Вече имаме нов префикс 0996
Re: Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
[Quote]Аз не разбирам защо все още се ползват стационарни телефони?[/Quote]
Ползват се заради възрастните хора. Те така са свикнали - телефона да не се разнася, да си стои на мястото в коридора, слушалката да е масивна с кабел и да не се зарежда и разрежда. Аз плащам един такъв стационарен телефон.
Ползват се заради възрастните хора. Те така са свикнали - телефона да не се разнася, да си стои на мястото в коридора, слушалката да е масивна с кабел и да не се зарежда и разрежда. Аз плащам един такъв стационарен телефон.
Re: Re: Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Няма такова нещо. Баба ми прехвърли 90-те, но си спря стационарния почти веднага от как се сдоби с GSM. Определено не е на ти с новите технологии, затруднява се да използва мобилния си телефон, но все някак си успява да се обади, когато има нужда. Стационарните телефони се ползват предимно от фирмите. Защото дори и през 2017-а година, една фирма ако няма стационарен телефон, за мен не е сериозна фирма.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Ей, сериозния, като си нося Voip номер 02 ххххх в джоба, че е и предплатен, как ще познаеш, че не е стационарен? Остарял критерий. Безнадеждно остарял.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
[Quote]Няма такова нещо. Баба ми прехвърли 90-те, но си спря стационарния почти веднага от как се сдоби с GSM.[/Quote]
Браво, евалла на баба ти, че е такава умна, съобразителна и прогресивна, (да е жива и здрава още много години). Ако всички баби бяха такива, България щеше да е Швейцария на Балканите. Моят дядо има GSM, но не го обича, забравя къде го е оставил, забравя да го зарежда и като капак не го чува когато му звъня. Така, че заради комфорта му съм му осигурил стационарен домашен телефон и считам, че сме длъжни да уважаваме възрастните хора.
Браво, евалла на баба ти, че е такава умна, съобразителна и прогресивна, (да е жива и здрава още много години). Ако всички баби бяха такива, България щеше да е Швейцария на Балканите. Моят дядо има GSM, но не го обича, забравя къде го е оставил, забравя да го зарежда и като капак не го чува когато му звъня. Така, че заради комфорта му съм му осигурил стационарен домашен телефон и считам, че сме длъжни да уважаваме възрастните хора.
-
- Регистриран: 29 окт 2010, 12:47
Re: Вече имаме нов префикс 0996
пич, (пред)платил съм плана 60Gb Premium, който "издумках" в средата на периода, тъй като ежедневно стриймвам 4К-видео през "тубата". На 57-мия GB вече втори ден, скоростта ми е 256кб... Това е през клетката на МАХ, пробвал съм и през тази на Булсат, но там "традиционно" макс. скорост е 4-5 Мбит, а сега е на 256 кб.
Ще звъня на кол-центъра!
Ще звъня на кол-центъра!
Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Няма какво да звъниш. Той не е 60 gb. A 60 000 mb. А 1Gb e 1024 mb. Само, че в договорите пише, че е 1000. Така че точно 57 gb e реално планът. Bonus tip: Понеже знаещите явно са си тръгнали, не всички клетки успяват да те лимитират като свърши. Така че пробвай на друг адрес може да улучиш да си точиш на макс
Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
Булсат планират гласова услуга от май месец
Бачеф, от Спас Русеф ли си взимаш това инфо на ухо в центъра на Лондон?
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Вече имаме нов префикс 0996
http://www.bulsat.com/telefon.php в сайта на булсатком пише всичко има и планове с минути
Само да не им е гласовата услуга като Войсър на Макс, а за VoLTE нямат покритие достатъчно и това я прави безсмислена.