Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
и какви са скритите на Теленор в крайна сметка ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Теленор тайни оферти май нямат. До вчера имаха за 16,99 неограничени разговори и 6 ГБ нет май беше. Тя не беше обявена на сайта им. Днес звъннах и един ми се направи на пич. Малко по - нагоре писах. Ще ги сменям. Вигдам го. Още малко.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Най-добрата оферта, която съм чул и на която преподписах беше 18лв към всички мобилни и стационарни и 12 GB+ 2GB Facebook+ 2 GB Viber. Друга оферта май нямат и дори не знам дали тази е активна все още.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]Странно, току що звъннах на 1515 и служителят на Теленор ми каза, цитирам:
"Не знам защо очаквате, че като звъннете на този номер, ще ви дадем по - добри оферти от достъпното в интернет."[/Quote]
Ами кажи му, че в MyTelenor пише да му звъннеш за актуална оферта за продължаване на договора :)
"Не знам защо очаквате, че като звъннете на този номер, ще ви дадем по - добри оферти от достъпното в интернет."[/Quote]
Ами кажи му, че в MyTelenor пише да му звъннеш за актуална оферта за продължаване на договора :)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
ivanovbg
"Най-добрата оферта, която съм чул и на която преподписах беше 18лв към всички мобилни и стационарни и 12 GB+ 2GB Facebook+ 2 GB Viber. Друга оферта май нямат и дори не знам дали тази е активна все още."
Това за теленор ли е ? Аз днес ходих да питам за планове за продължаване на абонамента и нямаше такава - има 17.99 за 5000МБ и неограничени минути.
"Най-добрата оферта, която съм чул и на която преподписах беше 18лв към всички мобилни и стационарни и 12 GB+ 2GB Facebook+ 2 GB Viber. Друга оферта май нямат и дори не знам дали тази е активна все още."
Това за теленор ли е ? Аз днес ходих да питам за планове за продължаване на абонамента и нямаше такава - има 17.99 за 5000МБ и неограничени минути.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]"Най-добрата оферта, която съм чул и на която преподписах беше 18лв към всички мобилни и стационарни и 12 GB+ 2GB Facebook+ 2 GB Viber. Друга оферта май нямат и дори не знам дали тази е активна все още."[/Quote]
Това е от Мтел.
Това е от Мтел.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Преди два часа преподписахме жената на скритият план за 18лв от Мтел, с включени 11+1гб-та, както и 2 фейсбук и 2 вайбър. Взехме и Самсунг А5 (2017) в цвят розово злато за 420лв.
Специални благодарности на @algor, без който това всичкото нямаше да е възможно. Най-вече цената на самсунга нямаше да е такава!
Специални благодарности на @algor, без който това всичкото нямаше да е възможно. Най-вече цената на самсунга нямаше да е такава!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
На баща ми се обадиха от Теленор, понеже договора му изтича и тъй като си потроших моя Vibe X2, ще трябва с неговия да си взема нов. Та исках да попитам дали има план за 16-17 лв и дали таксите за апарат са за 30,99?
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ванка доста добра оферта. Таи цена на телефона с кой план се води ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Плана мисля е безкрай 2хл намален с 40%, но цената на телефона се получи така чрез връзки. Иначе цената е 550лв. или 26,50 на изплащане за две години.
ПП. Забравих да допълня, че минутите са неограничени и към фиксирани!
ПП. Забравих да допълня, че минутите са неограничени и към фиксирани!
Samsung GALAXY S22 Ultra