Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Плана е старият Мтел Безкрай 30, но в договора е записай Мтел Безкрай 2016 (т.е това е последният план който включваше неограничени минути към всички) сега за лоялни клиенти го предлагат с екста GB - 40% отстъпка.
Между другото и аз също съм благодарен на @algor... :)
Между другото и аз също съм благодарен на @algor... :)
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Виваком реагират съвсем явно на Теленорския нон-стоп: https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart
Да, видим дали Мтел ще се активизират.
Да, видим дали Мтел ще се активизират.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Мтел са зациклили предложиха ми за 20.40лв 8ГБ и неограничени минути, направо утре отивам във Виваком да подпиша :D
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Във Виваком какво ще подпишете, а и си зависи дали ще прехвърляте или ще преподписвате...?!?!
Цените към момента са горе-долу препокрити (говоря за Виваком и Мтел) и за около 20 лева човек може да има нещо сносно.
[B]ivanovbg[/B], радвам се, ако съм помогнал с нещо адекватно като инфо или съвет. (beer)
Цените към момента са горе-долу препокрити (говоря за Виваком и Мтел) и за около 20 лева човек може да има нещо сносно.
[B]ivanovbg[/B], радвам се, ако съм помогнал с нещо адекватно като инфо или съвет. (beer)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Ще се прехвълям от мтел, иначе като оферта последно като ходих ми предложиха 12ГБ и неограничени за 18лв, надявам се и сега да имат подобно предложение или поне нещо близко до това.
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
В Мтел го имат същото за преподписване - искате да смените доставчика и са ви омръзнали или друга е причината да отивате във Вива?
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Моят съвет е да изчакате до Великден ще има добри 18 левови планове
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Принципно не искам да ги сменям, но като не искат да ми предложат релевантна оферта ще се наложи, ако имат такова предложение не знам защо служителката им не ми го предложи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Утре, ако искате, мога да проверя дали продължава да го има все още плана с неограничени към всички и 12гб интернет.
Ако са го махнали, няма как да ви бъда полезен, но ако го има и сте от Сф, можем да се опитаме да се метнем на 7-мото небе :)
Ако са го махнали, няма как да ви бъда полезен, но ако го има и сте от Сф, можем да се опитаме да се метнем на 7-мото небе :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Дали ще има по-добра оферта от 12ГБ+2Гб Вайбър + 2ГБ фейсбук и неограничени минути за 18лв.?