Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това е от Вива от днес.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Това е Smart L и Lenovo 6010 на изплащане, нищо скрито няма, само дето до преди 40 дни Smart M беше с 12 000 МБ и неогр. минути. Демек за същото искат да плащаме с 7 лв по скъпо на месец.
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте, преотстъпвам договор за карта мобилен интернет от мтел 30GB за 17,40 лв. месечно с ддс , до м. декември.
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
И подарък таблет/смарт
(yes):D
(yes):D
Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
О, казах си аз каквото трябва. И това. Амааа оня пич започна да ми диктува офертите от сайта. На което аз отговорих, че тези неща мога и сам да си ги видя, да даде по - добро.
От известно време се опитвам да си изкопча от Теленор оферта за Самсунг Галакси А3 2017 на изплащане, като месечния абонамент + лизинга да не минават общо 40 лв. Безплатните минути не ме бъркат твърде. Имам си служебен телефон към Мтел с неограничени минути и фиксирана такса, т.е. никой не го бърка колко и към кого говоря.
И Мтел И Виваком имат моята желана оферта(даже и по - ниска и то без пазарлък(на сайта). Перфектният клиент съм - плащам, а не ползвам почти нищо. Та вече взех да се замислям, защо да му се не види се напъвам толкоз???
Определено мисля да спра активно да търся оферта от Теленор. Ако предложат, ще подпиша. Ако не, ще се местя. Още малко време ми остава по договор...
От известно време се опитвам да си изкопча от Теленор оферта за Самсунг Галакси А3 2017 на изплащане, като месечния абонамент + лизинга да не минават общо 40 лв. Безплатните минути не ме бъркат твърде. Имам си служебен телефон към Мтел с неограничени минути и фиксирана такса, т.е. никой не го бърка колко и към кого говоря.
И Мтел И Виваком имат моята желана оферта(даже и по - ниска и то без пазарлък(на сайта). Перфектният клиент съм - плащам, а не ползвам почти нищо. Та вече взех да се замислям, защо да му се не види се напъвам толкоз???
Определено мисля да спра активно да търся оферта от Теленор. Ако предложат, ще подпиша. Ако не, ще се местя. Още малко време ми остава по договор...
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Здравейте ,аз си взех още преди 3 месеца от сините - 5000 мб и неограничени разговори. Доволен съм като цяло от офертата и оператора. (такса-15,99 - 2 год договор)
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Днес преподписах на 18лв с 12гб на Мтел.
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито от потребителя.
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Не четеш ли ?
Планиран старт на услугата - 15.05.2017г.
Планиран старт на услугата - 15.05.2017г.