Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
[Quote]че договора ми изтича края на месеца[/Quote]
Да не си спал като вървяха промоциите.Аз отидох още в началото на 3-месечния период когато мога да преподпиша ти си се мотал до последно.Сега ще трябва да се задоволиш с това ако не изкрънкаш някоя скрита оферта за задържане или да чакаш някоя промоция за Великден.
Да не си спал като вървяха промоциите.Аз отидох още в началото на 3-месечния период когато мога да преподпиша ти си се мотал до последно.Сега ще трябва да се задоволиш с това ако не изкрънкаш някоя скрита оферта за задържане или да чакаш някоя промоция за Великден.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 18 авг 2012, 23:12
Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
@hddsoft Сега съм на 20 лв с 3 гб нет 2 към вайбър и 2 към фейсбук исках да мина на промоционалния безкрай 2xl който е към 25 лв обаче неможело.
-
- Регистриран: 01 мар 2017, 09:10
toto999
Посети и офисите на останалите оператори .
Свиваком предлагаха за 15.99 - неограничени минути и 5000 МВ .
В Ментел имаше от 25 до 50% намаление на цените на Мтел безкрай .
Посети и офисите на останалите оператори .
Свиваком предлагаха за 15.99 - неограничени минути и 5000 МВ .
В Ментел имаше от 25 до 50% намаление на цените на Мтел безкрай .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Всичко може. Просто не си попаднал на точния човек. Аз преди да преподпиша говорих с 5-ма различни служители на Мтел и всички ми отказаха , казваха, че няма скрити и т.н. Докато не попаднах на свястно момче и за 5 мин преподписах на 18лв.
---
Наистина странно ми е защо едни служители дават каквото искаш, а други отказват.
ЯВНО ИМАТ НЯКАКВИ ЛИМИТИ самите служители - примерно имат право на 10 такива плана и като ги свършат(раздадат) после не става. Така си мисля де, пък как е точно не знам.
---
Наистина странно ми е защо едни служители дават каквото искаш, а други отказват.
ЯВНО ИМАТ НЯКАКВИ ЛИМИТИ самите служители - примерно имат право на 10 такива плана и като ги свършат(раздадат) после не става. Така си мисля де, пък как е точно не знам.
По спомен в края на миналия месец ми предложиха за 16.99 мисля - неограничени минути и 6 или 8 ГБ нет. Това е по спомен. Дерзайте и може да се наложи да ходите до повече от един магазин, особено ако попаднете на някой с по - овчи поглед или пък "хитър".
Иначе план 16,99 за неограничени минути и 8 ГБ нет на жената дадоха преди няколко дни от Мтел. Без много обструкции. Не че и тя изговаря 1000 - та минути, ама има при нея е с левче само отгоре. Е, нетът е със 7 ГБ отгоре от сегашния план.
Иначе план 16,99 за неограничени минути и 8 ГБ нет на жената дадоха преди няколко дни от Мтел. Без много обструкции. Не че и тя изговаря 1000 - та минути, ама има при нея е с левче само отгоре. Е, нетът е със 7 ГБ отгоре от сегашния план.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Щом ще минаваш към по-висока тарифа би трябвало да няма проблем. Най-добре си поръчай плана с преподписване, чрез сайта на Мтел. Ще ти изпратят договора по Спиди на адрес, който посочиш. Става за около 5 мин.
-
- Регистриран: 18 авг 2012, 23:12
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
@hddsoft А дали ако го поръчам през сайта няма да ми начислят неустойки заради смяна на плана към текущата сметка ?
Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Някой има ли информация какви точно са актуалните планове на Виваком към момента?
Става дума за прехвърляне на номер от Мтел.
Става дума за прехвърляне на номер от Мтел.
виж кога ти засичат телефона, да не се окаже, че още преди да е свършил месеца да получиш честитка за 39.90 за следващия месец.
-
- Регистриран: 10 авг 2016, 17:47
Re: Re: Скрити планове за частни лица (М-тел,Теленор,Виваком)
Виж на сайта ;)