оператора Мтел вече.
Само таксата/цената е две голф двойки на месец.

petrov555
Регистриран: 30 сеп 2009, 18:04

Мнение от petrov555 » 20 фев 2017, 20:31

Харесват ми офертите за ТВ+Интернет, защото са с включен пакет Диема Екстра, който иначе струва 5 лв ;)

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Мнение от Apple_fan » 20 фев 2017, 20:51

Не съм левскар, но определено офертите са много добри. (yes)

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Мнение от zaboraboy » 20 фев 2017, 21:37

Не разбирам логиката,неограничени нац. Минути и безплатни минути между феновете,те защо са?

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Виваком - Специални оферти за фенове на ПФК Левски

Мнение от velnsl » 20 фев 2017, 21:45

[Quote]неограничени нац. Минути и безплатни минути между феновете,те защо са? [/Quote]
Така е написано сякаш ако феновете отидат в чужбина примерно да гледат мач отново да си говорят безплатно през австрийски оператор. Аз така го разбирам.
Вторият по-вероятен вариант е да изглеждат по-щедри. Без всякаква логика. Просто разчитат на заниженият стандарт на образованието в страната последните няколко години/десетилетия.
При мобилните оператори обаче истината никога не е такава каквато изглежда.

askon
Регистриран: 10 фев 2007, 17:32

Мнение от askon » 21 фев 2017, 01:26

Колега,няма как да стане това /за Теленора/ - нали Виваком е спонсор и на Лудогорец......;)

[email protected]
Регистриран: 20 фев 2017, 18:43

Re: Re: Re: Виваком - Специални оферти за фенове на ПФК Левски

Мнение от [email protected] » 21 фев 2017, 08:23

Колега пошегувах се защото е за шега това с тези оферти.

Отговори