Пред фалит ли са Макс Телеком?
Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
23
Compare on
SPEEDTEST.NET
Mbps
Compare on
SPEEDTEST.NET
Mbps
Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote]Най-вероятно си сменят местоположението. [/Quote]
Колко неочаквано точно ти да защитиш този оператор.
Изненадан съм!
И аз си помисих същото, ама този ти пост ми попари мечтата - "свят без мтел".
Колко неочаквано точно ти да защитиш този оператор.
Изненадан съм!
И аз си помисих същото, ама този ти пост ми попари мечтата - "свят без мтел".
Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Днес минавам покрай Славейковото пазарче и познайте. Офиса на Макс Телеком затворен, затворен е офиса и в Мол София, затворени са още няколко офиса. Какво се случва с тази фирма???
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ами няма кинти. Клиентите платихме сметките, та пак проимаха пари малко и пуснаха нета и се радваме. :) Това става.
Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Ти тая тема чете ли я изобщо или ...
:|
:|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Има ли информация за други доставчици? Питах преди ден в Булсатком (Младост, София),нямаха информация да са купили Макс, но повече от петима клиенти на Макс са имали проблеми и са питали за 4г на Булсатком! Някакви идеи за след време, ако Макс не е в състояние да ни доставя услугата и как д не бъдем ощетени—да ни преследват за плащания за непредоставени услуги?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Да. В договорите пише, че може да прекратиш договора с предизвестие, като посочиш срок на Макс да отстранят повредата. Те затова гледат да пуснат пак интернета. Като окончателно спре сами, или ако много прекъсва заедно много потребители отиваме с КЗП и КРС, може и с някоя друга медия в Макс и прекратяваме.
Булсатком мисля са добре в Младост с мобилния нет, но имайте предвид, че в момента май нямат възможност или желание за оправяне на повредени клетки, поне ако съдя по центъра. Ако закупят Макс или си продължат с някакви договори да им ползват мрежата,стават обаче. Може би заради това не ги оправят, защото ще си вземат тия на Макса. Ще видим.
Булсатком мисля са добре в Младост с мобилния нет, но имайте предвид, че в момента май нямат възможност или желание за оправяне на повредени клетки, поне ако съдя по центъра. Ако закупят Макс или си продължат с някакви договори да им ползват мрежата,стават обаче. Може би заради това не ги оправят, защото ще си вземат тия на Макса. Ще видим.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
[Quote]Ако закупят Макс[/Quote]
Бухахахах, смях в залата, уважаеми зрители. С какви пари ще го купят? :D
Ако го повторите още 10 пъти или го споделите с 10 приятели, Булсат наистина щели да купят Макс :D
Бухахахах, смях в залата, уважаеми зрители. С какви пари ще го купят? :D
Ако го повторите още 10 пъти или го споделите с 10 приятели, Булсат наистина щели да купят Макс :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Пред фалит ли са Макс Телеком?
Еми чух, че взели още един заем, ще видим. А може да са измислили нещо като партньори да си останат, да ползват станциите без да вземат и дълговете.